![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=tatli-dilli;350354]ac ellerini yalvar rabbine
ferahlik versin yakinda kalbine unutmak istersen gercekten söker atarsin onu yürekten[/QUOTE] Ben dua ederim yüce Yaradan, Dert vermesin hava ile karadan, Kötülükler cekip gitsin aradan, Sefa olsun nese dolsun günümüz. |
[QUOTE=sandalli;350342]Iltifat edersin ben daha neyim,
Ne agayim ben nede bir beyim, Hasretlik icinde yanan biriyim, Ozanlik kim ben kim abicigim.[/QUOTE] [B]İltifat sayma gerçek budur bilesin.. Seni seveni sende ebedi sevesin.. Yanlışı doğruyu, çirkini güzeli göresin... Aramıza gelen Çılgın_Türk'e selam versin...[/B] |
[QUOTE=sandalli;350358]Ben dua ederim yüce Yaradan,
Dert vermesin hava ile karadan, Kötülükler cekip gitsin aradan, Sefa olsun nese dolsun günümüz.[/QUOTE] Duali basladi bu günümüz günahsiz olsun yarinimiz fatihali olsun cenazemiz aydinlik olsun kabrimiz |
[QUOTE=tatli-dilli;350357]sürme eksik gözümde
cara inanki kendi özünde umarim durursun yakinda sözünde kavurursun onu kendi közünde[/QUOTE] Buradan görünür gözü sürmeli, Böyle iyilige kiymet vermeli, Bu yazilari yazdirani bilmeli, Söylemezsen eger küserim sana. |
[QUOTE=tatli-dilli;350351]zaten agriyor kulagim
aman eksik kalsin bogazim ugrasmak isteme tatilde doktorla sonra yollar durur yüksek fatura : )))[/QUOTE] [B]Neden ağrır kulağın bacım geçmiş olsun... Gönlün hep neşe muhabbet sevgi dolsun... Yeni yılımız sizlere, hepinize kutlu olsun... Tatilin sana tatlı, diline de süper, tat olsun...[/B] |
[QUOTE=sandalli;350362]Buradan görünür gözü sürmeli,
Böyle iyilige kiymet vermeli, Bu yazilari yazdirani bilmeli, Söylemezsen eger küserim sana.[/QUOTE] henüz hayatimda yok öyle biri kaderde kismette var ise cikar mutlaka karsima belkide acir yaradanim bu genc yasima |
[QUOTE=tatli-dilli;350361]Duali basladi bu günümüz
günahsiz olsun yarinimiz fatihali olsun cenazemiz aydinlik olsun kabrimiz[/QUOTE] Dagbasinda yayilir arap atlari, Sandallinin yoktur kati yatlari, Mezarim üstünde biten otlari, Görmeyince gönül yardan ayrilmaz. |
[QUOTE=rallim58;350364][B]Neden ağrır kulağın bacım geçmiş olsun...
Gönlün hep neşe muhabbet sevgi dolsun... Yeni yılımız sizlere, hepinize kutlu olsun... Tatilin sana tatlı, diline de süper, tat olsun...[/B][/QUOTE] sanirim yakalicak beni hastalik edecek belkide yataklik ilaclar gelecek insallah sifali senin gibi güzel abimin dili hep vefali |
[QUOTE=tatli-dilli;350365]henüz hayatimda yok öyle biri
kaderde kismette var ise cikar mutlaka karsima belkide acir yaradanim bu genc yasima[/QUOTE] Mevlam sana vermis bunca ilimi, Ilimin yaninda birde tatli dilini, Elbet yazacak sana iyi birini, Dügününe bizide cagir kardesim. |
[B]Albina58, çılgın_türk, sandalli, tatli-dilli,
Zemin mi bekliyorlar, yazmaya her biri.. Hoşgeldin bakıp durma oradan Albina... Adını duyunca canım çeker dondurma...[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:25. |
|