![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ayrılmış sevgiler yürekten uzak
Hasretin içimde oldu bir yumak Yar bana örmüş ipekten kazak Ne güzel de işlemiş nakışı yar |
Kalmadı bak sensiz tutacak dalım,
Dibinde delik var batıyor salım, Sen bir tüccar olsan bende tek malın, Götürüp pazara satar mısın yar. |
[B][COLOR=darkorange]gönlüm58 in gecesi gündüzü karışmış[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]aklı baştan gitmiş hepten şaşırmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sağından alıp soluna katmış[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şu fakire bir akıl verir misin yar ?:D[/COLOR][/B] |
Sade rengin yeter ömür boyunca,
Hayatım renklenir sesin duyunca, Berrak bir gecede yıldız sayınca, Hep beni aklında tutar mısın yar? |
Vatanda yaşamak en güzel neşe,
Her sabah erkenden giderim işe, Ayırdım kalbimde aşka bir köşe, Gelipte oraya yatar mısın yar. |
Bak sonunda kaldım eski bir posta,
Gönül hicranlarda, yüreğim hasta, Bilmem ne demeli sen gibi dosta, Yoksa düşmanımdan beter misin yar. |
Seni rastladığım herkese sordum,
Sensiz yaşar iken ne günler gördüm, Varlığın hayatım, bedenin yurdum, Ocağımsın desem tüter misin yar? |
[COLOR="Red"][B]Gor bak icimde senden gayri ne var
seni seven gonul olmaz ihtiyar askinla doldu gonlum oldum sitemkar gor bak seni nekadar sevmisim ey yar[/B][/COLOR] |
Son nefese kadar yanında kalsam,
Gül gibi eriyip, sararıp solsam, Sevdanla kavrulup ölüyor olsam, Koşup imdadıma yeter misin yar? |
Yine baykuş konmuş gülün dalına,
Kimseler acımaz garip haline, Okyonusta olsan katıl balina, Bütün kötüleri yutar mısın yar. |
Gündüz ile gece apayrı yerde,
Kronik sevdalar taşır mı serde, Kayboldun da gittin bilmem ki nerde, Kronike bir laf atar mısın yar. |
[QUOTE=sivaBURs;511866]Sade rengin yeter ömür boyunca,
Hayatım renklenir sesin duyunca, Berrak bir gecede yıldız sayınca, Hep beni aklında tutar mısın yar?[/QUOTE] [B][COLOR="DarkOrange"]uykum kaçıyor yıldız sayınca daha iyi oluyor koyun sayınca uykudan uyanıp da kalkıp doğrulunca avucunun içini yalar mısın yar?:D[/COLOR][/B] |
[COLOR="Red"][B]Ayri dusmusum sevdigimden
Selvi boylumdan al yazmalimdan Yaslar geliyor gozlerimden daglari delipte gozyasimi silermisin ey yar[/B][/COLOR] |
Nefret çorbasını ateşe tutsam
Üstüne ayrılık otunu atsam İçine birazcık zehiri katsam İtiraz etmeden yutar mısın yar? |
Aşıkların gözü kördür göremez,
Kalbim mutluluğa sensiz eremez, Kalbim asla aşksiz hayat süremez, Bir sen hayatıma yeter misin yar. |
[COLOR="Red"][B]Elimde mutlulugun resmi
yarisi var yarisi yok Sevdayim sevdim gonulden sende'de boyle yurek varmi ey yar[/B][/COLOR] |
[QUOTE=kronik;511883][B][COLOR="DarkOrange"]uykum kaçıyor yıldız sayınca
daha iyi oluyor koyun sayınca uykudan uyanıp da kalkıp doğrulunca avucunun içini yalar mısın yar?:D[/COLOR][/B][/QUOTE] Bir kutsal gecede huzura çıksam, Senden ayrılmaya bin mumlar yaksam, Kurtuldum diyerek toprağa eksem, Yerden iki günde biter misin yar? |
Yüreğime girip öylece kalsan,
Seni cana sarsam, aşkını alsam, Sensiz hayallere kapalı olsam, Beni hayallere iter misin yar. |
[B][COLOR=darkorange]en güzel yıllarımı ben ona verdim
gece gündüz demeden hep yol gözledim ne kıymetim bildi ne değer gördüm senle geçen yıllarımı geri verir misin yar?[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
Senin huyun budur hemen susarsın,
Latife her söze kendin kasarsın, Mühürü şaklatıp imza basarsın, Sen kimsin yoksa bir noter misin yar? |
Deli olup köprü altında yatsam,
Aşıkını sinemde çileye katsam, Bütün sorunları üstüne atsam, Yere düşürmeden tutar mısın yar. |
[QUOTE=sivaBURs;511897]Bir kutsal gecede huzura çıksam,
Senden ayrılmaya bin mumlar yaksam, Kurtuldum diyerek toprağa eksem, Yerden iki günde biter misin yar?[/QUOTE] [B][COLOR=#ff8c00]mum yakmak yerine secdeye varsan adaklar adasan oruçda tutsan unutmaya unutmazsın bilirim de iki elin yakamda olur mu ki yar?[/COLOR][/B] |
Tüm dağları aşıp yanına gelsem,
Sana sevdalardan bir saray alsam, Müsade edersen yanında kalsam, Sinene sarıpta yatar mısın yar. |
[QUOTE=kronik;511915][B][COLOR=#ff8c00]mum yakmak yerine secdeye varsan
adaklar adasan oruçda tutsan unutmaya unutmazsın bilirim de iki elin yakamda olur mu ki yar?[/COLOR][/B][/QUOTE] Şimşekler çakıyor yağmurlar yağık Net alamıyorum sesin çok boğuk Ahınla gittiğim cehennem soğuk Üşüdüm üstümü örter misin yar? :) |
Belim kambur olsa, topal bacağım,
Bir sana kapalı olsa kucağım, Senin ateşinle yansa ocağım, Kara duman gibi tüter misin yar. |
[COLOR="Red"][B]aşıklar bir anda kaybolup gitmiş
acaba hangi foruma gitmis bana biri izah etsin anlamadım ki bu nasıl bir işmiş[/B][/COLOR] |
sivaBURs diyor ki benle barışma,
Oyunu ben kurdum bu kez karışma, Sevdalar uğruna yapsak yarışma, Hile karıştırıp üter misin yar? |
Sandalli der bura dostluk eşiği,
Sallanır kalplerde sevda beşiği, Bugün sana versem ben de keşiği, Benliğini bana katar mısın yar. |
[COLOR="Red"][B]gozlerindeydi sanki felegin gulen yuzu
sozlerindeydi sanki hayatimin oykusu bir nefesine omrumu adadigimi seni degil yuregini sevdim ey yar[/B][/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]hasan abi yene döktürmüşsün azına eline sağlık ve değer arkadaşlar bu güzel sözler için tşk ederim insanı duygulandırıyor[/COLOR][/B]
|
Yiğitler içinde bir yiğit Kerim,
Sen gibi yiğide ben kartal derim, Çok sevmişiz o´nu fedadır serim, Bu alemde var mı kartal gibisi. |
[QUOTE=sandalli;511982]Yiğitler içinde bir yiğit Kerim,
Sen gibi yiğide ben kartal derim, Çok sevmişiz o´nu fedadır serim, Bu alemde var mı kartal gibisi.[/QUOTE] [B][COLOR="Navy"]tşk ederim hasan abi o senin yiğitliğin[/COLOR][/B] |
Ozanlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim,
sivaBURs diyor ki sizin sözünüz, Dudağa sürülen bal arkadaşım. Tatlı uykusunu alsın gözünüz, Hadi sağlıcakla kal arkadaşım. |
karanlığa saklanmış uykularım
sen gelince aklıma gelmek bilmez bir de zehir gibi hasret yürekte son kez sesini duyur arkadaşım |
Hasret rüzgarları eser bağrımda
İncinir gülüm yaprak savrulur Yüreğim üşüyor temmuz sıcağında Sıcak yüreğinle gelirmisin yar Ayrıca bu geçen gece ozanlarımızın dörtlükleri olağan üstü bir güzellikte olmuş. Hepinizi kutluyor devamını diliyorum. |
[B]moralim çok bozuk yazamıyorum
sevdiğime asla kızamıyorum ben beni artık çözemiyorum soğuk ellerimden tutarmısın yar[/B] |
Ozanlar nerede boş kalmış sayfa
Toplanın buraya hey bizim tayfa Bir ayak verin de varalım keyfe Hadi şu sazını çal arkadaşım |
[QUOTE=sivaBURs;512394]Ozanlar nerede boş kalmış sayfa
Toplanın buraya hey bizim tayfa Bir ayak verin de varalım keyfe Hadi şu sazını çal arkadaşım[/QUOTE] siva burs usdat ayak istiyor verilen ayaklara uyak istiyor vallahi bu ozanlar dayak istiyor hastayım hoşça kal arkadaşım |
[QUOTE=OSMAN ECE;512432]siva burs usdat ayak istiyor
verilen ayaklara uyak istiyor vallahi bu ozanlar dayak istiyor hastayım hoşça kal arkadaşım[/QUOTE] Rabbim sen kuluna şifalar versin Göndereyim burdan söyle ne yersin Benim de sevenim var imiş dersin Gidip tedavini ol arkadaşım |
Kara kış bastirdi yollar kar doldu,
Hayallerim dondu, düşüm buz oldu, Geriye sadece ayazlar kaldı, Burada çok kötü hal arkadaşım. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:56. |
|