![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bu kız pusu kurmuş dört bir yönünde
Sarı var yarında hem de dününde Sevgiyle eğilip Sarı önünde Bilmem ki durmaya ne kadar kaldı :) |
Gelmedik kalmadı bu dertli sere,
Yıktılar bedeni serildi yere, Şaşırdım ben şimdi gideyim nere, Bilmem ki varmaya ne kadar kaldı. |
Sarı çok yaşlanmış yoktur takati
Uyan şu rüyadan gör hakikati Ona dakikayı ona saati Bilmem ki kurmaya ne kadar kaldı |
Kimseler seninle şiire doymaz,
Sabah işimiz var burada koymaz, Sandalli bügünü sohbetten saymaz, Yarını görmeye ne kadar kaldı. |
Tamam yarın yeriz sakla kavunu
sivaBURs bilmeli sözün tavını Diyari Babayla sevda avını Bilmem ki vurmaya ne kadar kaldı |
[COLOR="Red"][B]Muhabbetler bol olmus
Gonulden dokulenler hos olmus Bu Gonlum Guzel 4luklere doymus yureginize saglik[/B][/COLOR] |
Turna gibi salınırsın
Yoluna kurban olduğum Ne söyledim alınırsın Diline kurban olduğum Kalmam sen gidersen eğer Yaşamım senmişsin meğer Saçları beline değer Teline kurban olduğum Yoluna can serebilsem Yüzüne el sürebilsem Ölmeden bir sarabilsem Beline kurban olduğum sivaBURs dertlendi yine Aşkınla yanıyor sine Sığamıyorum Mersin’e İline kurban olduğum |
[COLOR="Red"][B]Dertlenme sivaBurs
demeki kaderin buymus Askin sigmaz ne mersine nede yuregine Bunu kimse anlayamaz gonul sevmedikce[/B][/COLOR] |
[B]ozanlar atışmış yine bu gece
tümünü okudum ben hece hece benden selam olsun sevdiğim gence bilmemki dönmeye nekadar kaldı[/B] |
[QUOTE=sivaBURs;507898]Ağzından bal damlar ozanım yine
Dertli sazın çalar yanıyor sine Arif Üstat bakar dost meclisine Bilmem ki girmeye ne kadar kaldı[/QUOTE] Hoşgeldin ozanların sevilen canı Yazarsın bazen atarsın fırçanı Ne o yoksa içtikmi biz ayranı Halit başka yerde Arif başka yerde :) |
uşah elinize sağlık iyce olmuş valladevamını beklerim.
|
Özlemle adına şiir yazdığım,
Ela gözlerini görmeye geldim, Aşkın için diyar diyar gezdiğim, Gül tenini cana sarmaya geldim. İzin ver açılsın aşkıma yürek, Benim yaşamama bu sevda gerek, Kabul oldu işte tuttuğun dilek, Canımı yoluna sermeye geldim. |
[COLOR="Red"][B]Tutulmusum ben bir yare
Dertlerime bulunmaz care Gozlerini gorseniz pare pare Yarim bir yerde ben bir yerde[/B][/COLOR] |
Çürümüş tahtaya çakılmaz çivi,
Gurbet ele geldik terkedip evi, Cüceye döndürdü koskoca devi, Hayat başka yerde ben başka yerde. |
[COLOR="Red"][B]Dert dokulur dokundukca tele
Ayriligi yasayan bilir gurbet elde Bir resmin hatira kaldi bende Bedenim bir yerde Kalbim bir yerde[/B][/COLOR] |
Gurbet elde kaldık, geçirdik çağı,
Borana çevirdim gönlümde dağı, Bülbüllerim susmuş hazanda bağı, Neşe başka yerde har başka yerde. |
Canımın cananı gözümün nuru
Mevlam vermiş sana o güzel huyu Yanan yüreğime vermezler suyu Can başka yerde canan başka yerde |
[COLOR="Red"][B]Gurbet ile tanistim genc yasta
Garip bir duygu var basta Icim feryad eder ama ne fayda Bulbul bir yerde Gul bir yerde[/B][/COLOR] |
aratmasın rabbim birgünden günü
yaşamasın kimse yardan sürgünü çözemedi kimse kader düğümünü kitap başka yerde akıl bir yerde |
Akılımı başımdan aldı bir sarı,
Sarı kızdan sonra hayatım yarı, Ah eder inlerim yıllardan beri, Sarı başka yerde yar başka yerde. |
kara kaşlarını çatıp da bana
yüreğim her daim esirdir sana can suyunu verip ölü umutlara yüreğim hep sende sen başka yerde |
[COLOR="Red"][B]Acilsa yollar sana gelsem
sana Canom desem ugruna canimi verebilsem engeller bir yerde imkansizliklar bir yerde[/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B]Sivasli doymaz Turku'ye Siir'e Mis gibi kokan Madimak yemegine Abdurrahman halayi ceke ceke Sivas bir yerde Sivas'a olan ozlemim bir yerde[/B][/COLOR] |
Gurbet ellerini yerlere çaldım,
Aşkın acısını sellere saldım, En sonunda işte ben yalnız kaldim, Bir canım var sana vermeye geldim. |
koyup sivasımı dağlar ardına
ayrılık vakti kar yağmış dağına hasret yazılmış da güzel çağıma ayrılıktan zamanı çalmaya geldim |
Sana aşık oldum dağıldım boşa,
Gitmiyor hayatım sensiz hiç hoşa, Bir sevda doladın bu çirkin başa, Başımı taşlara vurmaya geldim. |
Gönül bahçemde ki en güzel gülsün,
Hayata desteksin, tuttuğum dalsın, Bana ne gelirse hep senden gelsin, Bir senin sevdana ermeye geldim. |
Cley de girmiyor sohbete söze,
Korkuyor belki de gelirse göze, Nazara gelirsen git Güler kıza, Ben de O´na kontrol olmaya geldim.:D |
bir kez gördü seni bu gözler
uzaktan uzağa yolunu gözler sen istedin diye söner mi közler yoluna ömrümü sermeye geldim |
Sevdalar yükledim sırma saçına,
Senin için veda ettim kaçına, Gönlüne taktığın aşkın tacına, Yaralı sinemi sürmeye geldim. |
[QUOTE=goramaz;508568]bir kez gördü seni bu gözler
uzaktan uzağa yolunu gözler sen istedin diye söner mi közler yoluna ömrümü sermeye geldim[/QUOTE] şahlanmış ozanlar gidiyor eşgin kafalar karışık birazda şaşkın sevdalı yürekler bulamaz aşkın gördugum rüyayı yormaya geldim |
Sararmış bed beniz solmuş gül yüzün
Niçin feryat eder yaşarsın hüzün Kurumaz yaşın ağlar iki gözün Derdine derman olmaya geldim |
[COLOR="Red"][B]Beni ozan yapan senin Sevdan
Belki kavusturur bizi kara tren Seni gormeden olursem eger Mezarimin ustunu Sevdanla ort yeter[/B][/COLOR] |
Karalara büründüm bu genç yaşımda,
Hile yoktur kirpiğinde kaşında, Tek seni sevmiştim gençlik yaşımda, Yeniden sineme sarmaya geldim. |
[QUOTE=arifcoskun;508578]Sararmış bed beniz solmuş gül yüzün
Niçin feryat eder yaşarsın hüzün Kurumaz yaşın ağlar iki gözün Derdine derman olmaya geldim[/QUOTE] sorma arif can dert dizi dizi herkesin yanında ogulu kızı gurbet hasreti yaralar bizi sizinle moral bulmaya geldim |
Gamzeli yüzüne hayran olduğum,
Gözlerini hayal edip solduğum, Gökte arar iken yerde bulduğum, Aç hadi kalbini girmeye geldim. |
Ozan özden söyler çalar sazını
Sever ürkütmez ördeğini, kazını Lokman hekim alırmı yürek acını Sözümle, sazımı çalmaya geldim |
Gül yüzlüm hayatın senmişsin aslı,
Dilimden düşmüyor aşkının faslı, Sen yoksan yanımda yüreğim yaslı, Seni sensizlikten sormaya geldim. |
[QUOTE=OSMAN ECE;508593]
sorma arif can dert dizi dizi herkesin yanında ogulu kızı gurbet hasreti yaralar bizi sizinle moral bulmaya geldim[/QUOTE] Mevlam dertlere derman vermiş Abi doğanın kanunu böyleymiş Sabırın sonu hep selametmiş Dostuma moral olmaya geldim |
Zülüflerin beni bağlamış sana,
Ne kadar yakınsın bende ki cana, Engeller koyuyor hayatım bana, Bütün engelleri kırmaya geldim. |
dostlugumuz ebediy kalbimde yerin
bilirim dertlilere hep moral verin sepersin suları bagrıma serin sizinle hoş sobet gülmeye geldim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:39. |
|