![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
TABİ GELİRİM ABİM.
SENİN DE GEÇMİŞ BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN YİNE SEN GELEBİLİRSİN. |
[quote=haticeözlü;346003]TABİ GELİRİM ABİM.
SENİN DE GEÇMİŞ BAYRAMIN MÜBAREK OLSUN YİNE SEN GELEBİLİRSİN.[/quote] Geldim evett bende sonra temizkalpli biri gelsin:D |
BAK BEN GELDİM YİNE (NE KADAR TEMİZ KALPLİYİM DİMİ..)
BENDEN SONRA DA DAHA TEMİZ KALPLİ BİRİ GELSİN... |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ayyy bak topic bile biliyor ne kadar temiz kalpli oldugumu bazilari ise halen anlamis degil :)
doktora gitmeden önce bi bakim dedim nette ne varmis benden sonrada arif abim gelir kesin :rolleyes: [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;346010][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ayyy bak topic bile biliyor ne kadar temiz kalpli oldugumu bazilari ise halen anlamis degil :)
doktora gitmeden önce bi bakim dedim nette ne varmis benden sonrada arif abim gelir kesin :rolleyes: [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] ARİF ABİ BENDEN SONRA GELECEK SWEETCİM... HAYIRDIR GEÇMİŞ OLSUN DOKTOR FALAN: |
[B][I][CENTER][COLOR=magenta]ayyy bak topic bile biliyor ne kadar temiz kalpli oldugumu bazilari ise halen anlamis degil :)
doktora gitmeden önce bi bakim dedim nette ne varmis benden sonrada arif abim gelir kesin :rolleyes: [/COLOR][/CENTER] [/I][/B] ARİF ABİ BENDEN SONRA GELECEK SWEETCİM... HAYIRDIR GEÇMİŞ OLSUN DOKTOR FALAN: Geldim duydum ki beni çağırmışınız arkadaşlar:D Çok geçmiş olsun Sweet bacım Allah şifalar versin umarım ciddi birşey yoktur. Benden sonrada Sivasspor'un şampiyon olmasini isteyen biri gelsin:D |
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bennn istiyom bennn istiyommm :)
yok cok sükür hasta felan degilim sadece ilac yazdirmaya gidiyorum benden sonra hatice ablam gelir [/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;346017][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bennn istiyom bennn istiyommm :)
yok cok sükür hasta felan degilim sadece ilac yazdirmaya gidiyorum benden sonra hatice ablam gelir [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] ABLAN SANA KURBAN OLSUN:D BENDEN SONRA YİNE ARİF ABİ GELİR;) |
[quote=haticeözlü;346019]ABLAN SANA KURBAN OLSUN:D
BENDEN SONRA YİNE ARİF ABİ GELİR;)[/quote] Çağrılmışız gelmek olmaz dimi ama:D benden sonrada berat_demir gelsin hele;) |
[quote=berat.demir;346023]hemen geldim hemeeeeen. benden sonra elbet biri gelir. biri gelmese şaşarım zaten. Peki biri gelmesin ve bu konu burda bitsin desem olur mu acaba :D :D.[/quote]
berat_demir sırf seni şaşırtmamak için geliyorum haa:D benden sonrada haticeözlü gelirmii acaba;) |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:39. |
|