![]() |
Cevap: Günün fıkrası
[B][COLOR="Red"]Tavukçu Temel tavukçuluk yapmaya karar verir.
Gider 250 tane civciv alır ve getirip ayaklarından tarlaya eker. Sabah öldüklerini görür. Herhalde ters taraftan ektim diye düşünerek ertesi gün de yine o kadar civciv alır ve bu sefer de kafalarından eker. Sonuç yine hüsrandır. Bir mektup yazarak durumu İstanbul'da veterinerlik fakültesindeki amcası Dursun'a bildirerek bilgi ister. Bir süre sonra cevap gelir: - "Haçan sen oranın toprağından numune gönder de inceleteyum." [/COLOR][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]Hazine
Bir gün temel, alman ve ingiliz define bulmuşlar ve sıragelmiş paylaşıma ilk önce alman 40 sana 40 sana gerisi bana demiş. Sonra ingiliz 20 sana 20 sana gerisi bana demiş. Sıra temele gelmiş temel çekmiş hançeri bi sağa bi sağa hepsi kaldı bağaaa demiş. :) [/COLOR][/I][/B] |
[B]Kisme yohmi ? :))[/B]
[CENTER][B][FONT=Trebuchet MS][COLOR=#ff8000][SIZE=4]Kisme yohmi ? :))[/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [SIZE=4]Fakat dağ basında kim olaki. Artık dayanacak gücü kalmamıştır. Parmakları çözüülmeye baslar. Sesinde bile takat kalmamıştır. –Kisme yohmii Rabbül Alemin Bu yakarışa merhamet eder ve Hızır A.S ı gönderir.Hızır a.s– Ben seni kurtaracağım.Ama bazı şartlarım var. Kurtulduktan sonra bu şartlarımı yerine getireceksin. der Adam : – Sen beni kurtarda ne ise yerine getiririm der. Bunun üzerine Hızır a.s şartları sıralar – Kurtulduktan sonra, Namaza başlayacaksın, İslamın Şartlarını yerine getirecek, Haramlardan uzak duracak ve İbadet le meşgul olacaksın. Adam Son bir gayretle tekrar bağırmaya baslar — BAŞKA KİSMEEE YOHMMMİİİİİİİİİİİ ? [IMG]http://www.klasikforum.net/images/smilies/biggrin.gif[/IMG][/SIZE] |
[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/9044/gelinkaynana.jpg[/IMG]
|
[QUOTE=HaZaN;603774][IMG]http://img13.imageshack.us/img13/9044/gelinkaynana.jpg[/IMG][/QUOTE]
Güzeldi...........:D |
[QUOTE=HasreT;603779]Güzeldi...........:D[/QUOTE]
ne mümkün böyle konusmak kaynanalara bu gelin tevatir gözü karaymis :confused: |
Çocuk Dedesine Sormuş..
Dede, Nenem İle Kaç Yıldır Evlisiniz? - 40 Yıldır Evlat Demiş Dede. - Peki Ama Dede, Ben Sizi Hiç Kavga Ederken Görmedim Bunun Sırrı Nedir? - Otur Evlat Anlatayım. ......Evlat Biz Ninen İle Evlendiğimizde Elde Avuçta Bir Şey Yok, Kimsemde Yoktu. Ben Neneni Bizden Oldukça Uzaktaki Köyden Aldım, Nikahımız Kıyıldı, Benim At Arabasına Nenenin Üç Beş Eşyasını Attık Ve Bizim Köyün Yolunu Tuttuk. Yolda Benim Atin Ayağı Sürçtü Ve Tökezledi. -Ben "Bu Bir" Dedim. Devam Ederken Bir Daha Tökezledi, -Ben Yine "Bu İki" Dedim. Köye De Daha Epey Yolumuz Vardı, Bizim Atın Ayağı Bir Daha Tökezleyince "Bu Üç" Dedim Ve Çektim Belimden Silahı, Ati Orada Vurdum. Ben Atı Vurunca Nenen Başladı Bana Söylenmeye. "Biz Simdi Nasıl Gidiceğiz, Niye Durup Dururken Atı Vurdun. Sen De Hiç Akıl Yok Mu. Bu Eşyaları Nasıl Götüreceğiz" -Ben De Döndüm Nenene "Bu Bir" Dedim. O Gün Bugündür, Gül Gibi Geçinip Gidiyoruz… :)) |
Temel için kız istemeye giderler.
Temel"in babası kızı istedikten sonra kızın babası sorar: Oglunizun cigarasu, ickisu, kumari var midur? Temel"in babası kafasını sallamış: Hepsi var, hepsi var, bir tek kari eksuk da!!.. |
Karımı arıyorum
İki erkek hararetle yolda koşuştururken çarpışırlar. Adamın biri diğerine; -Ben karımı arıyorum, vitrinlere bakarken kalabalıkta kaybettim. der Diğeri de;Aynen ben de öyle. Bu kalabalıkta nasıl bulacağız? İstersen hanımları tarif edelim birbirimize, sonra dağılıp birlikte arayalım. -Tamam. Benim hanım, şöyle 1,75 boyunda, sarı saçlı, mavi gözlü, etine dolgun güzel bir kadındır. Ya seninki? Diğer adam: -Benimkini boşver, seninkini arayalım. |
Osmanlı zamanında bir adam bir bayanın karşısına geçer der ki ;
"-Ey dilberi rana! Ey tesadüf-ü müstesna! O mahrem suratınızı görünce size lahza-i kalpten sarsıldım... Niyetim acizane-i taciz etmek değildir.. Bilakis efkar-i umumiyede ufak bir aile bacası tüttürmektir.. Sözlerim sizi temin ve tatmin edecekse şayet, zevc-i izdivacınıza talibim!.." Bayan basar cevabı.. "-O mahrem suratınıza bir sille-i osmaniye nakşedersem sekte-i kalpten terk-i hayat edersiniz..." |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:43. |