![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
Gurbet ben çaktırmadan casusluk yapıp geldim,reyting için cübbeliyi getirmeyi düşünüyorlar bcm...:9
|
gördüm gördüm bende ordaydım istediklerini yapsınlar bizi geçemezler kolsuzda geldiiii
|
[B][COLOR="Navy"]onlar bizi gecemez ya aplalarım kimi getirirlerse getirsinler valla apla size tatlı yolladım benim canımcekti tatlı yemeye gittim kusura bakmayın çokta görmeyin annemgil yanımda yok [/COLOR][/B]
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
cley slm bi mahsuru varmı birazda buranın reytingi yükselsin diye geldim
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;494194][B][COLOR="Navy"]onlar bizi gecemez ya aplalarım kimi getirirlerse getirsinler valla apla size tatlı yolladım benim canımcekti tatlı yemeye gittim kusura bakmayın çokta görmeyin annemgil yanımda yok [/COLOR][/B][/QUOTE]
allah seni bize gösterdin gittin kendin yedin haa sen nerdesin kolsuz annenler nerde aplam |
Siir yarismasi düzenlesek, baska siteler ne güzel yapiyorlar. :D
|
Kankam iki şiir yazar,bır bana bir kendıne KUMPAS...
|
[B][COLOR="Navy"]valla apla bayramlarda bi arada oluyoz herbirimiz bi yerdeyiz ben antalyadayım kız kadeşim ankarada okuyo erkek kardeşim konyada annemgil şarkışlada:([/COLOR][/B]
|
oluuur düzenliyelim bugün akşam ben radyodaydım siz yoktunuz arif abi vardı senin okuduğun bi şiir yayınlandı sen okudun heralde dimi çok güzel okumuşsun ağzına sağlık
|
vay vayyy gönlüme bakhele biz nolcez hanım
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:45. |
|