![]() |
|
--->: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
ÖTÜKENLİ GARDAŞ YANILIYORSUN...[B][U]SİVASLI OLMAK BİR AYRICALIK DEĞİL HAKTIR[/U][/B]...OKEY
|
meraba arkadaşlar buyrun burdan yakın,
|
--->: Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=settar58;304347]Herkese hayırlı ramazanlar. Rabbim hepimizin onun rızası için tuttuğumuz oruçlarımızı kabul eyler inşallah.[/QUOTE]
cümlemize settar canım sen kalbini bütün tut selamlar |
.............................. ......
[QUOTE=resulbudak66;309334]meraba arkadaşlar buyrun burdan yakın,[/QUOTE]
[B]NERDEN YAKALIM....................?[/B] |
BARAN DORA VE BURHAN SİTEYİ TERKETSİNLER.
|
DEĞERLİ ARKADAŞLAR BARAN DORA VE BURHAN BİR DAHA SİTEYE GİRMEYECEKLERİNE DAİR BANA ERKEK SÖZÜ VERDİLER.ARTIK HERKES SOHBET VE PAYLAŞIM İÇİN SİTEYE GİREBİLİR.[B]GARANTİ[/B] VERİYORUM.
|
selam arkadaslar ben fransadan fatih site icin tesekurler yanliz yeni photograflar videolar gormekistiyoruz ilgililere duyrulur.
|
[QUOTE=mithat sarikaya;309426]selam arkadaslar ben fransadan fatih site icin tesekurler yanliz yeni photograflar videolar gormekistiyoruz ilgililere duyrulur.[/QUOTE]
Mithat canım senin istediğin fotoğraf olsun nerenin fotoğrafını istiyorsan söyle çekip göndereyim |
[QUOTE=dark madness;309253]Ya arkadaşlar ayıptır yapmayın etmeyin diyoz anlamıyorsunuz.Bakın millet kaç gündür sizin yüzünüzden siteye bir kelime yazmıyorlar.dark yamtar,yiğidoturan,mehmet açık,kınaşoğlu,settar ve adını sayamadığım arkadaşlarım,sizleri tekrar siteye davet ediyorum[/QUOTE]
Dark mendes (sende kimliğini açıklarsan çok memnun olurum) eğer dediğin doğruysa ne güzel bir şey bu burhan arkadaş artık sınırları iyice aşmıştı zaten. Burhan kim ise inşallah benim tahmin ettiğim kişi değildir. Eğer o ise çok üzülürüm |
Mehmet hocam ben arabulucuyum.Bu Burhan denen adam geldiğinden beri dostlar birbirine düştü düşman oldu.Senin bile herkesle aranı bozdu.Ama bir daha kimse böyle ......'likler yapamayacak.İyi geceler hocam kendine iyi bak
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:55. |
|