![]() |
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=gönlüm58;494216]Ben karışmam cnm ben kendı başımı bagladımda gelin başımı kaldı...:)[/QUOTE]
:) :) :) :) :) |
Bayanlarda olmasa bu başlıkta heba olacak..
|
İsmail yardım ediyoruz size anasayfada kalsın diye..:):):)
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=gurbet kuşu;494178]iyi akşamlar sandy sorma beyler bizi kovdu ama burdanda çıkamıyorlar:)) biz misafirperveriz kovmayıoz kimseyi hergelene kapımız açıktır
sen nasılsın hadi anlat sorunun nedir bak herkeste burda[/QUOTE] [COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]BURALARDAYIM PROFILE SEHIRI YAZMISTIM AMA CIKMIYOR BIR TÜRLÜ:mad: VAR BI AKSILIK ANLAYAMADIM!?KIMIN NERDEN OLDUGU DAHA KOLAY ANLASILSIN DIYE YANI! BAKIYORUM KOSUZU EVLENDIRMEYE KALKMISSINIZ!?ONDAN ÖNCE BEN VARIM SIRADA :):D O ABLASI OKUSUN ZAMANI GELINCE GIDERIZ KIZ ISTEMEYE:):D KIZLAR OOFFF OFFF NIYE YANIMDA DEGILSINIZ!? BURDA BIR SEYI BULMAK ICIN KILOMETRELERCE TÜRK DÜKKANLARI MAZALARI ARIYORUZ!?KESKE SIMDI TÜRKIYEDE OLSAYDIM NE KOLAY OLURDU ISLERIM:)[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]aplalarım kardeşlerim size hayırlı geceler ben sütümü içip yatıcam sabah 7de kalkıyorum allaha emanet olun[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;494210][B][COLOR="Navy"] kapalı olsun güzel yemekler yapıyo olsun yalan konuşmasın güzel ütü yapmasını bilsin çift çizgi olursa boşarım valla:)[/COLOR][/B][/QUOTE]
kapalı olacak güzel yemek yapacak yalan söylemiycek iyi ütü yapacak hııııımmmmmmm aklımızda bulunsun |
Teşekkür ederim gönül.
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;494226][B][COLOR="Navy"]aplalarım kardeşlerim size hayırlı geceler ben sütümü içip yatıcam sabah 7de kalkıyorum allaha emanet olun[/COLOR][/B][/QUOTE]
iyi geceler aplam allah rahatlık versin tatlıyı yedin üstünede sütünü iç uyuyabilecenmi ?? |
sandy derdini söyle derman olalım
|
İyi geceler kerim gene çabaladın tşkr ederiz...
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:26. |
|