![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Kuskusun salatasini yapmis,
Icine dometes misiri katmis, Zeytinyagi ile limonu atmis, Bizlerede yemek kalmis geriye. |
sen kuskusda takili kaldin
keske ugrasaydin birde yogurtlu olanlara severiz biz kadinlar yemek yapmayi erkeklerde bayilir yapilanlari tatmayi |
Pembe bir salata yemedim daha,
Istersen ayir bir tabak bana, Tesekkür ederim bende cok sana, Salatandan tadip karnim doyunca. |
pembenin var birde turunjusu
olurmu öyle ayirmak dünden kalani sana sen yeterki iste yaparim tazesinden kase kase hayirli ugurlu olsun 1000 mesajim bana |
[QUOTE=tatli-dilli;347786]pembenin var birde turunjusu
olurmu öyle ayirmak dünden kalani sana sen yeterki iste yaparim tazesinden kase kase hayirli ugurlu olsun 1000 mesajim bana[/QUOTE] Tebrik ederim mesaj bin oldu, Tatli dili ile kalplerde kaldi, Sitede herkesin sevgisin aldi, Daha nice mesajlarin beklerim. |
sandallim niye ciktin radoydan
arif kral patlatiyor damardan kronick bacim cikma aradan ne güzel yaratmis sizi yaradan |
[quote=tatli-dilli;347786]pembenin var birde turunjusu
olurmu öyle ayirmak dünden kalani sana sen yeterki iste yaparim tazesinden kase kase hayirli ugurlu olsun 1000 mesajim bana[/quote] Ne çok çeşit salata yaparmiş tatli dilli Mesajıda bin yapmasını çok iyi bildi Slatayı ben yaapyım siz tadın dedi Yedik o güzel salatayı mest etti bizi :D |
[QUOTE=tatli-dilli;347796]sandallim niye ciktin radoydan
arif kral patlatiyor damardan kronick bacim cikma aradan ne güzel yaratmis sizi yaradan[/QUOTE] Baglantim zayifti baglayamadim, Yüregim yanikti daglayamadim, Gözümde yas yok aglayamadim, Simdi gidem yarin yine gelirim. |
Mesajlari costu bini boyladi,
Salatayi yapti bize yolladi, Iyi olanlari O hep kolladi, Mest ediyor tatli-dilli herkesi. |
isterim artik sizlerden izin
biraz da olsa dinlenmem icin cok mutlu oldum bu güzel aksama ettiysem sürcü lisan affola |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:40. |
|