![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bugün benim rüzgar vurdu bagima,
Cok özlem doluyum genclik cagima, Hic kimse gelmedi sol ve sagima, Ben kendi basim yanar aglarim. |
[QUOTE=sandalli;350328]Bugün benim rüzgar vurdu bagima,
Cok özlem doluyum genclik cagima, Hic kimse gelmedi sol ve sagima, Ben kendi basim yanar aglarim.[/QUOTE] olurmu öyle tek basina aglamak gecen günler adina karalari baglamak kurdugun yuvanin icindeki berekettir cogalmak cogalipta dünyanin her tarafina dagilmak |
ağlamak faydamiki dertlere
gözlerden düşer damlalar yerlere muko ne etsin gitsin nerelere çare bulamaz bu derde kedere .... |
[QUOTE=tatli-dilli;350320]tesekkür ederim abicim sana
hayirli ugurlu olursun insallah seni yaradana yandi derim sivasta yan gözle bakan bana alir elime telefonumu bir alo derim sana[/QUOTE] [B]Teşekküre gerek yok, dileğimdir sana tatlı-dilli... Yaradana dua edelim, vermesin damatı, yaban elli... Sonra hasretliğe ağlayıp, akmasın gözlerinin seli... Kimse yan bakamaz, düşünemem ondaki son hali...[/B] |
[QUOTE=çılgın_türk;350330]ağlamak faydamiki dertlere
gözlerden düşer damlalar yerlere muko ne etsin gitsin nerelere çare bulamaz bu derde kedere ....[/QUOTE] hosgeldin aramiza cilgin türk havalar soguk giyin üzerine kürk sende dertlisin gel $öyle al sazi eline cal söyle |
[QUOTE=rallim58;350332][B]Teşekküre gerek yok, dileğimdir sana tatlı-dilli...
Yaradana dua edelim, vermesin damatı, yaban elli... Sonra hasretliğe ağlayıp, akmasın gözlerinin seli... Kimse yan bakamaz, düşünemem ondaki son hali...[/B][/QUOTE] ne yazildiysa anlimiza hayirli ola verelim bu damat olayina biraz mola susadim icsem mi biraz coca cola yoksa daha mi iyi gider soguk bir soda |
Yüregimde gezer ince bir sizi,
Dogmadan verilmis bana bu yazi, Birakipda gitti beni gavurun kizi, Ben simdi gurbette yanar aglarim. |
[QUOTE=sandalli;350311]Rallim abim masaallahin var senin,
Inan ki kalbimizde senin hep yerin, Ben anlamam bu konular cok derin, Ayakta kal, mutlu ol ömrün boyunca.[/QUOTE] [B]Ozanların dilinden anlayanı, yazanısın sen... Mutfağında cümleleri yoğuran, kazanısın sen... Mevsimlerde aşk rüzgarısın sonbaharın hazanısın sen.. Olmazsa olmazsın, sensiz olmaz sitenin Ozanısın sen...[/B] |
hoşbulduk derim sivasın gizli ozanlarına
kızılırmağımız dertli akar sivasımızda sakin sessiz marur grurlu akar yanımızda bu derttir ki söyletir sivaslıyı bu ne menem bil haldir ki söyletir aşığımızıda ozanımızıda |
[QUOTE=sandalli;350336]Yüregimde gezer ince bir sizi,
Dogmadan verilmis bana bu yazi, Birakipda gitti beni gavurun kizi, Ben simdi gurbette yanar aglarim.[/QUOTE] belli oluyor kalbindeki sizi gün gelir kesilir onunda hizi belki olmustur onunda bir gönül hirsizi ya da salliyordur belkide besikteki kizi |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:13. |
|