![]() |
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=kronick;336779][B][COLOR=darkorange]şimdi ben bunu hakaret kabul ederim
sana teessüf ederim inan bunu senden beklemezdim bak şimdi küser giderim [/COLOR][/B][/QUOTE] Hemen küsüp gitmek mi var, Yoksa senin yerin mi dar, Yemeklerin hepsi güzel, Yemeyenin zevki mi var. |
Öncelikle herkese selam derim.
Ablama kimler hakaret etmiş? öğrenmek isterim,;) Onun yemeklerini cümle alem bilir Yemeklerine laf edene kocaman bi yazık derim:D |
Istedim edeyim saka,
Bastim ben yine faka, Ne paca kaldi ne yaka, Kizdirdimsa özür olsun. |
[QUOTE=güleyşa_58;336784]Öncelikle herkese selam derim.
Ablama kimler hakaret etmiş? öğrenmek isterim,;) Onun yemeklerini cümle alem bilir Yemeklerine laf edene kocaman bi yazık derim:D[/QUOTE] Ben burada yalniz kaldim, Bugünde dersimi aldim, Tehdidin icine daldim, Erkekseniz tek tek gelin.:) |
[B][COLOR=darkorange]sağolasın hoşgeldin gülüm
sözlerin hoşuma gitti güldü yüzüm bu arada tekrar yazmak istedim [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]kutlu olsun öğretmenler günün [/COLOR][/B][B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B] |
[QUOTE=sandalli;336786]Ben burada yalniz kaldim,
Bugünde dersimi aldim, Tehdidin icine daldim, Erkekseniz tek tek gelin.:)[/QUOTE] Erkek değiliz ancak SİVASLI'yız Elhamdülillah Biz de şaka yapalım dedik, Ne tehditi estağfurullah...;) |
[quote=sandalli;336786]Ben burada yalniz kaldim,
Bugünde dersimi aldim, Tehdidin icine daldim, Erkekseniz tek tek gelin.:)[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]asla ders vermek düşmez haddime haddini bilmek erdemdir bir kere saygı sevgi anlayış içerisinde atışıyoruz işte hep birlikte [/COLOR][/B] |
Yemek yaptik diyorsunuz,
Hep kendiniz yiyorsunuz, Bizde aciz biliyorsunuz, Bizi neden cagirmiyorsunuz |
Ben geldim dostlar bakayım hele
Ozanlar ne yapar ne alemde Selam söylerim tüm sitedekilere Buyursunlar gayri bizi izlemeye |
[B]Bensiz atışma mı olur?
Tadı tuzu az olur Kronick bir yemek yapar Tadı tuzu az olur..:) [/B] |
[quote=sandalli;336793]Yemek yaptik diyorsunuz,
Hep kendiniz yiyorsunuz, Bizde aciz biliyorsunuz, Bizi neden cagirmiyorsunuz[/quote] [B][COLOR=darkorange]senin aşkının yemekleri güzelmiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bizde yersen seni üzermiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yerli yersiz kapris edermiş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]aldığın ütüyü kafana geçirirmiş [/COLOR][/B] |
Hos geldiniz masamiza erenler,
Hic birmidir bilmeyenle bilenler, Iyilik bulur bu masaya gelenler, Selam olsun, sevgi dolsun icimiz. |
[B][COLOR=darkorange]bilakis yemeklerim tuzlu olur
sadece tuzlu değil tadı da olur çünkü içinde sevgisi bol olur çıkmaz yollar bile sevgiyle kolay olur [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336803][B][COLOR=darkorange]bilakis yemeklerim tuzlu olur
sadece tuzlu değil tadı da olur çünkü içinde sevgisi bol olur çıkmaz yollar bile sevgiyle kolay olur [/COLOR][/B][/QUOTE] Görüntüyle tadı anlaşılmaz, Sen yapar sen yersen olmaz, Ha biraz da bana gönder de, Bu gardaşın da aç kalmaz |
[B][COLOR=darkorange]çorbaya peh diyordun ne oldu[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]balıklar yandı ,bitti , kül mü oldu [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]yoksa havanı mı aldın [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bu akşam aç mı kaldın [/COLOR][/B] |
Yemek icmek sazla oluyor,
Güzellikler sözle oluyor, Kronick kendini yorma, Yemeklerin tuzlu oluyor. |
[quote=sandalli;336808]Yemek icmek sazla oluyor,
Güzellikler sözle oluyor, Kronick kendini yorma, Yemeklerin tuzlu oluyor.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]tadsız tuzsuz yemek mi olur yemekler emeksiz mi olur birden sözlerin yön değişti ütüyü kafaya yemek kötü mü olur ? [/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;336811][B][COLOR="DarkOrange"]tadsız tuzsuz yemek mi olur
yemekler emeksiz mi olur birden sözlerin yön değişti ütüyü kafaya yemek kötü mü olur ? [/COLOR][/B][/QUOTE] Güzel yemek yapiyorsun, Unutupda yakiyorsun, Pismis asa soguk suyu, Neden hergün katiyorsun. |
[B][COLOR=darkorange]erkek dayanışması bu olsa gerek
güçsüzü görünce çullanmak mı gerek tek buldunuz beni vurun vurun romantiklik ,erkeklik bu olsa gerek [/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;336812]Güzel yemek yapiyorsun,
Unutupda yakiyorsun, Pismis asa soguk suyu, Neden hergün katiyorsun.[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]hakikaten bazen siteye dalıyorum yemeği açık unutuyorum son anda yetişiyorum yakmaktan ve yanmaktan kurtuluyorum [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;336813][B][COLOR=darkorange]erkek dayanışması bu olsa gerek [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]güçsüzü görünce çullanmak mı gerek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]tek buldunuz beni vurun vurun [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]romantiklik ,erkeklik bu olsa gerek [/COLOR][/B][/quote] Yok öyle kadın erkek eşittir ayrım yok asla Biz hep olmuşsuzdur güçsüzün yanında Tek değilsin bak Arif abin geldi yanına Kronick inanki senin yemeğin bir harika |
[QUOTE=kronick;336813][B][COLOR=darkorange]erkek dayanışması bu olsa gerek
güçsüzü görünce çullanmak mı gerek tek buldunuz beni vurun vurun romantiklik ,erkeklik bu olsa gerek [/COLOR][/B][/QUOTE] Saka yaptik hemen üzülmeyesin, Tuzsuz helva gibi süzülmeyesin, Küsüpte yollara düzülmeyesin, Sen bizi affeyle özür dileriz. |
[B][COLOR=darkorange]yok yok küsmedim bilesin [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]helva da tuz olmaz tuzağa düşmeyesin dışarda yağmur var yollara düşmem sizi bırakıpda bi yere gitmem [/COLOR][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;336816]Yok öyle kadın erkek eşittir ayrım yok asla
Biz hep olmuşsuzdur güçsüzün yanında Tek değilsin bak Arif abin geldi yanına Kronick inanki senin yemeğin bir harika[/QUOTE] Elbette esittir kadin ve erkek, Yapmayiz biz hicbirine bir kelek, Kronick bacimiz inan ki melek, Tadindan yenilmez yaptigi yemek. |
[quote=sandalli;336818]Saka yaptik hemen üzülmeyesin,
Tuzsuz helva gibi süzülmeyesin, Küsüpte yollara düzülmeyesin, Sen bizi affeyle özür dileriz.[/quote] Sandalli sen ne yaptın böyle olurmu Bir bayana böyle konuşulurmu Kafan yoksa çokmu bozuktu Bir çiçek algelde barıştıram sizi ;) |
[B][COLOR=darkorange]bak şimdi romantikliğine inandım
eşin çok şanslıymış anladım allah ağzınızın tadını bozmasın siz bir yastıkda kocatsın [/COLOR][/B] |
[quote=arifcoskun;336825]Sandalli sen ne yaptın böyle olurmu
Bir bayana böyle konuşulurmu Kafan yoksa çokmu bozuktu Bir çiçek algelde barıştıram sizi ;)[/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]yok abi vallahi küsmedim sözleri ile de hiç incinmedim o bana latife yaptı ben bildim özür diledi bende kabul ettim [/COLOR][/B] |
Bugün uçuyor İstanbul frtınadan
Herkes korkuyor doğalgazdan Bir yakan pişman birde yakmayan Ne olacak bu milletin hali perişan |
[B][COLOR=darkorange]allah ülkemize dirlik versin
fırtınanın sonunu hayır getirsin lapa lapa karlar yağsın [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]arif abim kardan adam yapsın [/COLOR][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;336825]Sandalli sen ne yaptın böyle olurmu
Bir bayana böyle konuşulurmu Kafan yoksa çokmu bozuktu Bir çiçek algelde barıştıram sizi ;)[/QUOTE] Abi ne yaptim ki bana kizarsin, Beni böyle karaliga bogarsin, Beni burda sen yaliniz koyarsin, Cicekler fedadir bacim yoluna. |
Herseyin üstüne zamlar konulur,
Milletin sirtindan yatlar kurulur, Birgün olur onlardan da hesap sorulur, Zannetmesin kimse enayiyiz biz. |
Mac basladi ara veriyom,
Iki saat sonra geri geliyom, Zannetmeyin kacip gidiyom, Sohbet-i aliden kacilir mi hic. |
[quote=sandalli;336832]Abi ne yaptim ki bana kizarsin,
Beni böyle karaliga bogarsin, Beni burda sen yaliniz koyarsin, Cicekler fedadir bacim yoluna.[/quote] Kızmak yok bizde dost tafsiyesi Dost acı söyler der birtanesi Artık yalnız değilsin biz neyizki Çiçekler verelim sevindrirelim kronick' i |
[B][COLOR=darkorange]çiçekler açar renk renk
kasımpatı en sevdiğim çiçek anlaşıldı sandallı vermeyecek bilirim ki arif abim verecek [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;336846][B][COLOR=darkorange]çiçekler açar renk renk[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]kasımpatı en sevdiğim çiçek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]anlaşıldı sandallı vermeyecek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]bilirim ki arif abim verecek [/COLOR][/B][/quote] Sandalli durmadı gitti maça Anladım bu işi bıraktı bana Yolluyorum kasımpatiyi sana İyi bak ona susuz bırakma |
[B][COLOR=darkorange]yüreklere aşk gerek [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]aşk için ölmek gerek aşkın yükü ağırdır çekmeye sabır gerek [/COLOR][/B][B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;336849][B][COLOR=darkorange]yüreklere aşk gerek [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]aşk için ölmek gerek[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]aşkın yükü ağırdır[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]çekmeye sabır gerek [/COLOR][/B] [/quote] Sevdasız yürek boş kaba benzer Aşkta olsa ölünmez yaşamaya değer Aşk ağırdır onu ancak bilen çeker Hayatta güzel günler bizleri bekler |
[B][COLOR=darkorange]ilk önceleri öleceğini sanıyorsun [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yaşamak ağır geliyor ,bittim diyorsun için için ,kahroluyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ama yinede yaşayıppp gidiyorsun [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;336852][B][COLOR=darkorange]ilk önceleri öleceğini sanıyorsun [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yaşamak ağır geliyor ,bittim diyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]için için ,kahroluyorsun [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ama yinede yaşayıppp gidiyorsun [/COLOR][/B][/quote] Aşk geçicidir kalan ise gerçektir Bu hep böyle gelip böyle gidecektir Hayatta hiç birşey senden önemli değildir Sen sana aşık ol yaşamayı sev bu gerçektir |
Selam olsun aşıklara benden
Çalar söylersiniz her telden Aşkın ne olduğunu anlatırsın Kronick İlham mı aldın esen yelden |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:43. |