![]() |
Cevap: ASKER
arkadaşlar bende aranıza bursa dan katılıyorum bende 15 ocakta sivas merkezdeyim merkeze giden arkadaşlarla tanışmak isterim [email]ramazannaca@hotmail.com[/email] arzu eden olursa eklesin konuşalım
|
BU AYDA BU HAVADA SİVASA GİTMEK HELEDE AŞKER OLARAK AKIL KARIMI :) :) :)
|
ramazan ekledım kardesım konusalım gıtmeden
|
S.aLeyküm ArkadaşLar ßen 88/4 ß Gurußu Gidiyorum ßana SivaS TemeLTepe 5. Piyade Er Eğitim Tugayı Tanksavar Er Eğitim Tabur KomutanLığına SöyLendi TopÇu OLarak GeLiyorum. 15 Ocakta OrdayIm O Tarihte Gidecek ArkadaşLarım Varsa [email]DeLi_bozkurttt@HotmaiL.CoM[/email] u EkLesinLer Gitmeden ßi TanışaLım YaßancıLık ÇekmeyeLim. Şimdiden Herkeze HayırLı TezKereLer..
|
arkadşlar bende 15 ocakda sivas dayım benim bi arkadaşım 88-4 a gitti 2 günde bi arıomuş ailesini cok rahatmış giderken neler götürecez askeriyenin resmi sitesinde 49 tane bi madde war :) onların hepsini alalım mı yoksa orada da alabilirmiyiz
|
allah hepimize yardımcı olsun bu arada
|
[url]http://www.askerliksubesi.net/askerimalzeme.html[/url] işte arkadşlar burada yazıo hepsi bunların hepsini alalım mı gitmeden???
|
düşün kimlerin omuzunda kuruldu bu vatan
senden benden davacı olmasın atan pkk denilen çiyan sen yaptıgından utan sana geçit vermeyen yiğidolarız biz... |
pkk dnilen örgüt ne kadar susasa kana
o kadar baglısınki sen bu güzelim vatana seni bunun için dogurdu elleri nasırlı ana işte o anaların bu dogudaki gülleriyiz biz aslında bu şiiri ben 98 senesinde şırnakda iken yazmıştım şimdi içimden geldi size armagan ediim dedim allahıma emanet olun hayırlı teskereler |
slm arkdaslar bn 17 ocakta sıvasa asker oalrak gelıorum 5ıncı pyade er tabruna ulastırma oalrak gelıorum acaba kac gun acemılık yapıcam benı bılgılendırımısınz
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 17:42. |