![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Pc'de çalıyor dertli bir müzik,
Her sesiniz duyunca kulağım ezik, İnanın a canlar bu gönül bezik, Duyurmak isterim sesimi uzak yerlere... |
[QUOTE=arifcoskun;520592]
İsteyenin yüzü kara vermeyen zenci Sitemizde çok var ihtiyarı genci Dostları görünce yaşarım sevinci Her zaman burada görmek isterim ben olurum sitenin orta yaşı gurbette olanın dinmez yaşı bide çok özledim can gardaşı biran önce sılaya dönmek isterim |
Ne malda, ne mülkte olmadı gözüm,
Bir aşkın elinden kavrulur özüm, Terketsin herkesler, kış olsun yazım, Bir tek istegim var yar kalsın isterim. |
ben susmaya yeğlerim
sadece okuyup eğlenirim ozan olmak kim ben kim bende sizin gibi olmak isterim :) |
Bugün cok durgunum yazamiyorum,
Sivasım cok soguk gezemiyorum, Duygular körlesti sezemiyorum, Gelmeyin üstüme ozanlar benim. |
[B]ozanlar çoğalmış maşallah deyin
iki satır bende yazayım derim gurbette rahat etmez yüreğim ölmeden Sivası görmek isterim.[/B] |
Bu arada imzam nasıl begendinizmi ozan kardeşlerim...
|
[QUOTE=gönlüm58;520608]Bu arada imzam nasıl begendinizmi ozan kardeşlerim...[/QUOTE]
imzan güzel arka tarafında ne yazıyor acaba.:) |
[QUOTE=Salim58;520611]imzan güzel arka tarafında ne yazıyor acaba.:)[/QUOTE]
Tilki gibi gören gözlerim olsa söylerdim....:):):) |
okudum baktım beyendim
imzalar içinden seninkini seçtim kendine güvenen buyursun gelsin akıllı ol burası Sivas |
[QUOTE=SsİiVvAaSsLlIı;520602]
ben susmaya yeğlerim sadece okuyup eğlenirim ozan olmak kim ben kim bende sizin gibi olmak isterim :)[/QUOTE] Susma sustukça sıra sana gelecek Sade okumak olmaz site görecek Olursun zamanla herkes sevecek Senide ozan olarak görmek isterim :) |
[QUOTE=arifcoskun;520614]Susma sustukça sıra sana gelecek
Sade okumak olmaz site görecek Olursun zamanla herkes sevecek Senide ozan olarak görmek isterim :)[/QUOTE] arif abi teşşekür ederim susmam artık gaza gelirim :D acemiliğimle idare ederim kendimi ozanlarda görmek isterim :) |
Her gün artar sitemizin hanesi
Ozanlar bölümü farklı bir neşesi Giren çıkamaz geçmiyor hevesi Sivas'ımı şampiyon görmek isterim |
neşe katanlara selamım olsun
hep büyük ozanlar burda bulunsun dostluk ve kardeşlik hedefte olsun bende Sivasımı görmek isterim. |
deneme yaptım inşallah girebilirim
|
bugün düşümde gördüm seni sivasım
kaldı cesedim aldın sen canım ne hayaller kurardım kaldı hep yarım ben sivasıma gitmek isterim |
Salim'im olmuşsun158 acil
Olma işinde sen sonra hacil Hasta oldu bak bizim halil Bende acilde seni isterim :) |
[QUOTE=arifcoskun;520630]Salim'im olmuşsun158 acil
Olma işinde sen sonra hacil Hasta oldu bak bizim halil Bende acilde seni isterim :)[/QUOTE] [B]158 Salim göreve heran hazırdır her soruna koşar sanki hızırdır burasıda bizim herkes vezirdir tüm dostlara yardım etmek isterim[/B] |
anaam kim hasde olmuş geçmiş olsun size bişiy olmasında site çöker maazallah uşah.aman deyim.
|
Sivaspor birgün kupa alirsa,
Bu yanik yüregim huzur bulursa, Alisverislerden para kalirsa, Kendime kombine almak isterim. :):):)(vip den) |
[QUOTE=gönlüm58;520649]Sivaspor birgün kupa alirsa,
Bu yanik yüregim huzur bulursa, Alisverislerden para kalirsa, Kendime kombine almak isterim. :):):)(vip den)[/QUOTE] alır inşallah görsek o günleri çalarız ozaman çiftetellileri davul zurnada olursa temelli çekeriz halay halay başı olmak isterim |
hep yazıyorlar çay yapan yoktur
bizim boş sözlere karnımız toktur Sivasspor'umun dermanı yoktur D.Bakır maçına gitmek isterim. |
Karlar eriyipte bahar gelince,
Akarim belki de kendi selimce, Dostum bildiklerim kiymet bilince, Ozanlar yaninda kalmak isterim... |
Haziranda açar kırda çiçekler
Gurbette olan hasretlik çeker Bir dost bir post bana yeter Candan dostum olsun isterim |
[QUOTE=gönlüm58;520652]Karlar eriyipte bahar gelince,
Akarim belki de kendi selimce, Dostum bildiklerim kiymet bilince, Ozanlar yaninda kalmak isterim...[/QUOTE] senin kıymetin bilinmezmi hiç seni üzeni ben saymam hiç sana söyleyenlere gül geç herzaman yanında olmak isterim |
Yüce dagbaşında rüzgar esiyor,
Sivasin ayazi elim kesiyor, Bahara Hasret'ler kıştan beziyor, Karlardan kurtulup gelmek isterim... |
Bakarım ozanlar bensiz atışır,
Şiirler sizinle güzel akışır, Atışın kardeşler size yakışır, Müsade var ise gelmek isterim. |
Kambersiz dügünü nasıl kurdunuz,
Bir gel demediniz kalbim kırdınız, İşte küstüm sizin olsun yurdunuz, Gurbet elde yalnız ölmek isterim. :) |
Şiirler yazarim gör hece hece,
Bilmem benim halim olacak nice, Cöküyor üstüme karanlık gece, Yine rüyalara dalmak isterim. |
[QUOTE=sandalli;520663]Kambersiz dügünü nasıl kurdunuz,
Bir gel demediniz kalbim kırdınız, İşte küstüm sizin olsun yurdunuz, Gurbet elde yalnız ölmek isterim. :)[/QUOTE] selam kamber hasan hoşgeldin sensiz olmaz buralar iyi geldin yeni barıştık zaten küsme sakın biraz barışık kalmak isterim |
Ozanlar küstü mü gelmezler nerde,
Sandalli´nin sözü düşürür derde, Burada rastladım güzele, merde, Siz yazın ki ben de gülmek isterim. |
Bir gün benim heveslerim biterse,
Bagımda yeniden bülbül öterse, Mangalı yakıpta duman tüterse, Etleri mangaldan calmak isterim...:):):) |
[QUOTE=sivaBURs;520489]Diyari Babayı gözüm arıyor,
Acep nerelerde efkar sarıyor, Bu akşam ozanlar O'nu soruyor, Gel de biz olalım kölen olur mu?[/QUOTE] sevgili kardeşlerim can dostlarım gurbetteki yavrularım kadar sizi seviyorum özlüyorum sizinle tanıştığım günden beri bana morel kaynağı oldunuz akşamı iple çekiyorum hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum |
osman abi bir insan guzeli
durustluktur mertliktir ozeli ozanliktir ozu yasami ezeli bizde seni sevdik geldik geleli |
Cevap: Sitemizin Ozanları
[COLOR="Red"][B]Sivasimin peskudan corbasini
bide yanina yagli katmerini hele birde madimagini Yemek isterim[/B][/COLOR] |
Bu kadar istedim derim ki yeter,
Her istegim beni çukura iter, Benim halim Sevda'cıgım herkesten beter, Gün olur derdimi yazmak isterim... |
Baharında tepelerde kuzu yaysam
Yazın madımak çorbasıdan tatsam Kışın karlarda kızağımda kaysam Çocukluğumu bana geri verin isterim |
derdimi yazarım derin yerlere
söyleyin turnalar yarim nerelerde gurbette düştüm onulmaz derde hasretimi göklere yazmak isterim |
[QUOTE=gönlüm58;520744]Bu kadar istedim derim ki yeter,
Her istegim beni çukura iter, Benim halim Sevda'cıgım herkesten beter, Gün olur derdimi yazmak isterim...[/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]uzulme sen yeterki ben uzulurum icten bosver ablam bir gun daha geciyor omurden gun olurda derdini yazmak gelirse icinden unutma herzaman mektubun olmak isterim[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]benbir garip kolsuz_kerim
bende derdimi yazmak isterim abiler bacılar benim acım çok derin gidinde şu kızı artık bana isteyin[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:56. |
|