![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
tesekkür ettim güzel sözlerine
fazla gelme istersen bu aralarüzerime malum yorgunum uykusuzum son günlerde ama yine de gönül sana katilmak ister muhtesem sohbetinde |
Dagbasina yagan taze kar olsam,
Sarim gelse yüregine yar olsam, Bende bu dünyada onla var olsam, Ne güzel olurdu senle yasamak. |
Bende katılmak isterim aranıza
İsterseniz Ortak olurum yaranıza belki yetişemem ama hızınıza İlham olurum sazınıza.. |
[QUOTE=fikrettin_58;347652]Bende katılmak isterim aranıza
İsterseniz Ortak olurum yaranıza belki yetişemem ama hızınıza İlham olurum sazınıza..[/QUOTE] Burasi senindir ne demek kalmak, Türküler söyleyip sazini calmak, Ozanla söylesip ilhamin almak, Saz ile sohbete doyak gardasim. |
Bayram buluşmamıza gelemeyenler
Sormayın nelerde kaçırdınız neler Buluştu herkes bütün güzel yürekler Ya siz kaçak canlar , nerelerdeydiniz |
Şelale cafede Sivas kokuyordu
Muhabbeti görenler özeniyordu Farkında olmadan zaman akıyordu Ya siz kaçak canlar nerelerdeydiniz? |
[QUOTE=Sabiha Serin;347664]Bayram buluşmamıza gelemeyenler
Sormayın nelerde kaçırdınız neler Buluştu herkes bütün güzel yürekler Ya siz kaçak canlar , nerelerdeydiniz[/QUOTE] Basi karli daglar engel oluyor, Gurbette ömrümüz bosa gidiyor, Vatanin hasreti cana yetiyor, Gönlümüz ordaydi görmediniz mi. |
Sandalli burada yanlız bırakılmış
Yazmış ama kimseden cevap almamış O tatlı dilleriniz nerede kalmış Konuşsun hep yürekler susmasın canlar |
Hepsine tek tek eyledim davet,
Buyurun dedim olmazsa zahmet, Toplanalim burda olsun bereket, Ne gelenim oldu nede gidenim. |
[QUOTE=sandalli;347680]Basi karli daglar engel oluyor,
Gurbette ömrümüz bosa gidiyor, Vatanin hasreti cana yetiyor, Gönlümüz ordaydi görmediniz mi.[/QUOTE] Bilirim sandalli bilirim haklısın Dağlar ardından hep Sivası koklarsın Olsun yeterki canlarınız sağolsun Buna şükür iyiki bak buradasın |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:32. |
|