![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=rallim58;350337][B]Ozanların dilinden anlayanı, yazanısın sen...
Mutfağında cümleleri yoğuran, kazanısın sen... Mevsimlerde aşk rüzgarısın sonbaharın hazanısın sen.. Olmazsa olmazsın, sensiz olmaz sitenin Ozanısın sen...[/B][/QUOTE] Iltifat edersin ben daha neyim, Ne agayim ben nede bir beyim, Hasretlik icinde yanan biriyim, Ozanlik kim ben kim abicigim. |
[QUOTE=tatli-dilli;350339]belli oluyor kalbindeki sizi
gün gelir kesilir onunda hizi belki olmustur onunda bir gönül hirsizi ya da salliyordur belkide besikteki kizi[/QUOTE] tatli-dilli acildi güzel yaziyor, Ozanlar yanina ismin kaziyor, Abileri bazen O`na kiziyor, Bizden iyi yazma ayip oluyor.:) |
[QUOTE=sandalli;350345]tatli-dilli acildi güzel yaziyor,
Ozanlar yanina ismin kaziyor, Abileri bazen O`na kiziyor, Bizden iyi yazma ayip oluyor.:)[/QUOTE] yazana degil yazdirana bakacaksin bunun hesabini önce kendine soracaksin benimle birlikte sende cosacaksin ektigimiz bu ozan tohumlarini benimle toplicaksin |
[QUOTE=çılgın_türk;350338]hoşbulduk derim sivasın gizli ozanlarına
kızılırmağımız dertli akar sivasımızda sakin sessiz marur grurlu akar yanımızda bu derttir ki söyletir sivaslıyı bu ne menem bil haldir ki söyletir aşığımızıda ozanımızıda[/QUOTE] Cilgin türk gelmis selam veriyor, Türkülerin ortasindan vuruyor, Ozanlar ister ki O burda duruyor, Cossun sözlerimiz sazimiz senle. |
[QUOTE=tatli-dilli;350335]ne yazildiysa anlimiza hayirli ola
verelim bu damat olayina biraz mola susadim icsem mi biraz coca cola yoksa daha mi iyi gider soguk bir soda[/QUOTE] [B]Nasıl istersen öyle olsun verelim mola... Neden istemedim bilmem ama hayrola... Reklam yapma ama gidip içesin cola... Soğuk içme boğazın ağrıtır bilesin soda..[/B] |
[QUOTE=tatli-dilli;350346]yazana degil yazdirana bakacaksin
bunun hesabini önce kendine soracaksin benimle birlikte sende cosacaksin ektigimiz bu ozan tohumlarini benimle toplicaksin[/QUOTE] Kader yordu dizlerimi gitmiyor, Sevda bitsin diyom ama bitmiyor, Kahpe felek bana yardim etmiyor, Toplayacak güc kalmamis bilesin. |
[QUOTE=rallim58;350348][B]Nasıl istersen öyle olsun verelim mola...
Neden istemedim bilmem ama hayrola... Reklam yapma ama gidip içesin cola... Soğuk içme boğazın ağrıtır bilesin soda..[/B][/QUOTE] zaten agriyor kulagim aman eksik kalsin bogazim ugrasmak isteme tatilde doktorla sonra yollar durur yüksek fatura : ))) |
[QUOTE=tatli-dilli;350346]yazana degil yazdirana bakacaksin
bunun hesabini önce kendine soracaksin benimle birlikte sende cosacaksin ektigimiz bu ozan tohumlarini benimle toplicaksin[/QUOTE] Kim yazdiriyor sana o güzel sözü, Cok güzel bakiyor sürmeli gözü, Köyleri var güzel baharin özü, Köyü güzel soyu güzel kardesim. |
[QUOTE=sandalli;350350]Kader yordu dizlerimi gitmiyor,
Sevda bitsin diyom ama bitmiyor, Kahpe felek bana yardim etmiyor, Toplayacak güc kalmamis bilesin.[/QUOTE] ac ellerini yalvar rabbine ferahlik versin yakinda kalbine unutmak istersen gercekten söker atarsin onu yürekten |
[QUOTE=sandalli;350352]Kim yazdiriyor sana o güzel sözü,
Cok güzel bakiyor sürmeli gözü, Köyleri var güzel baharin özü, Köyü güzel soyu güzel kardesim.[/QUOTE] sürme eksik gözümde cara inanki kendi özünde umarim durursun yakinda sözünde kavurursun onu kendi közünde |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:04. |
|