![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=sivaBURs;346682]Bu akşam bu sitede benim son bulunuşum
Hissettim bu siteye ayak bağı olmuşum Önemli değil ha varmışım,ha yokmuşum Hakiki dost oldunuz minnettarım sizlere[/quote] Hayirdir nedir seni böyle düşündüren Olurmu ne bağı seni sever her gelen Ozanlıkta yerin hazır daha gelmeden Ozanlar küsmez onların kalbi derinden |
Kimseyi incitmedim, kem sözleri etmedim
Selam vermeden gelip, hoşçakalsız gitmedim Beklentim olmadı hiç, kötülüğe itmedim Hakiki dost oldunuz minnettarım sizlere |
İnsan bu dara düşer söyleyemez halini
Kime ne der sırtındaki kırar ise belini sivaBURs sizlere dostça sallar elini Hakiki dost oldunuz minnettarım sizlere |
Insanlar icinde ayrim yapana,
Allah`im variken kula tapana, Mevlamin emrini bosa atana, Insan demek acep dogrumudur. |
Pinardan geliyor etegi yastir,
Cesmenin etrafi cakildir tasdir, Beni benden alan kipriktir kastir, Sallan güzel boylarina kurbanim. |
Güzelin boyu benziyor dala,
Umarim bu güzel burada kala, Sari saclarini rüzgara sala, Sallan güzel saclarina kurbanim. |
Güzel gözü kudretten sürmeli,
Böyle güzelligi nerede görmeli, Gerdanina gümüs altin dizmeli, Sallan güzel yüregine kurbanim. |
Güzeller icinde birinci güzel,
Hazan gelince dökülür gazel, Kalbimdeki saray sirf sana özel, Sallan güzel huylarina kurbanim. |
Sandalli der güzel seni severim,
Yillar var ki yollarini gözlerim, Sen olmasan ben burada neylerim, Sallan güzel varligina kurbanim. |
Ötme bülbül ötme ben yaraliyim,
Herkesler ak giymis ben karaliyim, Yabanci degilim ben buraliyim, Beni tanimayan yari neylerim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:41. |
|