![]() |
|
Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI
[QUOTE=dora;340624]delikanlının birinde amansız ve zamansız osurma hastalığı varmış.. bu delikanlı kız istemeye gittikleri evlerde sürekli tam babası allahın emriyle dediği anda osuruveriyomuş ve kız tarafı vermiyomuş tabi kızı. bigün yine kız istemeye gittikleri bi evde adam allahın emriyle der ama evin kocaman cüsseli palas isimli bi köpeği vardır. köpek gelir delikanlının dizinin dibine uzanır. bu arada çocuk osuruverir rahatsızlık bu ya.. ev sahibi köpeğe palassss diye çıkışır ilkin.. çocuğun babası sevinir tabi köpek osurdu sandı yırttık bu defa aldık kızı der.. fakat adam cümleleri döktürmeye devam ettikçe çocuk tekrar osurur ve bu defa ev sahibi daha sert bir ses tonuyla paalllaaaassss der.. tabi bu durum erkek tarafını fazlasıyla memun etmiştir.. adam tam kızı isterken biizim delikanlı tekrar osurur.. ev sahibi bu kez daha ama daha sert bir sestonuyla derki paaaaalllaaaaaaasssss kaç oradan üstüne sıçacak[/QUOTE]
Kardeşim Teşekkürler fıkranız çok güzeldi............................. |
ben teşekür ederim sayın dark yamtar
|
Orta yaşlı yakışıklı, barda yalnız başına oturan fevkalade seksi sarışının yanına oturmuş. Laf lafı, laf kapıyı açmış tahmin edersiniz. Hanği kapıyı... Yatak odasının kapısını tabii. Soyunmuşlar.. Bembeyaz çarşafların üzerine uzanırlarken seksi sarışın sormuş;
- Siz dişçisiniz galiba . adam; - Evet demiş. - Nerden anladınız? . - Yatağa girmeden önce ellerinizi ne kadar dikkatle, ne kadar titiz sabunladınız, ona dikkat ettim de . Yarım saat sonra, seksi sarışın bir daha mırıldanmış; - Siz sadece dişçi değil, çok büyük, çok usta bir dişçi olmalısınız . Adam hafiften kasılmış. Yatağın baş ucundaki sigara paketine uzanırken mağrur mağrur sormuş; - Peki bunu nerden anladınız? . - Hiçbir şey hissetmedim de |
:)...iyi akşamlar hayırlı geceleeer by...:)
|
[QUOTE=adisli_avcı;340885]:)...iyi akşamlar hayırlı geceleeer by...:)[/QUOTE]
Valla Adııslı avcı sohbetinede doyum olmuyor senin ya ne güzel muhabbetler yapıyorsun allah senden razı olsun. Çöpasanın bekir canım biraz daha kendini tanıtıcı ol ya ben bile seni tanıyamadım arştırdim da sonradan sen olduğunu anladım. |
YAMTAR BEY GÜMÜŞDERELİLERE NE OLDU 1 AYDIR TAKİP EDİYORUM SENDEN BAŞKA KİMSE YOK
|
:):):)bütün adıslılar günaydın hayırlı sabahlar:):):)
:):):)işlerinizde başarılardiilerim:):):) |
:):):)kimse niye hiç girmiyo duyarlı olalım lütfen:):):)
|
:):):)kimse niye hiç girmiyo duyarlı olalım lütfen:):):)
ACIN ARTIK:) |
Kilisenin papazı zangoçun karısına kötü gözle bakmaya başlar. Zangoç fark eder ama bir şey elinden gelmez. Papaz işi biraz ileri götürünce, zangoç dayanamaz ve papazın değerli şaraplarını içmeye başlar. Papaz bakar şaraplar eksiliyor, takip eder ve zangoçun yaptığını öğrenir. Seslenir..
- Zangoç efendi, uzun zamandır günah çıkartmıyorsun, (Zangoç kalsın ben almayım diyemez.) - Doğrudur sayın peder işler işte der. Papaz : - Olmaz öyle, geç bakalım kafese. Papaz sorar: - Papazın şaraplarını kim içoor? - Duyulmoor. - Yahu nasıl duyulmaz? - Duyulmoor işte. Papaz daha yüksek sesle: - Zangooç papazın şarapları kim içooor. - Duyulmooor. - Nasıl duyulmaz aramızda bir karış yok. - Buradan duyulmoor işte. - Peki yer değiştirelim sen seslen birde bakalım. Zangoç ve papaz yer değişt irirler. Zangoç ses denemesi için sorar: - Papaz efendi Zangoçun karısını kim götüroor? Papaz cevap verir - Hakket duyulmoor .. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:48. |
|