![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Ask büyüktür ama paylasmak olmaz,
Sarim hastalanmis kulagi duymaz, Doktora götürdüm ona elini vurmaz, Param yoktur diye sarim ölecek. |
[QUOTE=sandalli;348951]Ask büyüktür ama paylasmak olmaz,
Sarim hastalanmis kulagi duymaz, Doktora götürdüm ona elini vurmaz, Param yoktur diye sarim ölecek.[/QUOTE] Bak bilmişim demi öleceğini Senin de yedeği alacağını Alamazsan dul kalacağını Paran varken yeni sarıya harca |
karsimda sari sacli bir güzel
sanmayinki sandallim onu üzer almis hakkinda kötü bir haber sarmis dört bir yanini keder |
[QUOTE=tatli-dilli;348946]paylasilamayan nedir a dostlar
sereyim önünüze kürkler postlar bu gidisle kafaniz duvara toslar ucusur sonra basinizda yildizlar[/QUOTE] Paylaşıldıkça sevinçler çoğalır, keder azalır Alın yazısı yazıldıysa nafile, kader kazanır Bu sarının güzelliğine ancak, kadir inanır:D Böyle çirkin sarı yar olur mu hiç |
seven insana cirkin desen fark edermi
gönül diger yarim dedigini hic bir günde terk edermi acep gelirmi sandallimin birgün akli basina yoksa acirim ben onun bu gencecik yasina |
Herkese bir sari yazsin Yaradan,
Kimseler kalmasin cikin aradan, Ister denizden gel ister karadan, Yarin yanimda, ol sari saclim. |
Sivasımda koyun kuzu meleşir
Sabah çıkar kıra,gün boyunca dolaşır Çoban uyur kurt kuzuyla barışır Sandallının sarıyla barışması imkansız |
[QUOTE=tatli-dilli;348958]seven insana cirkin desen fark edermi
gönül diger yarim dedigini hic bir günde terk edermi acep gelirmi sandallimin birgün akli basina yoksa acirim ben onun bu gencecik yasina[/QUOTE] Gönlün sevdiği çirkin olmaz ki Sevdiğin yeri kolay dolmaz ki Aşk kafada akıl koymaz ki Saygı duyarım abimin aşkına ben |
bugünluk bukadar yeter
olmasin yarinimiz insallah dünden beter tatli-dilli hepinizi bu gecelik öper onun bilegi artik ütü basinda öter : )) |
[QUOTE=sivaBURs;348961]Sivasımda koyun kuzu meleşir
Sabah çıkar kıra,gün boyunca dolaşır Çoban uyur kurt kuzuyla barışır Sandallının sarıyla barışması imkansız[/QUOTE] Kis gelince koyun kuzu cekilir, Kurtlar ac kalipta yere yikilir, Sarim icin Roma bile yakilir, Aski icin insan neler yaparmaz ki. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:19. |
|