![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B][I]FaMiLia ToKaT---Bu SehRin qEcELéRi!![/I][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]KivirCik Ali Yaralı Turnam
Yaralı Turnam Sarı turnam yeşil turnam ak turnam Enginlerden yücelere çık turnam Yarim gözü yaşlı yolum gözlermiş Ona benim gözlerimle bak turnam Dağları sıralı turnam Kanadı karalı turnam Bu derdimi sen anlarsın Yüreği yaralı turnam Sarı turnam sen turnalar şahısın Gökyüzünün en gizemli kuşusun Küllenmişse içinde aşk ateşi Onu benim sevdam ile yak turnam Sarı turnam ne de yanık ötersin Yolun ne yan ne tarafa gidersin Uğrar isen bizim köye sılaya Nazlı yare benden selâm edersin[/COLOR][/B] |
[B]...Azer Bülbül - Biz 5 ( Beş ) Kardeşiz.[/B]
|
SANCILAR KIZILIRAMAKTA ............... Ali Ekber Eren
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]Ercan Demirel
seviyorum SENI anla ben neyleyim faydası yok birşeyin paramparça bi haldeyim tutmaz oldu ellerim yüreğimde bin acı tadım tuzum kalmadı ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel kokun sarmış dört yanımı dayanmak çok zor hadi gel ben dün gece rüyamda seni gördüm bir anda sevişiyorduk orda kurduğumuz yuvada al beni kollarına bırakma kurda kuşa seviyorum seni anlaa[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=burcum;307119][FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Funda Arar - Kimse Yokmu
Eyvah yanılmışım Dünyaya aldanmışım Bitmez dediğim günler hepsi geçti birer birer Nerde Sevenlerim bir hayaldi gençliğim Soldu kalbimdeki o masum beyaz güller Esen yeller gibi coşkun pınarlar gibiydim Hoyrat rüzgarlara umutlarımı ekmiştim Geride kaldılar şimdi[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]Feryadım figanım , hazanım olmadan gelsen Günahım , pişmanım başkası duymadan gelsen İstemem yokluğunu ah kimse kimse yokmu :(:(:([/COLOR][/CENTER][/B][/FONT][/QUOTE] yaw hemşerilerim şu parçayı bana gönderebilecek kimse yokmu :confused: |
[B][I]BenqÜ--------------qEzEqEn!!!!!!!![/I][/B]
|
[B][I]Yavuz Bingöl / Turnalar............[/I][/B]
|
[B]...Osman Öztunç - Dönersem Kahpeyim Ülkücü gardaş.[/B]
|
[B][I]EdA BeRkEr-----BeNi SaNa HaPsEttİN!!![/I][/B]
|