![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=HaZaN;348720][B][I][COLOR=indigo]Nerede kaldı bizim ozanlar,[/COLOR][/I][/B]
[I][B][COLOR=indigo]Çok mu derindir uykuları uyanamazlar.[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Bugün pek de bir masumlar,[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=indigo]Acep birşey mi olmuştur dostlar.[/COLOR][/B][/I][/quote] Ozanlar akşam daha çok gelirler Sözleri sazları vurdukça iniler Hele akşam olsun sahaya inerler HaZaN bacımda ozaman bizi dinler |
[COLOR="Blue"]Ben bir yare bel bağladım
Gece gündüz hep ağladım Nehirler gibi çağladım Acımadı yaktı, geçti. Muhabbet tarlası ektim Ayrılık meyvesi biçtim Ben o yare bilmem nettim Yar seyretti baktı geçti Olsa da nergis, sümbül Gülü için öter bülbül Katre katre dolu gönül Gözyaşını döktü geçti sivaBURs kaderine uydu Elbet doğru olan buydu Vefasızdan sözler duydu En son boyun büktü geçti [/COLOR] |
[quote=sivaBURs;348748][COLOR=blue]Ben bir yare bel bağladım[/COLOR]
[COLOR=blue]Gece gündüz hep ağladım[/COLOR] [COLOR=blue]Nehirler gibi çağladım[/COLOR] [COLOR=blue]Acımadı yaktı, geçti.[/COLOR] [COLOR=blue]Muhabbet tarlası ektim[/COLOR] [COLOR=blue]Ayrılık meyvesi biçtim[/COLOR] [COLOR=blue]Ben o yare bilmem nettim[/COLOR] [COLOR=blue]Yar seyretti baktı geçti[/COLOR] [COLOR=blue]Olsa da nergis, sümbül[/COLOR] [COLOR=blue]Gülü için öter bülbül[/COLOR] [COLOR=blue]Katre katre dolu gönül[/COLOR] [COLOR=blue]Gözyaşını döktü geçti[/COLOR] [COLOR=blue]sivaBURs kaderine uydu[/COLOR] [COLOR=blue]Elbet doğru olan buydu[/COLOR] [COLOR=blue]Vefasızdan sözler duydu[/COLOR] [COLOR=blue]En son boyun büktü geçti[/COLOR] [/quote] Yakmışlar sivasBurs caniler seni Bu durum çok üzer bilesin beni Mevlam sever hep sabır edeni Sev sana gelip kıymet bileni |
[COLOR="Blue"]Yaktılar abicim, hem de nasıl yaktılar
Bir avuç alev olup, yüreğime aktılar Kötülük öylesine dolu ki içlerinde Çekilip bir kenardan yanışıma baktılar[/COLOR] |
Bana yakışmaz sevda, ben unutacağım
Aldanma lokmasını zor ile yutacağım Kendime insafsızlık hocası tutacağım Kadınların elinden böyle kurtulacağım |
[QUOTE=arifcoskun;348739]Ozanlar akşam daha çok gelirler
Sözleri sazları vurdukça iniler Hele akşam olsun sahaya inerler HaZaN bacımda ozaman bizi dinler[/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Arifcoskun güzel söylüyorsun, Akşam evde işleri kim yapsın. :( Bende sizlere katılmayı çok isterdim, Sağlık olsun bende sabahı beklerim.:) [/COLOR][/B] |
Kurt kuzuyu kandırır,tilki ise kargayı
Tavşanları kartal yer, balıkları da ayı İnsanların daha çok zalimlikteki payı Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler |
Ne oldu da kardes böyle aglarsin,
Aklar durur iken karalari baglarsin, Bir kiz icin sen yüregini daglarsin, Gidenin ardindan yanmaya degmez. |
Ne kurdumuz kaldi nede kuzumuz,
Hem soyumuz güzel hemde boyumuz, Daha dogmadan kazilmis bak kuyumuz, Ben kime yar diyeyim, kime güvenem. |
Elimde bir kursun kalem,
Hayretmiyor yare kelam, Ozanlara olsun selam, Tez vakitte gelesiniz. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:56. |
|