![]() |
Cevap: ASKER
arkadaşlar hepinize hayırlı günler hayırlı teskereler allah burnunuzu kanatmadan annenizi babanıza sevdiginize kavuşturmak nasip eylesinnnn ben afyondan ferruh altunayyy 88/4 devre kaybıyım sanırsam:D 3 ocakta teslim olacak yok mu ya yada ocakta olsun oda yeter öksüz gibi tek ben mi gidecemm varsa eklesin msn mii hepiniz allaha emanet olun [email]turjan_hazineci@hotmail.com[/email]
|
02.01.2008 tarihinde adanadan sivas merkeze gidecek olan varsa görüşmek isterim
[email]tarik_harmanci@hotmail.com[/email] |
apom48 rumuzlu hanım efendi malesef nişanlınızın batıya çıkma şansı yok.sadece bolu komondo taburu olabilir ama oda k. ıraka gidip geliyo. hakkında hayırlısı güney doğuya hazırlanın başka alternatif yok.komodolar şırnak d bakır ağrı hakkari oralara gitti allah yardımcısı olsun.
|
[B]Tüm askerLErimize HayırLı teskereLer..........[/B]
|
slm arkadaslar bende sıvasa dustum ve 5.pıyade egıtım tugayı 1.pıyade er egıtım tabur komutanlıgı ulastırma olarak benden once yanı 88/3 tertıp arkadasıda aynı yere dusmustu ve bıze ınsalla benım kadar rahat edersınız askerlıgınızde demıstı ve ınsallah rahat edıcez komuabnlar cok ıyılermıs hıc bı kotulugunu gormemıs sımdı de ustalıgı karsa cıktı ve ordada rahat sayılır:):) bende 88/4b gıcekler varsa cvplarını beklıorum
???????? |
ha bıde 15 ocak sülüs tarıhım ve allak nasıp ederse 16 veya 17 sı ordayım (merkezde)
|
arkadaşlar 04 ocakta birliğime teslim olacam ama dün gittim şubeden sülüs evrakımı aldım peki ben dünden itibaren askermi sayılıyorum?
|
kardesım 88/4 b ler bıldıgım kadarıyla ocak 15 olanlar senın buyuk olasılık devre kaybı.ayrıca sulus aldıgın tarıhten ıtıbaren askerden sayılıosun
|
fatıh hocam bende ızmırden sıvas ulastırmadayım 15 ocaak vakat unıversıte terkım bunun bana ne gıbı bır katkısı olabılır??tesekkur ederım
|
arkadaşlar bende 5.nci piyade er eğitim alayı 1.nci bölük komutanlığı ulaştırma olarak gidiyorum kısmetse 18 ocakta teslim olucam sivas cok güzel bir yer fakat birz soğuk diye duydum allah yardımcımız olsun hepinize şimdiden hayırlı teskereler :)
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:53. |