Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Gümüşdere Belediyesi (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=213)
-   -   Gümüşdere'lilerin sohbet alanı. (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16166)

baran27 09.09.2008 14:37

--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

[QUOTE=burhan;307822]Hocamın söyledikleri benim için geçerliyse senin içinde geçerlidir.Kendini aklamaya hiç gerek yok...Eğer sen beni kışkırtmazsan bende bir daha siteye hiçbirşey yazmıycam.Ama bu sana baglı.....[/QUOTE]

ben seni niye kışkırt tım neyaptım sana birşey yapmış olmalıyım bundan eminim cunki sende kuyruk acısı var besbeli sana kac sever söyledim benim hakımda birşey yazmadiye hata ve hata hocayada dedim ama nedense devam mesajjınız acıkolsaydı size biraz ders verecektim ama kapalı

burhan 09.09.2008 15:40

[B][B]Bana dersi özelden verme burdan ver...Önce git sen birilerinden ders al...[/B]Demekki milletten gizlin saklın var demii...........[/B]

burhan 09.09.2008 15:50

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B][I][COLOR="DarkRed"]Ben Aslan gibi dimdik burdayım.Kimseden çekincem yok.Kim ne biliyorsa çekinmesin buraya yazsın.Özelden yazmasın...............[/COLOR][/I][/B]

dora 10.09.2008 11:17

MERHABA ALİ SAYAN KARDEŞİM öyle hemen birden bire celallenme sakinol bekle bakalım neler olacak baksana birşeydiyim memeh hoca yapmak iteyipte yapamadıklarını sana yaptırmaya calışıyor akılıollllllllll hani birgün kınaş ogluna catmıştın hatırla memet hoca nekadar memrunkalmıştı hep öyle olsun istiyorama sen akılıol bak seni saldırganlaştırmaya calışı yorlar akılı ol ama beni dinersen sen busiteye birdaha hicbirşey yazma kim neyazarsa yazsın tamamı canım alicim bbbyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

burhan 12.09.2008 09:12

[B][I][U][COLOR="Red"]BARANCIM[/COLOR][/U][/I] ...[U][COLOR="Yellow"][COLOR="Navy"]DORACIM[/COLOR][/COLOR][/U] ...NASILSINIZ...YOKSA İKİNİZDE AYNI ADAMMISINIZ...ÇOK KOMİKSİNİZ...ÖZEL MESAJLARINIZA BAYILIYORUM...ÇAVVVV[/B]

burhan 12.09.2008 12:37

[B][I]BAK BARAN AĞA...YAZDIĞIN MESAJLAR ÇOK HOŞUMA GİDİYOR...BÖYLE DEVAM ET...[/I][/B]

burhan 12.09.2008 12:46

[COLOR="Red"][B]BARAN ERKEKSEN BANA CEVAP VER BEKLİYORUMMMMM[/B][/COLOR]

dark madness 12.09.2008 13:00

Ya arkadaşlar ayıptır yapmayın etmeyin diyoz anlamıyorsunuz.Bakın millet kaç gündür sizin yüzünüzden siteye bir kelime yazmıyorlar.dark yamtar,yiğidoturan,mehmet açık,kınaşoğlu,settar ve adını sayamadığım arkadaşlarım,sizleri tekrar siteye davet ediyorum

burhan 12.09.2008 13:19

[B][I][COLOR="DarkRed"]ALİ BABA'NIN ÇİFTLİĞİ
Ali Baba'nın bir çiftliği var
Çiftliğinde inekleri var
"Möö Mööö" diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın

Çiftliğinde kedileri var
"Miyav miyav" diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın

Çiftliğinde köpekleri var
"Havv hav" diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın

Çiftliğinde kuzuları var
"Meee meee" diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın

Çiftliğinde kuşları da var
"Cikkk cikkk " diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın

Çiftliğinde ördekleri var
"Vak vak vak vak" diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın

Çiftliğinde keçileri var
"Beeee beee" diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın

Çiftliğinde tavukları var
"gıdgıdgıdakk, gıdgıdgıdak" diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın

Çiftliğinde eşekleri var
"Aiiiiiiiii, aiiiiiiiii" diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın
Çiftliğinde horozları var
"Üüürü üüüü, üüürü üüü " diye bağırır
Çiftliğinde Ali Baba'nın[/COLOR][/I][/B]

[url]http://rapidshare.com/files/68160361/alibabasong.rar.html[/url]

ötükenindelisi 12.09.2008 13:25

Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

adıslılar hayırlı cumalar cümleten???????????

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:49.