![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]şu saatte kafamı dinliyorum:S:S:[/B]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][COLOR="Black"]Ebru Yasar & Ismail YK Seviyorum Seni Düet [/COLOR]
Ayriligin beni bak öldürüyor Bana nasil kiydin bilemiyorum Her baktigim yerde hatiran sakli Ben senden baskasini istemiyorum Sana ben doyamadim Seni hic unutamadim Artik dönmesen bile Beklerim seni canim Off offf özledim Offf offff seni cok sevdim Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni seven biri var Seviyorum seni yar Gözlerim sana aglar Herseye ragmen sevgilim Seni bekleyen biri var[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
Gary Moore "Seperate Away" ...................................................
|
[B] OĞUZ BORAN SENİ ÇOKKKKKKKK SEVİYORUM
Bir parçanı bırakıyorum Dokunduğum her yerde Parmak izlerim gibisin Sevdiğim ellerimde Yaprak yaprak döküldüğüm İlmek ilmek söküldüğüm Düğüm düğüm çözüldüğüm Seni çok seviyorum Gitme desen ölüyorum Sende hep kayboluyorum Gözlerin güze dönmüş Bakışınla kuruyorum Umut umut sarıldıgım Çocuk çocuk darıldığım Fidan fidan kırıldığım Seni çok seviyorum [/B] |
Şimdi Ezanı muhammediye okunuyor onu dinledim.....................
|
[B]Ebru Gündeş.... Ölümsüz Aşklar.... [/B]
|
[B]...İbrahim Erkal - Tutkunum Tutkun...[/B]
|
[B][I][COLOR="Magenta"][CENTER]Arif abimin radyosunda
Orhan Hakalmaz konseri :) bana özel tabiki [/CENTER][/COLOR][/I][/B] |
[COLOR="Red"]"""""""""haluk levent______akdeniz akşamları""""""""""[/COLOR]
|
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]
Orhan Hakalmaz Değirmene Su Tuttum Değirmene Su Tuttum Değirmene Su Tuttum dereleri kuruttum dereleri kuruttum yarim senin yüüznden evi barkı unuttum yarim senin yüzünden evi barkı unuttum güzü geleşan veriri aşaka mara kanverir yari güzel hep ayakta can verir yari güzel olanlar hep ayakta can verir. arpa ektim biçemem arpa ektim biçemem dar yollardan geçemem binbir tane kız olsa ben yarimden geçemem binbir tane kız olsa ben yarimden geçemem muhtesem bir sesi var[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:45. |
|