![]() |
--->: -->: --->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
[QUOTE=abdussvs;253491][COLOR="Red"][I][B]Abi selamlar yine hızlı ve son sürat ev sahipliğin devam ediyor. Sana teşekkür etmemek ne mümkün. Çok sağolasın...
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE] Estafurullah kardeşim ev sahibi sensin ben senin hoş görüne sığınarak sitenizde ev sahibi gibi hareket ediyorum.Senin bazan uzun süre işin çıktığını bildiğimden müsafir arkadaşa sıcağı sıcağına cevap verme zorunluluğu hissettim.Kusuruma bakma birdaha olmaz.Saygılar. |
--->: KURTLAPA BELEDİYESİ (MERKEZ)
Günaydınlar bu sayfaya gelen herkese. Kurtlapa sayfasını ayakta tutan Abdussvs ve Dark-Yamtar58'e teşekkür ediyorum. işlerimizin yoğunluğundan fazla giriş yapamıyorum ama kurtlapa sayfasını ayakta tutan abilerimin olması beni rahatlatıyor. herkeslere çok teşekkür olsun
|
[B][I][COLOR="Red"]
Kurtlapa sayfasına gelerek yazı ve muhabbete katılarak Sivaslilar.net sitesinde ençok cevaplanan konular arasında 14. sıraya yükselmesine aracılık eden bütün hemşerilerimize teşekkür ederim. Hepiniz sağolun varolun. Ha Adıslı hemşerilerimin sayfasının ençok cevaplanan ve en çok görüntülenen konu olması da ayrıca övünç kaynağı. Asıl temennim ise Sivaslilar.net'in bir numara olmasıdır... [/COLOR][/I][/B] |
Ya Abdussvs birtek sen varsın senden başka hiç kurtlapalı yokmu bu sayfaya gelip yazı yazacak muhabbete katılacak. Bütün kurtlapanın bu forumdaki yükü sende helal sana.
|
buradan bütünkurtlapalılara bende sesleneyim .Heyy Kurtlapalılar nerdesiniz ne alemdesiniz kendi sayfanızda eser yok, demekki sizinde kahve köşelerinde vakit öldüren, ömür çürüten bir nesliniz varmış. Kendinize yazık etmişsiniz bari gelecek nesiller için bırakın bu işleri
|
[B][I][COLOR="Red"]
Bu güzel haftasonunda bütün hemşerilerime selamlar, saygılar sunuyorum. Hala Kurtlapalı olupta bu sayfaya gelen kimseler yok, ne yapalım herkes kahvelerde sigara dumanı ve kahve uğultusu ile dans etmeye bayılıyor. Allah'u Teala hepimiz hakkında hayırlısı neyse onu bağışlasın... [/COLOR][/I][/B] |
bütün hemşerilerime bende selam ve saygılar sunarım. abdussvs abime teşekkür ederim kurtlapa sayfasının devamı için çaba harcamaya devam ediyor sağolsun varolsun.
|
[B][I][COLOR="Red"]sağol Tayfun5834 güzel söylemişsin ama sende pek katılım, hamle yok tek başıma idare edeceğim fırsat oldukça...[/COLOR][/I][/B]
|
[B][COLOR="red"]Bütün hemşerilerime buradan Sivaslilar.net aracılığı ile iyi geceler güzel yarınlar temenni ediyorum. Herkes sağolsun varolsun...[/COLOR][/B]
|
[B][I][COLOR="Red"]
Birazda ben siyaset yapayım bari. Hemşerilerime sormak istiyorum (Hoş hiç Kurtlapalı yok ama) bu zamana kadar Kurtlapa'da belediye başkanlığı yapan büyüklerimden acaba kim daha iyi yönetim sergiledi. Bu sorum sayfaya girip bu yazıyı okuyan herkese bilgisi olan, Kurtlapa'yı bilen hemşerilerime... [/COLOR][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:20. |