![]() |
|
Cevap: GÜNÜN SÖZÜ
[B][I]"En büyük gerçekler ve ilerlemeler, düşünncelerin özgürce ortaya konması ve alışverişleriyle ortaya cıkar ve yükselir. Birbirimize daima gerçeği söleyecegiz. Yıkım ve mutluluk getirsin, iyi ve kötü olsun, daima gerçekten ayrılmayacağız."
M.Kemal ATATÜRK[/I][/B] |
GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR
BEN GİDENİ DEĞİL GİDEN BENİ KAYBETMİŞTİR... İMAN ETMEK GÖRÜNMEYENE İNANMAKTIR MÜKAFATI İSE İNANDIĞINI GÖRMEKTİR... "Sevmek nokta almaz.Sevmeye nokta koyan sınıfta kalır.Onun, virgülleri vardır.[B][I][COLOR="DarkOrchid"]Sevmek [/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR="DarkOrchid"]noktalanmaz..."[/COLOR][/I][/B] |
[B][COLOR="Red"]Ey dil, sen hem bitmez tükenmez bir hazinesin;
Hem dermanı olmayan bir dertsin! Hem kuşlara çalınan ıslık, yapılan hilesin; Hem yalnızlık ve ayrılık zamanının enîsisin! {Hz.Mevlanâ}[/COLOR][/B] |
Atatürk diyor ki;Medeni olmayan insanlar,medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdur
K.ATATÜRK |
[B][COLOR="Purple"]Yaşlanmak isteriz.ama yaşlılıktan korkarız; bu hayatı ne kadar sevip, ölümden nasıl kaçmak istediğimizi gösterir[/COLOR][/B]
|
ÇALMA BAŞKASININ KAPİSİNİ ÇALARLAR KAPİ......
|
[B][COLOR="Purple"]Kaybetmeyi,ahlaksız kazanca tercih et. İlkinin acısı bir an ama ötekinin vicdan azabı bir ömür boyu sürer.
[/COLOR][/B] |
[B][I]Hiç kimse sizin izniniz olmadan, size kendinizi degersiz hissettiremez.
Eleanor Roosevelt [/I][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Şarkılar Öksüz Bir Çocuk gibi Büyürken İçimde...
Denizlerin Mavisini Gemiler Çalar..Sancısını Duyarsın Yalnızlığımın... Beklemek te sevmek kadar acı bir günahtır.. Sen Aldırma bana , yalan kimliğim hükümsüzdür yazdıklarıma...[/COLOR][/B] |
Allah'ım, beni günahın aşağılık halinden itaatın izzet ve şerefine yükselt.
İbrahim b. Ethem (k.s.)* |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:55. |
|