![]() |
|
Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN
[QUOTE=gurbet kuşu;494235]bilecikte aynı hiç bişey yok burda
senide evlendirelim olur sen nasıl bir bey istiyorsun canım[/QUOTE] derdimde buya kizlarrrrrr:) tapu islemi bitti:):D ben buraya geldim dügün seneye:) hazirlikla mesgülüm en büyük sorunda burdan sonra basliyor :confused::rolleyes: |
tapu işlemimi bitti one oluyor canım açarmısın biraz
|
sandy cim tam olarak herşeyi yazarmısın nerdeydin nereye geldin düğün hazırlığıylamı meşgulsun en büyük sorun neden başlıyor canım ben anamadımda biraz kıttır
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
yıl 2006 temmuz 14
yer tunceli esentepe mahallesi evlerin yanından geçen özel harekat tepelerine çıkan yol sabahın saat 09:15 pusuya düşüyor özel harekat aracı mayın patlıyor, 2 can parem gidiyor iki şehidim. telefonla arayıp yardım çığlıkları hala kulaklarımı tırmalar içimi kanatır. senin dağların bu tarafını güzelleştirmeye çalışan dostlarından bir tanesi bile bir tas su ile bir gelmiyor bir yardım eli, bir telefon bir haber vermiyor, çünki, onlar dağların bu tarafını güzelleştirelim diyerek uyuttuklarının evlatlarını dağların arkasında şehit ediyorlardı. vatan hainliğine H.Z MUHAMMED (s.a.v.) ile örnek vermenide senin engin bilgilerine havale ediyorum. |
Ben kafam çalışıyor diyordum ben bile anlamadım labirent bulmaca gibisin SANDY...
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
[QUOTE=EyüphanAydın;494247]Geldim işte :)[/QUOTE]
yok bizim ora burası değil bayanların mekana geleceksin canım burayı kabul etmeyiz |
[QUOTE=gönlüm58;494254]Ben kafam çalışıyor diyordum ben bile anlamadım labirent bulmaca gibisin SANDY...[/QUOTE]
Üzülme gurbet bütün mahalle anlamadı... |
[QUOTE=gurbet kuşu;494251]tapu işlemimi bitti one oluyor canım açarmısın biraz[/QUOTE]
[COLOR="Purple"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]BURDAKI ARKADASLARIM DALGA GECIYORLARDI TAPUYU ALMADAN GELME DIYE!YANI EVLILIK CÜZDANI INANIN ONU ALMAK ICIN SADECE GITTIM VEDE GELDIM:):D ADAM SABAN GIBI ORTADA KALA KALDI :):D SIMDI HER AN GELEBILIR SENEYI DE BELKI BULMAZ YANI YAZI!ACIL HAZIRLIK YAPMALIYIM DÜGÜN ICIN ELBISEMI ALDIM ABIYE GELINLIK AMA BEN SIMDI BUNUN ÜSTÜNE NE GIBI BIR AKSESUAR KULLANABILIRIM!? DUAK NE OLMAZ TABI GÜLÜNC OLUR BU YASTA:):D COCUKLARA REZIL OLMAKTA VAR ISIN ICINDE:)[/B][/FONT][/COLOR] |
selamun aleykum:)
|
[QUOTE=gurbet kuşu;494252]sandy cim tam olarak herşeyi yazarmısın nerdeydin nereye geldin düğün hazırlığıylamı meşgulsun en büyük sorun neden başlıyor canım ben anamadımda biraz kıttır[/QUOTE]
Üzülme gurbet bütün mahalle anlamadı... |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:17. |
|