![]() |
Cevap: BiR DeMeT SiiR
[COLOR="darkred"][B][COLOR="DarkRed"][B]SEN ;
Başka ellerden bana savrulmuş bir toz bulutu, Gözlerimdeki ışıltının aynı zamanda gözyaşlarımın birinci dereceden faili.. Kimi zaman en büyük acım, ama herşeye rağmen mutluluğumun en önemli sebebi... Ben sende durmalıydım.. Senin dokunuşlarına, senin gözlerine yakışırdım…! Anlamadın…! Asılı kalmalıydım yüreğinde… Sevmeye gelmiştim oysa seni, tut beni istedim,yakala yüreğimden, bırakma hiç..! Olmadı…! Ellerim avucundan, yüreğim yüreğinden kaydı.. Bir şey diyemedim, sustum…! BEN ; Senden öncesini yaşamamış gibi, sanki yıllardır senin gelmeni beklemiş anlamsız bir hikayeyim baştan sona… Karanlık yollara sapmamış, yüreğimi kirletmek isteyenlere yanaşmamış, ürkek bir çocuk gibi gezinmişim elim cebimde hayatı… Bir nefes alış süresinde sevmişim seni…İçime çekmişim, her hücremde izin kalmış…! Herşeyim sana dair olmuş, bana kalan hiçbir şey yok…Sadece adı var “ben” dediğim,içi boş olan… Ben sen olmuşum aslında, gidişinde anladım…Şimdi ne sen “eski sensin” , ne de geride bıraktığın o bildiğin benim…! Aynı olan, hiç değişmeyen tek şey benim sana olan sevgim…! Bir de kenarda biriktirdiğim sitemim…! BİZ ; ..Diye bir şey yok artık..Sen ve ben var, her ne kadar kabullenmiş olmasam da…! Üzerimizde anlamlanan kelimelere mesafe girdi, sevgimize çoktan bulaştı zaten…! Sırtımda yokluğunun rüzgarı, bedenimde bir boşluk, yüreğimde tarifi imkansız bir ağırlık var artık…! Gözyaşlarımla söndürüyorum senden arta kalanları , gecelere bir bedel ödüyor sürekli gözlerim… Bakışlarım renk vermiyor artık… Hıçkırıklarım, içimde yankılanıyor… Sen bilmiyorsun..! Hayatın kirli oyunlarına alet olmadan, gözün kapalı, yüreğin açık sev istedim beni… Yapamadın…! alıntı __________________ Bazen beklemek faydasız kalıyor, özlemek anlamsız... Her ne kadar ismi söylese de dilimiz, Yüreğimiz gelmeyince gelmiyor işte beklenen... Çaresiz... Susmak düşer bizlere. Yaradanın yazgısına sual etmek yakışmaz bize, Elleri Yaradana açar, yine ondan isteriz herşeyimizi... Değil mi? [/B][/COLOR][/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Unutulmuyor, bitmiyor, geçip gitmiyor...
Her gece olduğundan biraz daha muhtacım sana.Kırgınım aslında, kızgınım…Hayır sana değil; Seni kırıp üzen şu aptallığıma… Ne olursa olsun! Zamanım da mekanım da değişmiyor. Hep her zaman aynı yere çıkıyor bütün yollar; Sana!.. Uzun zaman oldu içimdeki maviler donalı. Kendim seçtim sevdayı tek başıma yaşamayı. Yalnızlığımın sorumluluğunu taşıyacak kadar da yürekli olduğumu düşünür ve söylerdim herkese gururla. Geceler sancı olur işlerdi içime ama yüreğimde yaşattığım sevdamı düşündükçe, içime yayılan sıcaklık alıp götürürdü tüm sancılarımı... Ne kadar zamandır böyleyim, ne kadar zamandır en yakın dostum özlem, hatırlamıyorum. Sanki zaman durdu. Evet özlüyorum ve özlemeyi de seviyorum. Çünkü özlemin içinde aşkım, mutluluğum, umutlarım var. Gidenlerin ardından ağıt yakmamayı öğreneli çok uzun zaman oldu ama sen bambaşkaydın. Kimseyi senin kadar sevmemiştim ki. Seni birine anlatmaya kalksam sözcükler yetmiyor, kelimeler acizleşiyor. Neye benzetsem, hep bir yanın eksik kalıyor... Gülemiyorum artık? En iyi yapabildiğim şeyi kaybettim? Aslında önce seni ve senle birlikte herşeyimi kaybettim. Yanımda yoksun. Olsan sarılırdım sana sıkı sıkı. Bırakmazdım, sıkılır, bağırır çağırırdın ama ben biraz daha fazla sarılırdım sana. Biliyorum benden bağımsızdın, hiç sahip olamadım sana. Olmakta istemedim aslında, çünkü hep yanımda olacaktın... Ya da ben öyle sandım... Dinlediğim her şarkıda, her yağmurda ıslanışımda, dalgaların kayalara çarpışında, her nisanda ve her eylülde, sen yeniden gidiyorsun benden. Ben bu ayrılışların acısını yaşarken, birgün gidebileceklerini düşünerek, kimsenin gelmesine izin vermiyorum… Sana ilk satırlarımı yazdığımda, yine mum ışığı vardı odamda. Soğuk, beyaz bir defterin her şeyi hayale dönüştüren sayfalarında, ilk kez seni yaşamıştım. Şimdi uzun yağmurların ardından yine mum ışığıyla dolu odamda, yine ve hala sana yazıyorum. Çünkü ben her hayal kırıklığım, her duvara çarpışımdan sonra hala sana dönüyorum. Ortasından kopartıldığı için hiçbir zaman sonu gelmeyecek günlerimize dönüp, hala seni arıyorum. Çünkü hala seni ...[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ararsan
Beni aramaya çıkarsa düşlerin Hüznün ruhuna çizdiği resimlerdeyim Gamsız bir gecenin karanlığında değil Yüreğinde kanayan kesimlerdeyim Aklına düşerim hani olur da Güzelliklerin görünmeyen yüzünde ara Sevginin menfaate döndüğü yerde Bir gönül yarasının izinde ara Yıkılmış umutların enkazından geç Öksüz bir çocuğun gözünde ara Ağıtların tüttüğü evlere uğra Bir ananın boş kalmış dizinde ara Beni yıldızlarda arama boşa Yüreğini yasa boğan sızılardayım Dertlerinle bulursun beni başbaşa Senin gibi karayazılardayım Sahte sevgileri tanımaz kalbim Beni seven gönüllerin ocağında ara Menfaatle bakmasını bilmez gözlerim Beni gerçek dostlukların kucağında ara Mutluluğu anlatan şarkılarda değil Yaralı yüreklerin ağıtlarında ara Beni menfaat ve ihanetten uzakta Yağacak sevgi bulutlarında ara Öyle senden çok uzaklarda degilim Görmesini bilen gözlerin bakisindayim Belki sana senden daha yakin bir yerde Çarpan kalbinin her atisindayim Aklina düserim hani olur da Beni sigmadigin duygularin içinde ara O kadar da kolay bulurum sanma Beni benim seni görebilecegim biçimde ara. alıntı...[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ne Olacak Halim
Sen bu satırları okurken ben cok uzaklarda olacağım... Böyle başlardı bütün bildiğimiz mektuplar, Biliyormusun? Bu ikimizin hikayesi, Şu anda nerdesin, ne yapmaktasın; Bildiğim yerlerdemisin yoksa hiç görmediğim bir evin penceresinde mi, Sevdiklerin özlemi sardımı nicedir kalbini, Pişman mısın başlamadıkların için, iç cekiyorsundur şimdi Düşünüpte yazmadığın yazıpta yollamadığın mektupları saklıyormusun hala, Kafanda hep aynı cümle biliyorum ne olacak halim, Ah, biriktirdiğimiz bütün hevesler nasılda hızla tükendiler. En çok kimi özledin, en çok neyi bekledin? Şimdi düşlediklerimin neresindesin... Dedim ya. Bu ikimizin hikayesi... Islandımız bütün yağmurları, dudak kanatan kalpli sızı aşklarımızı, Bizi buluşturan kaldırımları, İşte bütün bunları bütün bunları yazıyorum. Ben unutmadım diye Hatırlıyormusun sonunu değiştirmediğimiz filmleri Hayatın gerceğidir sandığımız kabullenilmiş yenikliği Bir ağızdan söylediğimiz en kahraman cenkliği, Büyürken vazgectiklerimizi yada vazgeçittirdikleri seyleri, Ne Olacak Halim... Çabuk mu büyüdük dersin Biliyorum.. NE Olacak Halim... Sen bu satırları okurken, ben nerde olacağım kim bilir. Neleri bırakmış olacağım birde, Ne aşkları Ne başlangıçları Ne ayrılıkları tıpkı senin gibi. Biliyormusun... Tek sorum var kendimle şimdi Ahhh Ne Olacak Şimdi Halim.... Alıntı.. [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]
Ayrılık Hediyesi Simdi saat sensizliğin ertesi yıldız dolmuş gökyüzü ay-aydın avutulmuş çocuklar çoktan sustu bir ben kaldım tenhasında gecenin avutulmamış bir ben... şimdi gözlerime ağlamayı öğrettim ki bu yaşlar utangaç boynunun kolyesi olsun bu da benden sana ayrılığın hediyesi olsun soytarılık etmeden güldürebilmek seni ekmek çalmadan doyurabilmek ve haksızlık etmeden doğan güneşe bütün aydınlıkları içine süzebilmek gibi mülteci isteklerim oldu ara sıra, biliyorsun.. şimdi iyi niyetlerimi bir bir yargılayıp asıyorum bu son olsun be..bu son olsun! bu da benim sana ayrılırken mazeretim olsun! şimdi saat yokluğunun belası sensiz gelen sabaha günaydın! işi-gücü olanlar çoktan gitti bir ben kaldım voltasında sensizliğin hiç uyumamış bir ben... şimdi dişlerimi sıkıp dudaklarıma kanamayı öğrettim ki bu kızıl damlalar körpe yanağında bir veda busesi olsun bu da benden sana heba edilmiş bir aşkın son nefesi olsun... kafamı duvara vurmadan tanıyabilmek seni beyninin içindekileri anlayabilmek ve yitirmeden, yüzündeki anlık tebessümü bütün saatleri öylece durdurabilmek için çıldırasıya paraladım kendimi lanet olsun! artık sigarayı üç pakete çıkardım günde olsun be! ne olacaksa olsun! bu da benim sana ayrılırken şikayetim olsun gözyaşım utangaç boynunun inciden kolyesi olsun her damla vefasız teninde bir veda busesi olsun isterim sende ben gibi yan ömrüne hep ağla hep ağla bu benden son dua bu benden ayrılık hediyesi olsun) Yusuf Hayaloğlu[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Pusuya düşer aşk
"onursuzluğun çıkmazında pusuya düşer aşk " asılı kaldığından en olmayacak yerinde aşk (ın) sıvaları dökülmüş bir sabaha uyanır yetim çocuk yüzü taşıyan kadın ebruli bir sessizliğe açılırken penceresi kanatırcasına siler vücudundan aşkın bıraktığı kumral izleri yaralı bir atın vurulmaya gidişi gibi dilsizdir kadın konuşamaz susar söylencelerini düş akışıdır gözleri bekleyişin görünmez gecesinde dönemez / bir anahtar olup yaşamın kilidinde her dem artar/bakışlarını ıslatan yağmur tutunamaz / kalakalır kopmuş zaman şeridinde böylesi bir yenilgiyi / kabullenemediği için büyür yüreğinde susturamadığı kin saplanır yaşamına bir cehennem suskusu ateş kendini yakmaz yıkamaz kendini su ağlar gecelerce / yetim çocuk yüzlü kadın gök / dolu / su yer / dolu / su Aydan Yalçın (Çam) Alinti [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]
Her taraf gri:) Hani fırtınadan sonra her taraf gri olur ya, Sanki her yer bir olmuştur, birleşivermiştir, Her şey bir, her şey gri Gökyüzü gri, toprak gri İşte öylesine bir griliktir hüzün Öylesine Hüzünler gridir aslında, bilir misiniz? Tüm duyguların bir rengi, kokusu olduğu gibi Ağlamaksa gri gözyaşları dökmektir Gözler ne renk olursa olsun Hüznün yaşları gridir Ama aşıksan ve seviyorsan gerçekten; Gözyaşların mavi yağar, sağanak sağanak! Mavidir hüzünlü aşkın ayrılık gözyaşları Ayrılıklarda mavi yağar gri hüzünlerden Sonsuzluk yağar aşkın ayrılıklarından Mavi yağar gri hüzünlerden alıntı...[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Gittin...
Ben, arkandan sadece baktım. Oysa; söyleyecek o kadar çok şeyim vardı ki... "Gidersen iyiye dair ne varsa içimde yitireceğim hepsini. Gidersen sönecek içimdeki ateş ve bir daha hiç kimse yakamayacak. Gidersen karanlığa mahkum edeceksin günlerimi O karanlıkta yolumu kaybedeceğim" diyecektim sana. Konuşamadım... Gittin... Gidişini görmemek için gözlerimi kapattım Öylesine acıdıki içim, tutup koparsalardı kolumu bacağımı bu kadar acı duymazdım. Acım yaş olup akmalıydı gözlerimden. Ağlayamadım... Gittin... Seni delicesine bir tutkuyla seviyordum oysa Tutkum seninle olmaktı, tutkum teninde erimek, tutkum hayatı seninle sadece paylaşmaktı. Anlatamadım... Gittin... Gidişini önlemek için tutmak vardı ellerinden Ellerim değil miydi her dokunuşumda seni ürperten? Ürperdin yine biliyorum. Bir kez dokunsam, bir kez tutsam ellerin Gitmek için biriktirdiğin bütün cesaretin kaybolurdu. Tutamadım. Gittin... Bir yıkım gibiydi gidişin Sen adım adım uzaklaşırken benden Çöküp kaldı bedenim olduğu yere Nice terk edişlere dayanan yürek bu kez yenilmişti Bu kadar zayıf değildim ben kalkmalıydım. Kalkamadım... Gittin... Oysa geldiğin gün gideceğini biliyordum Hazırdım gidişine, Kaçak zamanları yaşıyorduk Zaman bitecek ve sen gidecektin Bense, gidişinin ertesi günü Hayatıma kaldığım yerden yeniden başlayacaktım. Başlayamadım... Gittin... Bir şey söyledin mi giderken? "Kal" dememi istedin mi? Son bir kez "seni seviyorum" dedin mi? "Bekle beni döneceğim" diye umut verdin mi? Beynim öylesine uğulduyorduki. Duyamadım... Gittin... Nereye gittiğin önemli değildi Binlerce kilometre uzakta da olsan, iki metre ötemde de farketmiyordu. Artık yoktun ve asıl bu düşünce beni felç ediyordu. Kurtulmalıydım senden, bu yokluk duygusundan kurtulmalıydım. Kurtulamadım... Gittin... Unutulanların arasına katılmalıydım Anıları bir sandığa koyup hayatı bir yerinden yakalamalıydım. Bu aşk noktalanmalıydı, bu sevdadan vazgeçmeliydim. Yapamadım... Gittin... Bir okyanusun ortasında tek küreği kaybolmuş sandalda Dev dalgalarla boğuşan bir denizciyim şimdi. Bil ki; sevmekten vazgeçmedim seni, Bil ki; seninle birlikte sevdanı da taşıyacağım yüreğimde, Bil ki; seni Unutamadım...[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"] SENİ SEVMEK
Seni sevmek; Bir menekşeyi koklayıp gülmektir Bir güle dokunmaktır, bir de öpebilmektir Her yeni gün hayatı biraz daha sevebilmektir Üzüntüye dair her şeyi silebilmektir Feza´ dan dünyayı seyredebilmektir Seni sevmek; Hayata gülmektir Geceleri yıldızların arasında olduğunu bilmektir Gündüzleri içimde yaşadığını hissetmektir Seni sevmek; Her gülüşün için bin defa ölebilmektir Yokluklar silip, varlığı cana getirmektir Bir güvercin misali özgürce uçabilmektir Bal dudağından dökülen Tane tane sözlere güvenebilmektir Seni her an düşünebilmektir Hep yanımda olduğunu zannetmektir Uğrunda seve seve, her şeyi feda edebilmektir Yani, seni yaşamaktır, Hayatı her an gönlünde paylaşmaktır Seni senden almaktır, Tüm bu güzelliklere rağmen, Benim için; Seni sevmek, Zamanı durdurabilmek kadar da İMKANSIZDIR.....[/COLOR][/B] |
[B][COLOR="DarkRed"]Agliyorum
Ağlıyorum dostlarımın vefasızlığı için Ağlıyorum Yaradana vefasızlığım için Ağlıyorum özlediklerim için Ağlıyorum özleyip de kavuşamadıklarım için Ağlıyorum içimi acıtan kalp kırıklıklarım için Ağlıyorum istemeden de olsa kalbini kırdıklarım için Ağlıyorum unutulmaması gerekenleri unuttuğum için Ağlıyorum..unutamadığım için Ağlıyorum yaklaştıkça uzaklaştıklarıma Ağlıyorum tanıdıkça çirkinleşenlere Ağlıyorum kıymetini bilemediklerime Ağlıyorum sevsem de yüz bulamadıklarıma Ağlıyorum ziyan olan yıllarıma Ağlıyorum bir ömür ağlayamadıklarıma.....[/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ben Aşktan Anlamam Sevgili !!..!!..
...aşk hep anında yaşanmayı bekler sevgili...// yarını yoktur hem acı hem de yavan bir ağrıdır yükü ağırdır hem dışındadır hayatın hem tam ortasında.. //...aşkta oyun olmaz sevgili...// şakası yoktur onunla kim oynarsa oynasın mağluptur istediği zaman gelir istediği zaman gider kaçamazsın.. yaşamak düşmüşse senin payına yaşayacaksın... //...aşka müebbet yakışır sevgili...// birden kanına karışır hiçbir kitapta yazılmayan sözler dökülür dilinden kimseye anlatamazsın sevgini o an seni senden iyi anlayan bilen olmaz... //...aşkta mecburiyet yoktur sevgili...// sen nekadar sebep arasanda bulamazsın geceyi hep gündüze karıştırırsın zaman olur elinde fırçayla geceyi maviye boyarsın üstüne de aşkını yazarsın... sırtın pencereye dönük başın öne düşmüş inanmış yorgun omuzlarında aşkı hissedersin zaman durur sanki hep aynı yerdesin aynı dönemeç aynı şiir bildik şeyler işte aşkın kendi gerçekleri şimdi yorma beni //...ben aşktan anlamam sevgili...//[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Fettan Guzel
Omur dedigimiz sey, sevdanin oyuncagi, Ben dag basi cocugu, sen isiyan sehirsin. Nerde bas yaslayacak sicacik yar kucagi, Kurak yuregimize akamayan nehirsin. * * * Sana erismez tadi, ne balin ne sekerin, Sana rakip bulunmaz, yoktur esin, benzerin, Burada cennettesin, orda cehennem yerin Kim bilir ote yani; burda yanmaz demirsin. * * * Akli basindan gitmis, canlar cevrende harman, Simdi nerede, nasil, hangi asigin kurban, Ezberlenip okunan yuz bin beyitlik destan Yillarca okunup da bikilmayan siirsin. * * * Bende vazgecmez gonul, sende kirilmaz inat, Bir guzelin pesinde geldi gecti bu hayat, Hem nazin, hem niyazin basimiza musallat Yazilmis kaderimsin, hukmedilmis emirsin. * * * Kollar sana uzanir, bakislar sana varir, Gunahsiz sevdalilar umitsizce yakarir, Iki sozun adami dogru yoldan cikarir, Aklimi bastan alan, en seytani fikirsin. * * * Sana dustum duseli, belalari buldukca, Gece dusumde, gunduz hayalimde kaldikca, Bu guzellik, bu isve, sende de var oldukca, Adami dinden eden oylesine kafirsin. Naim Ozdamar [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Seni Tuz Kadar Seviyorum
Bana soruyorsun sevgilim, ' Beni ne kadar seviyorsun? ' diye, Bende sana, ' Seni TUZ kadar seviyorum ' diyorum, O zaman bana surat asıyorsun, ' Hiç insan Tuz kadar sevilirmi? ' ' Keşke daha çok, sevsen ' diyorsun, ' Dünya kadar sevsen keşke ' diyorsun, Sana neden tuz kadar sevdiğimi anlatayım, Dinle bir tanem; Seni neden dünya kadar sevmiyorum, Neden sadece TUZ kadar seviyorum, Bunları iyice yerleştir kalbine, Mümkünse eğer sende beni, Tuz kadar sev daha sonra, Bu dünya üzerinde neler var bir düşün, Savaşlar, hastalıklar, Açlıktan ölen bebekler var, Ozon tabakasın da delik, Kutuplarda ısınma, Dengesi tamamen bozulmak üzere, Yaşadığımız bu evrenin, Üzerinde Nükleer denemeler, Masum insanları katletmeler, Her türlü rezalet diz boyu, Kültürünü unutmuş gençler, Dejenere olmuş toplumlar, Bu dünyanın nesini seveyim? Oysa tuz öylemi? Tuzsuz yemek neye benzer, Ekmeğin tuzu yoksa, yüzün buruşmaz mı? Deniz tuzsuz deniz olurmu? Ya gözyaşındaki tuz, Onun bile tadı bir başka değilmidir, Örneğin, Ekşi bir eriği bile yerken, Tuza banıpta yersin canım, Sabah kahvaltında Zeytin tuzsuz, Peynir tuzsuz, Ekmek tuzsuz, Kahvaltıdan tad alırmısın bitanem, İçtiğin çorbanın tuzu yoksa, Nasıl içebilirsin ki o çorbayı, Salata hazırlarsın, tuzsuz yiyebilirmisin? Kısacası güzelim, Sen karar vereceksin artık, Seni ne kadar sevmemi, Ne gibi sevmemi istersen öyle severim, Ama, Ben seni tuz kadar sevmek istiyorum, Dünyalar kadar sevgiler, İsteyenlerin olsun, Ben Tuz kadar sevmek, Tuz kadar sevilmek istiyorum. [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]
Ne Güzel Başlamıştık. En Temiz Duygularımdı Sana Verdiğim... Ruhum Ellerindeydi Bu Can Kulun Kölendi Nasıl Harcadın O Inandıgım Bakışlar Sahteymiş Meğer Içime Sığmayan Aşkın Yalanmış Meğer Senin Aşk Dediğin Sırtına Saplamakmış Hançeri Kanatmakmış Kalbi... Karalar Bağlarım Oturur Ağlarım Acıdan Kıvranırım Yinede Dönmem Yar özlemişim Ne Yazar Sevdimde Ne Oldu Yar ? Anladım Sahte Aşklar.! ölsemde Dönmem Yar...![/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Askti O
Askti o! Degistiren tum gecelerimi Askti o! Beni durup durup yenileyen Oydu, duygulu yapan hoyrat ellerimi Oydu, doludizgin gidisime dur diyen Bir bicakin keskin yuzunde kan lekesiydim Askti yine beni yikayan, aritan su Boyle ak pak olacagimi bilir miydim? Icimde acmasaydi o sevmek duygusu Ben bir tutsagim simdi sevgiye, gonullu Cozmeyin ellerimi, zincirlerim kalsin Gorsun prangalarim o dogacak gunu Ve bu dunyaya ask dolu siirlerim kalsin Seninle her yerde guzel, her zaman yeni Istemem, sensiz hatirlamasinlar beni. UMIT YASAR[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Sen Sen Sen
Bir dagbasi yalnizligi yasiyorum yeniden., Dagbasi yalnizligi ölümden beter. Hic kimse aramasa sormasa beni Sen gelsen yeter.. Huzur ellerinin güzelligidir. Gözlerin karsimda mutluluk denizi. Her sabah soframizda ekmegimizi Sen bölsen yeter.. Yüregim seninle yaylalar kadar serin Ne bir cizgi hasret, ne bir nokta gam Yayla dumani gibi gozlerime her aksam Sen dolsan yeter.. Bende caresizlik sonsuz kordugum. Bende sabir sende naz.. Gündüzünden vazgectim düsümde biraz Bir yüz görümlügü sen olsan yeter.. Duymasa da hic kimse sâir günlümün, Sende karar kildigini... Ve icimin serha serha yarildigini, Sen bilsen yeter.. Bir gün duysan bittigimi, tükendigimi.. Cikip gelsen uzaklardan korkulu ürkek.. Bir incecik dal gibi üzerime titreyerek, Egilsen yeter... Yavuz Bülent Bakiler[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Bir Fotoğrafta Sen
Dün bir fotoğrafta gözlerini gördüm İki uzak yıldız gibiydiler, dalgın Bilsen neler anlattı bana, sessizce Bir sevgiyle derinleşen bakışların. Orda değildin sanki, bir başka yerde Ötelerde, uzakta benimle vardın Güzellikler bahçesi ayna gibi Yansıdığını gördüm yüzünde aşkın. Bir ara çıktın resimden usulca, ürkek Bir ceylan gibi kollarıma atıldın Özlemli dudaklarınla yangın yangın Seni gördüm, yaşadım bir fotoğrafta Her zamankinden daha çok bana yakın Gelecek o mutlu günleri anlattın.. Alinti;[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]***AŞK*** diyorlar adına
Aşk Diyorlar Adına Gözlerinde ağlamak lığın kızıllığı varsa Kuruyorsa gözyaşlarında, akmıyorsa Hüzünlü aşk şarkıları Saplanıyorsa yüreğine Bir hançer gibi, İçin acıyorsa İflah olmaz bir sevdadır bu Aşk diyorlar adına... Gitmiyorsa gözlerinden, gözleri Hala kulağındaysa son sözleri Çıkmıyorsa aklından, Yer etmişse benliğine İflah olmaz bir sevdadır bu Aşk diyorlar adına.... Gündüz hayalinde, gece rüyanda Bir tek o varsa senin dünyanda Sık sık bakıyorsan aynalara İflah olmaz bir sevdadır bu Aşk diyorlar adına... cemal şimşek[/B][/COLOR] |
[COLOR="darkred"][B][COLOR="DarkRed"][B]Ne olur Gitme Sen Benim Yarımsın.
Gitme desem; Kalır mısın? Benden Gitme. Şehrin tüm ışıklarını Yakıp söndürme içimde. Gerekli olduğun için değil; Sevdiğim için kal. Özleyeceğim için değil; Özlediğim için kal. Okuma bunu... Aşkdan söz ediyor bu şiir. Sözcüklerin en tehlikelisinden. Yalnızlıktan söz ediyor. Okuma bunları... Kimsesizlikten söz ediyor bu şiir. Karanlıktan. Ansızın çıkacak gibi durma içimde Şaşırtma beni. Okuma bunu... Sensizlikten söz ediyor bu şiir... Okuma bunu... Senden söz ediyor bu şiir... İçimdeki karanlıktan ansızın Geçip giden senden Söz ediyor bu şiir... Korkularımdan söz ediyor. Okuma beni. Sen beni okudukça. Gelmeyen mektuplardan Söz ediyor... İçimdeki senle karşılaşınca Neden şaşkınım... Sana söylemeden kaç söz sildim Yaşamımdan bilmiyorum Bir sevdaya kaç şiir sigar... Okuma bunları Bunlar benden söz ediyor... Eksikliğimden Hep bir yanımın kirik olusundan Söz ediyor... Sen beni gördükçe Ben karşındaki; Ben gözlerine bakarkenki Çaresizliğimden utanıyorum. Arada Gözlerini kapa. Kapa ki Bir anda olsa Silineyim yaşamımdan... Biten şarkılardan söz ediyorum sana Sedefli dakikalardan Meydan saatlerinin sesinden Geçmeyen yazlardan Susma. Devrik cümlelerin yalnızlığı gibi Bırakma beni. SEN benim, Dilimin ucunda. Söyleyemediğim Sözcüğümsün. En sevdiğim sözcüğü Tekrarlamaksın içimde Tüm sözlerimi Rehine bıraktım Görebilmek için seni İçimin kalabalığısın İçime Göçmen kuşlar gibi konuyorsun Bir yanın tetikte Kendimi Zamana rehinliyorum Aklımdan geçip gitme Utanıp da insanlardan Gizli ağlamalarımsın Gitme..Ne olur Gitme. Sen Benim yarımsın.... Alinti.[/B][/COLOR][/B][/COLOR] |
[B]
Yıldızlara bakarak bahtını söyleyemem, Fakat kendi kanımca ruhum bir falcı sanki, İyi kötü diyerek sana haber veremem, Ne salgını anarım, ne kurak mevsimleri. Anlatamam kimseye geçmiş, gelecegini Yağmurunu karını neden öğrensin benden, Akıl vermem kırala yolu tahta gider mi, Bir haber çıksa bile baktığım gökyüzünden. Fakat gözün'süzerek baktım senin falına, Samanyolu yıldızı sana aynen şöyle der: Gerçek ile güzellik yetişmeli yanyana, İnadı bıraksan silsilen sürüp gider. Bunun aksi olması bir kuru kehanettir, Gerçek ve Güzelliği toptan yok edecektir. [/B] |
[B]
Benzetsem mi acaba, bir yaz gününe seni, Hayır, çünkü sen ondan kat kat hoşsun, ılıksın. Dağıtır azgın yeller, mayıs çiçeklerini, Yazın vadesi dolar, ömrü biter ne yapsın! Cennetin nuru güneş, göklerde yansa bile, Sık sık altın yüzüne çeker kara bulutu; Zamanla her güzellik iner bir bir çirkine, Kader, kısmet densede, doğal olan kural bu. Fakat senin baharın sonsuzdur asla solmaz, Yok olmayacak senin o tatlı yaz mevsimin, Azrail bile gelse senin canın'alamaz, Bu satırlarda çünkü, sana can veren benim. İnsanlar soludukça, okundukça sözlerim, Seni sonsuz kılacaktır, benim bu dizelerim.[/B] |
[B]BİR ADIN KALMALI
bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet sen say ki ben hiç ağlamadım hiç ateşe tutmadım yüreğimi geceleri, koynuma almadım ihaneti ve say ki bütün şiirler gözlerini bütün şarkılar saçlarını söylemedi hele nihavent hele buselik hiç geçmedi fikrimden ve hiç gitmedi bir topak kan gibi adın içimin nehirlerinden evet yangın evet salaş yalvarmanın korkusunda talan evet kaybetmenin o zehirli buğusu evet nisyan evet kahrolmuş sayfaların arasında adın sokaklar dolusu bir adamın yalnızlığı bu sevda biraz nadan biraz da hıçkırık tadı pencere önü menekşelerinde her akşam dağlar sonra oynadı yerinden ve hallaçlar attı pamuğu fütursuzca sen say ki yerin dibine geçti geçmeyesi sevdam ve ben seni sevdiğim zaman bu şehre yağmurlar yağdı yani ben seni sevdiğim zaman ayrılık kurşun kadar ağır gülüşün kadar felaketiydi yaşamanın yine de bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet beni affet Kaybetmek için erken, sevmek için çok geç[/B] |
[B]BEKLEYECEĞİM
Aylar geçip yıllar olsa da Yıllar geçip zaman dolsa da Aşkın arzuları beni boğsa da Bir gün seversin diye bekleyeceğim Bugün nişanlansan, yarın evlensen Benden başka binbir kişi sevsen Hepsiyle ayrı ayrı izdivaç görsen Bir gün dönersin diye bekleyeceğim Seni beklemekle geçse de ömrüm Şu fani dünyada kalmasa günüm Senden uzakta ölürsem bir gün Ahirette seni bekleyeceğim... [/B] |
[B]AŞK !..
Aşk dediğin nedir ki Tenden bedenden sıyrık Çocukların içinde Yaşadığı bir çığlık Aşk dediğin nedir ki Histen nefesten varlık Umutsuzluk içinde Karanlığa son ıslık [/B] |
[B]SEN VE BEN
İçme, ilk yudumda zehirler seni Bahtın kadehime döktüğü şarap. Her akşam koynunda uyutur beni, Her sabah alnımdan öper ızdırap. Sen, yirmi yaşında bir baharsın ki Gölgende neş'enin rüzgârı eser. Düşünen alnımda benim her çizgi Baharı olmayan bir kışa benzer Sana ufuklar “Gel! ” diye bağırır, Ellerinde çiçek haykırarak Seni gür sesiyle hayat çağırır, Beni de çiğneyip geçtiğin toprak... [/B] |
[B][COLOR="Red"]KARDELEN ÇİÇEĞİ HOŞGELDİN
Sen uzaksın bana İster bir bakış kadar yakınımda ol İster yıldızlar kadar uzağımda Ne fark eder Uzanıp da dokunamamanın Dramatikliği değişir mi? Gülüşün fotoğraflardan çıkıp Vursa kalbime Ya da buruk ve titrek sesin Çınlasa kulaklarımda Ya da hiç olmasan hayatımda Sana dokunamamanın hüznü Değişir mi? Ansızın çıka geldin hayatıma Aynen karlara inat baharı taşıyan Kardelenler gibi Heybetli, Mağrur, Buruk gülüşlü, Ama Gecelerimdeki yalnızlığıma Yıldız gibi Duvarda sesim Sigaramda ki nefesim oldun Odamdaki lambalar Utandı kendilerinden Birazda kıskandılar seni Televizyonda öyle Lambaların ışıkları sönük Televizyonun sesi kısık kaldı Yanında Yalnızlığımsa karabasanlar yaşıyor Olurda tarihin asar-i antika müzesine Atılırım diye Hayatıma hoş geldin Kardelen çiçeği MESUT BOZKURT [/COLOR][/B] |
[B]Kardelen Çiçeği ve Sen
Sadece bir kardelen çiçeğiydin benim için Buz gibi havada beyaz örtünün içinden çıkmış Sade bir kardelen çiçeği Siyah düşlerimin arasından Boynu bükülmüş bir hançerle Kalbimi Söküp Koparacak kadar Asi İlk görüşte kalbimi çalacak kadar Masum bir kardelen çiçeği Gözlerini bile göremeden vuruldum sana Gözlerine ilk baktığım anı ise hiic sorma Karların arasında o güzel denizin ne işi vardı bilmiyordum amma Artık senden başka hic bir sey sen olmuyordu bana İki kere iki SEN Uğurlu sayım SEN Mecnunun Leylası SEN Ferhatın Şirini SEN Aşkımın adı SEN SEN Kardelen Çiçeği Ölümün adı SEN Nerden bilebilirdim ölümün adının SEN oldugunu Nerden bilirdim eriyip gideceğini Nerden bilebilirdim Kardelen Çiçeği Şimdi Seni düşünüyorum Simdi karların arasında BEN seni arıyorum Mecnunun yanında BEN seni soruyorum Denizlere gözlerindir diye dalıyorum Orada bile Seni bulamıyorum Çarem kalmadı artık Beyaz ÖRTÜNDEN başka Gel artık Ölüm meleğim Ben beyaz örtüne gidiyorum Gel artık deniz Gözlüm Denizinde Boğuluyorum Gel artık Kardelen Çiçeğim!!![/B] |
[URL=http://img291.imageshack.us/my.php?image=pic24113qu6hl2.gif][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/6144/pic24113qu6hl2.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img291/pic24113qu6hl2.gif/1/][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/pic24113qu6hl2.gif/1/w640.png[/IMG][/URL] Gel benim ruhumun gerçek sesi gel! Yıllardır sönmeyen alevim, korum. Gel benim ömrümün hikayesi gel. Şiirim, sonsuzum, gerçeğim, zorum Gökle yerin birleştiği kavşakta Seni bulup bulup kaybediyorum. İlkin rüzgâr değil sanki nefesti, Bir kez başlayınca estikçe esti... Sonra bir upuzun karanlık bastı. Sürdü hep aynı düş, hep aynı yorum Şimdi duraklarda her akşam üstü Seni bulup bulup kaybediyorum. Yitiksin baharlar, güzeller içinde Resimler, baharlar, sözler içinde. Bazen bir iz görüp izler içinde Cevap umuduyla titriyor sorum. Sonra en tanıdık yüzler içinde Seni bulup bulup kaybediyorum... [URL=http://img16.imageshack.us/my.php?image=49alx3ta5fv9.gif][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6245/49alx3ta5fv9.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img16/49alx3ta5fv9.gif/1/][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/49alx3ta5fv9.gif/1/w500.png[/IMG][/URL] |
[COLOR="DarkRed"][COLOR="Purple"][B][URL=http://img291.imageshack.us/my.php?image=20080519134021hurricaneed2.gif][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/9928/20080519134021hurricaneed2.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img291/20080519134021hurricaneed2.gif/1/][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/20080519134021hurricaneed2.gif/1/w400.png[/IMG][/URL] Bitti bak..üzülme sen Hani mecalin kalmaz ya bir adım bile atmaya.. Hani tükenir ya takatin.. Yığılır kalırsın olduğun yere.. Boşverirsin hayatı.. Umrunda değildir hiçbirşey. Canın ağırlaşır ağırlaşır yük olur bedenine.. Kime anlatırsın kii. Kim anlar kim dinler ki.. Ağlıyorsun da kim ağlattı ki seni.. Kim ne dedi ki sana.. Dayanıklısındır sen.. Hiçbirşey yakmaz yüreğini.. Taştansın ya sen.. Hissetmezsinde zaten.. Bırak allah aşkına, bilirim ben seni.. Senin yakınman yok yere.. Nasıl kalmaz gücün kuvvetin.. Nasıl biter takatin..Çeliktendir bedenin.. Dayanırsın sen..Dayanırsın.. Dayanır belki bedenim ama çöktü yüreğim.. Canım çekildi ruhumdan.. Kalmadı zerre hissim.. Dediniz ya taştansın sen.. İşte taşlaştı kalbim.. Ama bak yinede eğik boynum.. Feryad etmeye bile yok artık gayretim.. Anlayan yok.. Dinlemeye teşebbüs bile yok.. Tahammül son raddede.. Bıçak dayandı kemiğe.. Tek kelam yetecek..Sabır bitti bitecek.. Artık yeter bile diyemiyorum.. Kelimlerim yitirmiş manasını.. Yüzüm donuklaşmış, kaybetmiş ifadesini.. Olsun diyorum, olsun.. Varsın yüreğim taş olsun.. Kaybedeyim kendimi.. Feda edeyim hayalimi, geleceği.. Kalmadı ki heyecanı.. Düşündüğümde dolup taşmıyor ki gönül pınarları.. Ne gözümde damla yaş.. Ne yüreğimde hayalini kurduğum bir hayat.. Ne bir beklenti ne bir umut...[/B][/COLOR][/COLOR] |
[COLOR="DarkSlateGray"][B][URL=http://img187.imageshack.us/my.php?image=gozlerin312gd8ap6xz0.jpg][IMG]http://img187.imageshack.us/img187/6520/gozlerin312gd8ap6xz0.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img187/gozlerin312gd8ap6xz0.jpg/1/][IMG]http://img187.imageshack.us/img187/gozlerin312gd8ap6xz0.jpg/1/w697.png[/IMG][/URL] Gözlerin Ve gözlerin aklıma gelir Ve sözlerin Gidişin gitmiyor gözümün önünden Ve izleri derin İlk değilsin bu senin bildiğin Ve yine biliyorsun sen en son sevdiğim Şimdi uzaklardasın Ben çamlar arasında bir hastane odasında Ciğerimde bir ince hastalık İçimde kapanmak bilmeyen bir yara Ve elimde sanki inadına bir sigara Biliyorum dönmeyeceksin Hatta arkana bile bakmaksızın Gün gelir belki bir yuva kurarsın Oğlun olursa benim adımı koyar mısın? Gittin Dağ gibi sevdamı devirip ardında Gittin Allahaısmarladık bile demedin Sazlar çalınır Çamlıca'nın bahçelerinde O şarkıyı bir daha hiç söyleyemedim Şimdi elimde bir bardak çay Ve dudağımda buruk tebessüm Kendi kendimi üzmemeye söz verdim Ve ben seni hayatımın bir musalla taşının en yakın yerinde sevdim..... [URL=http://img187.imageshack.us/my.php?image=323525be82fwzibnor2ii4qps0.gif][IMG]http://img187.imageshack.us/img187/2466/323525be82fwzibnor2ii4qps0.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img187/323525be82fwzibnor2ii4qps0.gif/1/][IMG]http://img187.imageshack.us/img187/323525be82fwzibnor2ii4qps0.gif/1/w480.png[/IMG][/URL][/B][/COLOR] |
[COLOR=black][B]Yitik Sevdalar[/B][/COLOR]
[COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]Yanmış yüreğim! Yitik sevdalardan Azgın dalgalar gibi, Çarpar kıyılara. Savrulur rüzgârlarda Uçup gider Yitik hayatlar diyarına. Bulut olup, gezen Yunus gibi. Düşer yollara. Arar durur Yüreklerdeki saklı sevdaları. Dağlardan süzülen Bir kartal gibi. Kanat açar... Duyulur keskin çığlığı. Yansır yıldızlara Vurdukça pençesini. Yeni bir Yaşam umududur açan Çöldeki,çiçek gibi [/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]alıntı. [/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Üzgünüm sevgi
Geçenlerde bir sevgi buldum yolda... Aldım onu yerden yavaşça, Çatlamıştı her yeri... Tozlanmış... Yıpranmıştı. Ellerimle dokundum yavaşça... Ürkekçe içine çekildi birden Gülümsedim... Sıcak ve içten, Üstündeki tozları temizledim dikkatle "Acaba?" dedim kendi kendime... Acaba eski haline getirebilir miyim? Dikkatlice çantama yerleştirdim, Artık eve gitmeliydim... Onu görmek, dinlemek... Ona dokunmak istedim delicesine... Eve gidip odama kapandığımda, Oturdum önce çantamın başına. Açmasam daha mı iyi olur acaba? Ya... Ya daha da kırılırsa... Ona dokunmamı istemezse Ya da sevmezse beni! Hayır, yine de görmeliyim. Günlerce... Evet, günlerce dinledim Onu Bir gece güldüm, Bir gece ağladım yaşadıklarına. Ve... Ondan sonraki her gece sadece ağladım. Üzgünüm sevgi, Yaranı kapatamayacağım kadar kırmışlar seni. Üzgünüm sevgi, Belki ölüm senin için olacakların en güzeli... Üzgünüm sevgi, Parça parça yaşatılamayacak kadar bütünselsin. Ve, üzgünüm sevgi... Çünkü sen, Ya hep güzelsin doyana dek, Ya da bir bilinmeyensin sonsuza dek... [URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=fan75qn4pusk2aw4.gif][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/1616/fan75qn4pusk2aw4.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img25/fan75qn4pusk2aw4.gif/1/][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/fan75qn4pusk2aw4.gif/1/w418.png[/IMG][/URL][/B][/COLOR] |
[COLOR="Red"][B][URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=iir1zl8pu2.jpg][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/2749/iir1zl8pu2.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img25/iir1zl8pu2.jpg/1/][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/iir1zl8pu2.jpg/1/w605.png[/IMG][/URL] Sana son kez canım diyorum Canım- sana "Canım" diyorum- bir daha hiç demeyeceğim içindir belki... Ayrılmamız neyi değiştirecek- ayrılık yüreğimden silip atabilir mi seni derdin. Kimbilir... Bu sana son yazışım. Sözcüklere yüklemeye çalıştığım duygularım- beyaz kağıtların keskin kenarlarıyla nasıl da parçalanıyor böyle... İlk kez yazmak böyle zor- anlatmak bu kadar olanaksız... İçimde çağıldayan herşeyin- sana doğru aktığını duyupta bunu anlatamamak; ne acı... Oysa- seni her düşündüğümde- sesim- zamanın ve mekanın olmadığı görünmeyen ince ipeksi bir yolda ilerleyip kulaklarına akmadı mı?... Ruhumun sana akışı- o hızlı ama bir o kadar yavaş- delice ama bir o kadar sakin- coşkuyla ama nasıl huzurlu bir çağlamaydı onların hepsi... Hemen duyardın; büyük kalabalıklarda- iki kişilik yalnızlıklarda- yada gözlerin maviliklere kilitlenmiş... Duyardın... Hala duyuyorsun... Şimdi- şu an- seninle konuşurken- ruhunda geziniyorum yine... Baktığın yerden uzaklaşan bakışlarını- o kimselere hissettirmediğin bir anlık dalgınlığı- sadece anın yakaladığı o ince sızıyı... Kapa gözlerini... Sen hep duyacak mısın beni- ben hep anlatacak mıyım; bilmiyorum... Ama- madem ayrılanlar hala sevgili- ayrılanlar hala sevdalı- bu ayrılıkta bitmeli... Ayrılık... Ne çok korkardık bu sözcüğe yüklenen anlamdan... Oysa şimdi anlıyorum ki- ayrılığın kendisi değil- ayrılmakmış asıl zor olan... Ayrılmayı başarana kadar yaşanılanlar- o kanatan acıtan korkulu bekleyişler... O kopuşu yaşamak- artık başka biri değil- sen olan o varlığı olduğu yerden çıkarmaya çalışmak- ağlamak git artık içimden diyebilmek- ama daha derken pişman olup hayır kal ne olur diye yalvarmak... Ne kadar zordu... Öyle içimdeydin ki- seni ordan çıkarmak kendimi paramparça etmek demekti... Ayrılık... O kanlı zafer... Şimdi paylaştığımız işte bu... İçimizde o boşluğun büyük acısı yüzümüzde birbirimizin kanı var hala... Canımmmm- diyorum son kez sana... Bir daha demiyeceğimdendir bu- ve bir daha yazmayacağımdan. [URL=http://img12.imageshack.us/my.php?image=camminoblu2333333oi8lm7ca5.gif][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/1098/camminoblu2333333oi8lm7ca5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img12/camminoblu2333333oi8lm7ca5.gif/1/][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/camminoblu2333333oi8lm7ca5.gif/1/w676.png[/IMG][/URL] ELVEDA CANIMMMMM[/B][/COLOR] |
[B]Sen Yokken[/B]
Sen yokken gittim Korkularımın üstüne Hiç ardıma bakmadım Gümüş şiirler yazdım sen yokken Çok yangın çıktı yüreğimde Küllerini bile savurmadım Irak denizlerin fırtınasıydım Uzak iklimlerin sert rüzgarları Kulaçlarken denizinde gurbeti Kanlı savaşlarım, Belalı sevdalarım olmadı hiç Ama hep sustum, Hep ağladım, hep yandım sen yokken. Bekliyorum dönüşünü yeniden, Bir gelsen, Hayatın önünden alsan beni Bir gelsen, Sellerin önünden alsan beni Bir gelsen, Ölümlü düşlerimden alsan beni. . |
[B][COLOR="black"][URL=http://img511.imageshack.us/my.php?image=aglama8li6xa1gd6jm5.gif][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/4669/aglama8li6xa1gd6jm5.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img511/aglama8li6xa1gd6jm5.gif/1/][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/aglama8li6xa1gd6jm5.gif/1/w345.png[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3423/yeniyil10anidp6.gif[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3423/yeniyil10anidp6.gif[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3423/yeniyil10anidp6.gif[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3423/yeniyil10anidp6.gif[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3423/yeniyil10anidp6.gif[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1603/yeniyil10anica0.gif[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1603/yeniyil10anica0.gif[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1603/yeniyil10anica0.gif[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1603/yeniyil10anica0.gif[/IMG][/URL][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img511.imageshack.us/img511/1603/yeniyil10anica0.gif[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/5501/2smalldoves22223uc8mu5.gif[/IMG][/URL] Şimdi Ben _______ zaman___ telafisi mümkün olmayan (hiç mümkün olmuş mu ki) bir nehir gibi akıp giderken aramızdan yedi makamda da söylenen aşk şarkılarının sarhoşluğuyla (hiç ayılmasak ne olur) biz___ aynı dilden konuşup farklı manalar çıkarıyoruz (hadi ben acemiyim ya sen) ve eminim ki ikimiz aslında hiç kavga etmek istemiyoruz (bu didişmeler neden peki) derken________ (ummadığım bir an) acımasızca fırlattığın bir kadeh gibi paramparçayım şimdi ben_________ (mutlu musun) Turgut Baki [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/3423/yeniyil10anidp6.gif[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/5501/2smalldoves22223uc8mu5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://img25.imageshack.us/my.php?image=resim200702140907533246cp0.gif][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/2406/resim200702140907533246cp0.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img25/resim200702140907533246cp0.gif/1/][IMG]http://img25.imageshack.us/img25/resim200702140907533246cp0.gif/1/w422.png[/IMG][/URL] [/COLOR][/B] |
[URL=http://img23.imageshack.us/my.php?image=yenildimyq3tq6.gif][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/2074/yenildimyq3tq6.gif[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img23/yenildimyq3tq6.gif/1/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/yenildimyq3tq6.gif/1/w700.png[/IMG][/URL] |
[B][I][COLOR="Red"]Uykularımdaki ben
Sen uyurken ben düşlere dalarım ama sen uyursun mışıl mışıl .. Ben senin gözlerin açıkken düşlerimde isterken çelişkili uykularda olursun ... Ben yalnız .. Ben Sensiz olurum bazen... Yokluğunla çaresiz çalkanışlarımın esiri bir benlikle savaşırım tüm sana dair zamanlarda vardığım yer senin olduğun yer aslında hep sana dönerim sensiz günlerde ... [URL=http://img6.imageshack.us/my.php?image=cue5rc7uu7twwj0du0nd3.gif][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3732/cue5rc7uu7twwj0du0nd3.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img6/cue5rc7uu7twwj0du0nd3.gif/1/][IMG]http://img6.imageshack.us/img6/cue5rc7uu7twwj0du0nd3.gif/1/w300.png[/IMG][/URL] Bu dönüşlerim seni sevdiğimdendir ey sevgili... Beni güneşin doğuşu umutlandırır seni ay'ın çıkardığı yansımalar ... Karanlıklardaki ışığına güneş gibi doğup umutlanalım birlikte istiyorum... Derken evet gene bir akşam daha oldu güzel gün ışığının arkasından bir ay ışığı yansıması gene kapladı dünyanı ve sen gözünü açtın ... Uyandın... Peki şimdi ben nerdeyim Uykundaki Hayallerinde mi? Gerçekte Ay'ın yansıma yaptığı gecelerde mi? Ama unutma sevgili o karanlık yansımalar Gündüzün ışıl ışıl güzelliklerini kapatırlar bunlara aldanma Güneşin ışıltısını tat istersen?... [URL=http://img23.imageshack.us/my.php?image=45804fairybabype5js0cc9jt7.gif][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/3083/45804fairybabype5js0cc9jt7.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img23/45804fairybabype5js0cc9jt7.gif/1/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/45804fairybabype5js0cc9jt7.gif/1/w413.png[/IMG][/URL] alıntı[/COLOR][/I][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Çağır yüreğimi
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/4782/amour00227nfcw4.gif[/IMG][/URL] Unutmadım, unutamadım seni,o öldüren sevgini, Vazgeçmedim senden umudu kesmedim gözlerinden, Bekledim doğan güneşle, belki o getirir diye seni, [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/4782/amour00227nfcw4.gif[/IMG][/URL] Durmadım,yılmadım kalbimden, kalbine duyurana kadar sevgimi, Bitiremedim, nefret etsem bile bu yok eden özlemi, Canımı yoluna verdim, yıkılmamak için savaştım, ah bir görsen beni, Ben seni sevdim, ben sana kaldım, yeter artık çağır şu yüreğimi. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/4782/amour00227nfcw4.gif[/IMG][/URL] Elimden gelen sadece büyük bir haykırış, Umutsuz belki, bir ihtimal bile olmasa da bu yakarış, Neden bir tanem, neden, gelsen şimdi biter her acı yine kalplerde barış, Sevgiye senin ki, hadi bir kalp bağışla bana, sanadır bu yalvarış. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/4782/amour00227nfcw4.gif[/IMG][/URL] Görmüyor musun bitiyorum sensiz, eriyorum bir mum gibi, Hadi ateş ol tekrar yak beni, hatırla hor görme geçen günleri, Boş kalmasın anılar kalmasın yaşanmışlığıyla, koparma içimden, Bitsin bu ayrılık, ellerimi tut yine sen değil misin ki yaşamımın tek sebebi. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/4782/amour00227nfcw4.gif[/IMG][/URL] Koş tekrar benimle aynı hayallere, sımsıkı tut bırakma benim gibi, Ben seni tutarken kaybetmemek için, yakala hadi attım sana kalbimi, Gördün mü ışığı geleceği gösteriyor şimdi, ayrılmayan ikimizi, bitmeyecek sevgimizi, En güzel duyguların başladığı, senin bana gelen en saf halini. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/4782/amour00227nfcw4.gif[/IMG][/URL] Anladın mı seni seven bir kalp var yeryüzünde, seni arayan, Buldun mu şimdi aradığını, yalnızlığın hain kollarında, Verdin mi kararını, uyandıracak mısın beni bu kötü rüyadan, Açacak mısın kollarını, yeniden ısıtacak mısın benimle varlığımı, yine her an. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/4782/amour00227nfcw4.gif[/IMG][/URL][/B][/COLOR] |
[COLOR="Sienna"][B]Milyonlarca gel bana
[URL=http://img201.imageshack.us/my.php?image=goz92qp7dx4.gif][IMG]http://img201.imageshack.us/img201/5726/goz92qp7dx4.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img201/goz92qp7dx4.gif/1/][IMG]http://img201.imageshack.us/img201/goz92qp7dx4.gif/1/w540.png[/IMG][/URL] [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Bana gelmeni istiyorum. Beni bulmanı ve benimle olmanı. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Senin şu anda nerede olduğunu bilmemek çok heyecan verici. Belki de çok yakınımdasın. Bunu bilememek, beni sana ulaşmak için daha da motive ediyor. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Biliyor musun, geldiğin zaman yalnızca sana özel kelimeleri çıkarıp fısıldayacağım yüreğimden. Sen gel diye biriktirdiğim bütün cümlelerim senin olacak. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] En güzel şiiri okur gibi bakacağım gözlerine. Gözlerinden hayatın en güzel şiirini okuyacağım. Henüz yazılmamış olan binlerce şiir parıldayacak gözlerinden. Her sabah yeni bir uyanış olacak bizim için. Sanki her sabah ikimiz de aynı anda doğmuşuz gibi . [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Geldiğinde yağmurlar daha önce hiç olmadığı kadar ıslak olacak. Onların damla damla ıslaklığını hissedeceğiz seninle. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Gece, eskisi gibi karanlık olmayacak sen yanımdayken, güneşin aydınlığından bir parça ışık kalacak ikimiz için. O ışık en karanlık günlerini aydınlatacak hayatımızın. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Sana sakladığım en güzel kelimeleri hediye olarak getirdim. Dudaklarımdan, kalbine akacak kelimeler var elimde. Yeter ki gel. Geldiğinde, seninle beraber hayat da gelecek bana [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Adına hayat demediğim senden önceki zaman dilimi, senin gelmenle beraber değişecek. Mevsimleri bambaşka yapacağız seninle. Sadece ânı yaşayacağız. Ne bir saniye sonrası, ne de bir saniye öncesini. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Sen geldiğinde, takvimler olmayacak artık. Sadece güzel yaşanan anlar olacak. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Milyonlarca güzel “an” bekliyor olacak bizi. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Sen uyurken ben seni seyredeceğim. Sonra ben uyurken sen beni. Kulağına seni ne kadar sevdiğimi fısıldayacağım. Gözlerin kapalı olacak amama hissedeceksin. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] O sözcüklerle gözlerini açtığında, ben yine sana bakıyor olacağım. Sen aynı anda uyandığımızı düşüneceksin. Oysaki ben hiç uyumamış olacağım. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Seni izlemek adına uykusuz kalacağım sen geldiğinde. Gözlerim seni izlerken dinlenecek. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Gel artık diğer yarım. Bensiz geçirdiğin tüm zamanlara ait takvimleri indir duvardan. Milyonlarca takvimsiz “an” için gel bana. [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] Gel neredeysen. Uyan uykundan ve beni bul. Seni bekleyen seni arayan bir göz var etrafında [URL=http://img526.imageshack.us/my.php?image=orangesd1fi5.gif][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/5194/orangesd1fi5.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/][IMG]http://img526.imageshack.us/img526/orangesd1fi5.gif/1/w240.png[/IMG][/URL] .... [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]
[URL=http://img242.imageshack.us/my.php?image=31exud4.gif][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/8131/31exud4.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img242/31exud4.gif/1/][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/31exud4.gif/1/w200.png[/IMG][/URL] Seni sevdim, sevgilerin en güzelini vermek için. Seni düşündüm gecelerce, en güzel düşlerimde yaşattım seni. Ne varsa sana adadım elimdekileri, sana adadım, yüreğimin her zerresini. Yanlızca sen sev istedim, sen sar istedim, yüreğimin her köşesini. Seni gördüm nereye baktıysam, gözlerime işledim gözlerini. Ve yalandan uzak, en temiz sevdayla, yarınlarımda bir sana yer verdim. Bir tek, seni yazdım kaderim diye, bir tek seni istedim, herşeyden çok. Sen yoksan, anlamsız dünya, anlamsız yaşamak. Sensizliği, ölümden bin beter bildim. Gülüyorsam, mutluysam, bunca çileye inat, bilirim ki, bu senin eserin. Bir tek senin kollarındayken, yaşamayı seviyorsam, senin kollarındayken acıları siliyorsam, her ne kadar kabul etmesende, ben seni, daha çok seviyorsam, biliyorum ki, bu senin eserin...... Ve, hiç bir zaman anlatamam, seni sevmenin tadını. Ve, doymaz yüreğim, doymaz ellerim, bedenim, seni sevmeye.. Bunca sene sonra seviyorsam kendimi, sen sevdiğin içindir beni. Ve seviyorsam seni, bana sevmeyi öğrettiğin içindir. Sevebildiğim tek insan, sen olduğun içindir. Biliyorum ki; ne zaman dolsa gözlerim, bir an acıyla, sen sileceksin gözyaşlarımı. Ne zaman sarılacak bir beden arasam, sen saracaksın beni. Ve, senin sıcaklığında tanıyacağım şefkati. Seninle gülecek, seninle ağlayacağım. Benim bildiğim tek gerçek, sen olacaksın hep. Ve ben, en güzel şiirlerimi sana saklayacağım, en güzel düşlerimi sana.. Sen yeter ki, yarınlarda, bugünkü gibi, sev beni. Senin sarhoşluğundan, hiç ayılmasın yüreğim. Ve, ecele kadar, benimle kal, yanlız benimle. Seviyorum seni, ve bir ömür yaşatacağım, yüreğimde SEVGİNİ. BİRTANEM..... GALIP [URL=http://img242.imageshack.us/my.php?image=31exud4.gif][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/8131/31exud4.gif[/IMG][/URL] [URL=http://g.imageshack.us/img242/31exud4.gif/1/][IMG]http://img242.imageshack.us/img242/31exud4.gif/1/w200.png[/IMG][/URL] [/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:16. |