![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=goramaz;517495]özümü açıp da bak da gör hele
derdimi açamam yabana ele beni çiğneyip de gidersen ele seni yüreğime gömüp küserim[/QUOTE] Aklıma düşünce adını anıp, Susuz kaldığımda aşkınla kanıp, Mecnun'la ağlayıp Kerem'le yanıp, Ferhat'la dağları delip küserim. |
Artık dayanacak gücüm kalmadı,
Bir gül verdim beğenipte almadı, Yanlış yaptı canan, böyle olmadı, Yari hayatımdan silip küserim. |
[B]müsade almadan meclise girdik
aranıza dalıp sohbeti böldük hayırlı akşamlar demeye geldik kovarsanız geri dönmem küserim...[/B] |
[QUOTE=sivaBURs;517499]Aklıma düşünce adını anıp,
Susuz kaldığımda aşkınla kanıp, Mecnun'la ağlayıp Kerem'le yanıp, Ferhat'la dağları delip küserim.[/QUOTE] akıldan çıkmaz ki anam adını kalmadı ömrümün hali yarını duyar belki diye ah-u zarımı bu cana ömrümden geçip küserim |
Böyle vefa olmaz gavurun kızı,
Sanma ki azalır sinemde sızı, Çekildin gönlümden kış ettin yazı, Hazana girmeden solup küserim. |
bay bayan hep birlikte yarışsın
ustalar çıraklar birbirine karışsın küslük bize ters herkes barışsın tersini düşünene dolar küserim |
Yalvardım yakardım ne olur etme,
Zaten bin derdim var bir de sen katma, Beni böyle koyup uzağa gitme, Gidersen aşkınla kalıp küserim. |
bulunmaz yarimin eşi benzeri
silindi gönlümün hüznü kederi bir de annem rahat bıraksa beni ellere sırtımı dönüp küserim |
akşamdan beri benim internetin inadı tuttu
giremiyorum hepinizin kalemine yüreğine sağlık hayırlı geceler |
[B]tüm ozanlarıma hayırlı geceler
yüreğimize kaleminize sağlık...[/B] |
Ben kime ne verdim, kimden ne aldım,
Üzüldüm, yıprandim, hüsrana daldım, Terkeylemiş dostlar bak yalnız kaldım, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
Dün çokça üzüldüm, ne desem boşa,
Hakim olamadım gözümde yaşa, İçimde yalnızlık gitmiyor hoşa, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
Sen benden iyisin kurdun, kuşun var,
Zemheri ayında kara kışın var, Çiğdemin, nevruzun, bin yemişin var, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
[B]dökülür gözümden akan bu yaşlar
sevdiğim herzaman yolumu gözler eğer dönemezsek birgünde bizler güneş vurmuyormu sizlere dağlar[/B] |
Arayan soranın yoksa gurbette,
Ağlayacak gözler bir gün elbette, Kimsesizlik burda her gün nöbette, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
Bu aralar yine döşümde hüzün,
Ayrıldım yarimden gülmüyor yüzüm, Sevda için yanar kavrulur özüm, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
[FONT=Comic Sans MS][I]Sevdim Yarimi Gurbet Ellerden
Bilmezdim Caresizlik Ölümden beter Daglar kesmis Sila'ya Yolumu Bir gün dönermiyim O'na dogru.... [/I][/FONT] |
Kusura bakıpta üzülmen bana,
Mutluluğum olsa verseydim sana, Bir vefalı yâri sarmadım cana, Yalnızlığım size benziyor dağlar. |
[QUOTE=sandalli;517630]Dün çokça üzüldüm, ne desem boşa,
Hakim olamadım gözümde yaşa, İçimde yalnızlık gitmiyor hoşa, Yalnızlığım size benziyor dağlar.[/QUOTE] gatar gatar olmuş gider yurduma dostlarıma selam söylen turnalar derman bulunmaz benim derdime bu senede köyümde yaylan turnalar |
[QUOTE=OSMAN ECE;517637]gatar gatar olmuş gider yurduma
dostlarıma selam söylen turnalar derman bulunmaz benim derdime bu senede köyümde yaylan turnalar[/QUOTE] Benden yalnızlığı alıp bitirin, Sılada ki yare selam götürün, Tutun ellerinden bana getirin, Bu garibi mutlu eylen turnalar. |
[QUOTE=sandalli;517638]Benden yalnızlığı alıp bitirin,
Sılada ki yare selam götürün, Tutun ellerinden bana getirin, Bu garibi mutlu eylen turnalar.[/QUOTE] kartal kanadın açmış avını izler sıla hasretiyle yüreğim sızlar söylensin tüküler çalınsın sazlar artık acıların yeri kalmadı |
[QUOTE=OSMAN ECE;517642]kartal kanadın açmış avını izler
sıla hasretiyle yüreğim sızlar söylensin tüküler çalınsın sazlar artık acıların yeri kalmadı[/QUOTE] Yaşlandım mı yoksa kalp mi yoruldu? Yürekte ki seller bitti, duruldu, Sinem aşk elinden kaç kez vuruldu, Bende sevdaların biri kalmadı. |
[QUOTE=sandalli;517702]Yaşlandım mı yoksa kalp mi yoruldu?
Yürekte ki seller bitti, duruldu, Sinem aşk elinden kaç kez vuruldu, Bende sevdaların biri kalmadı.[/QUOTE] akıl giderse bu garip baştan sefil daban ne çekmezki taşdan yanaklar ıslanmış gözümde yaştan kurdu pınarları feri kalmaddı |
özledim sılamı sabır kalmadı
aktı gözlerden yaşım kalmadı kalktım sılaya varayım diye baktım dizlerde taa,kat kalmadı yanarım ben sılama yanarım iki elim yüzlerimde ağlarım anamın atamın kabrin ararım baktımki hatırlayıp bilen kalmadı anayı babayı toprağa koydum derdi kederimi heybeye koydum ağlamaktan gözden yürekten oldum baktım hatırlayıp anan kalmadı. |
[QUOTE=ayten58;517737]özledim sılamı sabır kalmadı
aktı gözlerden yaşım kalmadı kalktım sılaya varayım diye baktım dizlerde taa,kat kalmadı yanarım ben sılama yanarım iki elim yüzlerimde ağlarım anamın atamın kabrin ararım baktımki hatırlayıp bilen kalmadı anayı babayı toprağa koydum derdi kederimi heybeye koydum ağlamaktan gözden yürekten oldum baktım hatırlayıp anan kalmadı.[/ bende ağlamaktan gözlerden oldum körpe yavruları gurbete saldım onların hasretinden dert ile doldum derdime derman canan kalmadı |
Fenerbahçe bügün Sivas´a karşı,
Göstersin istedik Halebi arşı, Sıvas´in bu sene gücü yok gerçi, Daha akıtacak teri kalmadı. |
yaktın da sivas bütün ümitleri
söyle fener senden becerik mi dört gol yiyerek rezil ettin bizi sana söyleyecek sözüm kalmadı |
[QUOTE=goramaz;517746]yaktın da sivas bütün ümitleri
söyle fener senden becerik mi dört gol yiyerek rezil ettin bizi sana söyleyecek sözüm kalmadı[/QUOTE] Üzüldüm inan ki skor beş oldu, Ağladım, sızladım gözüm yaş doldu, Sivas´ın defansı sanki taş oldu, Maçlara bakacak yüzüm kalmadı. |
sivaslı değil bunlar yeminle
olsaydı oynardı bütün yürekle öğrendim skoru da haberinle maçı izleyecek gözüm kalmadı |
Defansı dağınık, forveti kayıp,
Koymuşlar kenara futbolcu sayip, Yakısmıyor bunlar Sivasa, ayıp, Maçlara gidecek hazım kalmadı. |
Defansı dağınık, forveti kayıp,
Koymuşlar kenara futbolcu sayip, Yakısmıyor bunlar Sivasa, ayıp, Maçlara gidecek hazım kalmadı. |
Forvette Mehmet var, kalede Akın,
Hücum edemiyor şunlara bakın, Bülent Uygun hocam ödenmez hakkın, Seni gönderene sözüm kalmadı. |
[B]sizleri izledim hep garip garip
yine kaybetmişiz üç puan kayıp denizliden puan almassak ayıp size bağıracak sesim kalmadı[/B]. |
Nerede ozanlar, nerede dostlar,
Gelin de bir selam verelim hele, Sizi beklemekten tozlandı postlar, Buyurun dergaha serelim hele. |
ozanlar terk etti boş kaldı meydan
bu gidişle sanırım ok çıktı yaydan bir umudum kaldı gelecek aydan bu korkulu rüyayı yoralım hele |
buyuk usdatlar aldi sazi eline hele soyleyin abiller gunlumuzun pasi silinsin
|
dergaha koşarım ben seve seve
bin ömür verilir candan bir söze Haktan gayrı herşey ağırdır gönle Nefisten bir uzak kalalım hele |
Diyari baba var derdime derman,
Yar idamım için çıkarmış ferman, Yeniden gönülde savrulsun harman, Tarlayı seneye sürelim hele. |
[QUOTE=sandalli;518171]Diyari baba var derdime derman,
Yar idamım için çıkarmış ferman, Yeniden gönülde savrulsun harman, Tarlayı seneye sürelim hele.[/QUOTE] geldim ozanlar ben koşa koşa verdiğimiz emekler gitmesin boşa bugün sayımız çıksın on beşe diyer ozanlarıda görelim hele |
Gayri ben giderim, sabah işim var,
Kara kabus gibi çöken düşüm var, Sılaya hasretim, gözde yaşım var, Nasipse Sivas´a sürelim hele. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:40. |
|