![]() |
|
Cevap: Sitemizin Ozanları
vah gulüüüüüm aşk acısı çekiyor uşah kerim lan adresi ver çabıh gidek isdiyek gızı kimse gapmadan kele.
|
[QUOTE=kolsuz_kerim;520761][B][COLOR="Navy"]benbir garip kolsuz_kerim
bende derdimi yazmak isterim abiler bacılar benim acım çok derin gidinde şu kızı artık bana isteyin[/COLOR][/B][/QUOTE] sen üzülme can gardaş kerim evlenirsin elbet Allah kerim gurbette olan hep garip bilirim sen ver adres gidip isterim |
[QUOTE=kolsuz_kerim;520761]
[B][COLOR=navy]benbir garip kolsuz_kerim[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]bende derdimi yazmak isterim[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]abiler bacılar benim acım çok derin[/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]gidinde şu kızı artık bana isteyin[/COLOR][/B][/QUOTE] Hayırlı bir iş var ozanlarda Hazırlık acep ne durumda Bir çiçek yaptır kerim aşkına Gel ben gider kızı isterim |
[QUOTE=kolsuz_kerim;520761][B][COLOR="Navy"]benbir garip kolsuz_kerim
bende derdimi yazmak isterim abiler bacılar benim acım çok derin gidinde şu kızı artık bana isteyin[/COLOR][/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Yaz Kerim abi sende derdini Seni boyle yakan hangi sivas guzeli Al yanina Hasreti, Arif Coskun abimizi Ama haberin olsun bende gelmek isterim[/B][/FONT][/COLOR] |
[B][COLOR="Navy"]tşk ederim pek anlamam yazcam ama abilerim aplalarım ufak kardeş yinede çok çok teşekkür ederim[/COLOR][/B]
|
[B]dağılmış ozanlar kimse kalmamış
beni hiç arayan soran olmamış ağlayan gözlerim seni görmemiş terkedip siteyi uyumak isterim.[/B] |
[QUOTE=Salim58;520788][B]dağılmış ozanlar kimse kalmamış
beni hiç arayan soran olmamış ağlayan gözlerim seni görmemiş terkedip siteyi uyumak isterim.[/B][/QUOTE] [COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Seni arayipta sormamak olurmu bir sensin ne kibirli ne gururlu haydi guzel ozanlar Salim abi'nin yarasina derman isterim[/B][/FONT][/COLOR] |
[I][B]Tutuştuk bir sevdaya
Gönül verdik davaya İpleri takıp boynuna Çıkardılar kanlı sehpaya Kara günlerde eylül ayı Çoğunun sonu ölüm dayı Bitirmek için bu davayı Çıkardılar kanlı sehpaya[/B][/I] |
[B]Allahu-Ekber diye söyler diller
Sehadet serbetini icmis yigitler Hiç düsünmeden Geleceklerini Çıkardılar kanlı sehpaya Vuracagiz MûhrÜmüzü Dûnya'ya Türk Islam ile Yürürüz Yana Yana Can feda dediler bu Dava ugruna Çıkardılar kanlı sehpaya [/B] |
[QUOTE=58Sevda;520794][COLOR="Red"][FONT="Century Gothic"][B]Seni arayipta sormamak olurmu
bir sensin ne kibirli ne gururlu haydi guzel ozanlar Salim abi'nin yarasina derman isterim[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [B]arayıp soran dostlar sağolsun muhabbetimizde hep daim olsun üzüntülerimiz mazide kalsın ben sizleri burda görmek isterim.[/B] |
[QUOTE=Salim58;520886][B]arayıp soran dostlar sağolsun
muhabbetimizde hep daim olsun üzüntülerimiz mazide kalsın ben sizleri burda görmek isterim.[/B][/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"] İsterim muhabbet ehli canlar var olsun Gönülleri sevgi yarınları bahar mevsimi kadar güzel Bir aşk ki onunla yanıp kavrulsun İki dünyada da dilerim rahmet huzur bulsun Tüm Sivas'lılara yürekten selam olsun .. :)[/COLOR] |
Ozanlarımız çok yazılanda oldu lider
Güzel sözler gönüldeki pasları siler Gün olur Arif'te göçün alır gider Kalan dostlar burda olsun isterim |
[QUOTE=Ebuhalid_52;520893][COLOR="DarkGreen"]
İsterim muhabbet ehli canlar var olsun Gönülleri sevgi yarınları bahar mevsimi kadar güzel Bir aşk ki onunla yanıp kavrulsun İki dünyada da dilerim rahmet huzur bulsun Tüm Sivas'lılara yürekten selam olsun .. :)[/COLOR][/QUOTE] hoş geldin kardeşim sende buraya üzülüp darılma bazen uğra buraya duada ellerini açıp kaldır semaya bizede duanı eksik etme isterim. |
[QUOTE=arifcoskun;520894]Ozanlarımız çok yazılanda oldu lider
Güzel sözler gönüldeki pasları siler Gün olur Arif'te göçün alır gider Kalan dostlar burda olsun isterim[/QUOTE] sevgiyi dostluğu gördük biz senden, korumak isterim seni her esen yelden, güzel sözler çıkar o güzel dilden, Salimi gönlünden silme isterim. |
[B][I]Daha gencidi nicesi
Dilinde vatan hecesi 80 lerin soğuk gecesi Çıkardılar kanlı sehpaya[/I][/B] [B][I]Bu yol gidecek Turana Yeminler ettik Kuran'a Ödül verip bizi vurana Çıkardılar kanlı sehpaya[/I][/B] |
[B][FONT=Comic Sans MS]Birak bizi eskiya bellesinler
Yaradana karsi hesabi verecekler Genclerimizi kursuna dizip Çıkardılar kanlı sehpaya Ansizin kaybettik Onlari Bir varmis Bir yokmus misali Bir Basbugum vardi birde Muhsinim Varsin Cikarsinlar artik kanli sehpaya ... [/FONT][/B] |
[B]Diyarı Babada görünmez oldu,
Görmeyince gözüm hüzünle doldu, Arayıp soracak adres koymadı, Atlayıp trene gitmek isterim.[/B] |
allah gecinden versin arif kardeşime
dünya çok geniş sizede yeter bizde |
[B]Vatan'dan uZak Gurbet ellerde
IKi dagin arasinda solmak üzere Yarimin sesine hasret kaldim Atlayıp trene gitmek isterim.[/B] |
[QUOTE=Salim58;520936][B]Diyarı Babada görünmez oldu,
Görmeyince gözüm hüzünle doldu, Arayıp soracak adres koymadı, Atlayıp trene gitmek isterim.[/B][/QUOTE] diyari baba hepinizin kurbanı olsun o tertemiz yüreğine sevgiler dolsun bize kılavuz bize aydınlık yolsun yolunuza ışık tutmak isterim |
[QUOTE=OSMAN ECE;520942]diyari baba hepinizin kurbanı olsun
o tertemiz yüreğine sevgiler dolsun bize kılavuz bize aydınlık yolsun yolunuza ışık tutmak isterim[/QUOTE] Fazla özletme kendini Diyarı Baba, Bir kepçe çorba koy sen bakır kaba, Sorarım seni ben her gün burada, Hasta isen seni görmek isterim. |
Diyari babanın yoluna kurban,
Dilinden dökülen sözüne hayran, Sen gelince burda oluyor bayram, Sazlarına sözüm katmak isterim. |
Salim bey burada ozanın aslı,
Deliktaş´tan gelir yiğidin nesli, Türküler söylüyor çok yanık sesli, O´nunla bir halay tutmak isterim. |
Diyarı Babanın sözü dinlenir,
Sobanın üstünde çayı demlenir, Bizleri görünce dili şenlenir, Bir bardak çayını içmek isterim. |
[QUOTE=sandalli;520947]Salim bey burada ozanın aslı,
Deliktaş´tan gelir yiğidin nesli, Türküler söylüyor çok yanık sesli, O´nunla bir halay tutmak isterim.[/QUOTE] Büyük ozan gelmiş yazıyor yine, Görenler okuyup kızıyor yine, Sandallı buranın gülüdür diye, Uzaktan sandala bakmak isterim. |
Yari her görüşte içim çekilir,
Bir sevda ki yüreğime ekilir, Gün olur belki de saçım dökülür, Keltoş olup tarş etmek isterim. |
Hayırlı akşamlar diyeyim size,
Gelen olur ise katılsın bize, Bir akşam misafir olayım size, Birgün Sivas'ımda ölmek isterim. |
Bir de Arif ozan sessiz ve sakin,
Yaz hadi buraya tavrını takın, Üzülme can abim gelecek yakın, Bedava mutluluk satmak isterim. |
[QUOTE=sandalli;520960]Bir de Arif ozan sessiz ve sakin,
Yaz hadi buraya tavrını takın, Üzülme can abim gelecek yakın, Bedava mutluluk satmak isterim.[/QUOTE] şöhresi döküldü fersiz gözümün yürekten bağlılığı size özümün dert ortağım eski kırık sazımın sesini sesime katmak isterim |
[QUOTE=Dilsad Hatun;520939][B]Vatan'dan uZak Gurbet ellerde
IKi dagin arasinda solmak üzere Yarimin sesine hasret kaldim Atlayıp trene gitmek isterim.[/B][/QUOTE] vatandan uzak kaldım gurbet ellerde yavrularım almanyada gözüm yollarda bu dünyanın derdi çilesi hepsi kullarda alan varsa ucuza satmak isterim |
[QUOTE=OSMAN ECE;520971]vatandan uzak kaldım gurbet ellerde
yavrularım almanyada gözüm yollarda bu dünyanın derdi çilesi hepsi kullarda alan varsa ucuza satmak isterim[/QUOTE] [B][FONT=Comic Sans MS]Neyleyim Parayi zenginligi Umidim tükenmisse[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS] Iki gözüm aglar oldu Topragimi terkedince Aylari sayamaz oldum Yüregim saniyeleri tutunca Sayili gün cabuk gecer dediler Memleketimden ayrilinca... [/FONT][/B] |
aman bu ne hal
ozanlar toplansın derhal herkeste var bir hal buna bir çare derhal :D |
yol yürümekten dabanlar şişti
moral bozuldu bıyıklar düştü bu gün ozanlar erkenden kaçtı bir günde yerinizde durun ozanlar |
Üstadım ben geldim kalk kapıya bak,
Ayaz çok üşüttü hemen soba yak, Ozanlarda şarj yok hadi fişi tak, Hala hasret yükü taşıyor musun? |
Dışarı çıkamam kar ile soğuk,
Üşüttük üstadım seslerim boğuk, Ararım günlerdir, bir küçük koğuk, Bana bir sığınak eşiyor musun? |
Soğuk alıp hasta olabilirsin,
Ateşler içinde kalabilirsin, Kalkıp bize doğru gelebilirsin, Yürekler seninle üşüyor musun? |
Konuştukça sözler dilde buz tutar,
Küçücük bir fare filleri yutar, Bir çirkinin sözü kalbime batar, Sen de yüreklerden düşüyor musun? |
[QUOTE=sandalli;521075]Konuştukça sözler dilde buz tutar,
Küçücük bir fare filleri yutar, Bir çirkinin sözü kalbime batar, Sen de yüreklerden düşüyor musun?[/QUOTE] Düşmek ne kelime giremedim ki, Sevda menziline eremedim ki, Postumu bir kalbe seremedim ki, Yoksa bu halime şaşıyor musun? |
[QUOTE=sivaBURs;521077]Düşmek ne kelime giremedim ki,
Sevda menziline eremedim ki, Postumu bir kalbe seremedim ki, Yoksa bu halime şaşıyor musun?[/QUOTE] Nazlı yar söylüyor ellere katıl, Diyardan diyara köle ol satıl, Örflere adete diyor ki batıl, Bana bir sor gardaş yaşıyor musun? |
[B][COLOR=darkorange]iki ozan başbaşa vermiş
iki büyük üstad dile gelmiş bunları okumak bana nasipmiş kronik'e sor görüyor musun ?[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 04:27. |
|