Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   Sohbet Odası (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=13491)

HasreT 19.12.2009 22:51

Cevap: SİTE BAYANLARI MUHABBETE BUYRUN

bak resim eklemeyi unuttuysan forum da nasıl resim eklenir diye bir yer var ordan öğrenebilirsin

ismail 58 19.12.2009 22:53

Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

Emin ol ki bende şahit olduklarımı,
hatta bir adım daha ileri gideyim senin şahit olduklarının perde arkasını görüp yazıyorum.

Sivaslisandy-58 19.12.2009 22:53

[QUOTE=gurbet kuşu;494271]canım valla unutuyorum bende unutkanlık var kusuruma bakma
tamam duvak takmassın sende güzelce elbiseni giyersi dediğim gibi resi ekle yardımcı oluruz sana
çocukların haberi yokmu diye sorsam kızarmısın bana sormayada çekiniyom[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]YOK CANIM NIYE CEKINECEKSIN TABIKI SORACAKSIN
TABIKIDE HABERLERI VAR TANISTILAR HELEKI BU YASLARINDA YANI
SÜKÜR BÜYÜK BASTAN KARSI GELDI ODA DERDI(BIZDEN COKMU SEVERSIN OLDU SORUSU )YAVRUM AGLAYI VERDI KARSIMDA ACIKLADIM ZATEN BIZ BIR ARKADAS GIBIYIZ COCUKLARIMLA HERSEYIMIZI PAYLASIRIZ[/B][/FONT][/COLOR]

HasreT 19.12.2009 22:58

[QUOTE=Sivaslisandy-58;494278][COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]YOK CANIM NIYE CEKINECEKSIN TABIKI SORACAKSIN
TABIKIDE HABERLERI VAR TANISTILAR HELEKI BU YASLARINDA YANI
SÜKÜR BÜYÜK BASTAN KARSI GELDI ODA DERDI(BIZDEN COKMU SEVERSIN OLDU SORUSU )YAVRUM AGLAYI VERDI KARSIMDA ACIKLADIM ZATEN BIZ BIR ARKADAS GIBIYIZ COCUKLARIMLA HERSEYIMIZI PAYLASIRIZ[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

ne güzel işte çocuklarınla ilgili sorunu halletmişsin canım elbisenin üzerine aksesuar derken saçınamı yoksa kolye olrakmı bi aksesuardan bahsediyorsun
duvak takma sende ama çok istiyorsan tak bence onun yaşımı olur herkes evlendiğini biliyor zaten ama giyidğin elbiseye duvak olurmu oda var sen resim eklesen çok iyi olur

goramaz 19.12.2009 22:58

Doğan abi bunlar bir vakıa dır. doğrudur.

kimse annesinden terörist doğmuyor kimse katil doğmuyor. insan insandır. tamam zor bir süreç ama karanlığa küfretmek mi yoksa bir mum mu yakmak lazım

ismail 58 19.12.2009 23:03

Ne küfretmek, ne bir mum yakmak.

Karanlıktakileri vatana hainlik yaptıkları için mi mumla aydınlatacağız,

yoksa ortalığı savaş alanına çevirirken mi sövmek yerine güllerle karşılayacağız.

doğan bulut 19.12.2009 23:04

[QUOTE=goramaz;494282]Doğan abi bunlar bir vakıa dır. doğrudur.

kimse annesinden terörist doğmuyor kimse katil doğmuyor. insan insandır. tamam zor bir süreç ama karanlığa küfretmek mi yoksa bir mum mu yakmak lazım[/QUOTE]

goramazım senin iyi niyetini anlıyorumda ben diyorumki evet çocuk doğuşda normal ola bilirde ama çocuğu kim yetiştirir.

çocuğun yetişmesinde anne baba sorumludur niçin 18 yaşınaca anne baba sorumlu tutuluyor

Sivaslisandy-58 19.12.2009 23:05

[QUOTE=gurbet kuşu;494281]ne güzel işte çocuklarınla ilgili sorunu halletmişsin canım elbisenin üzerine aksesuar derken saçınamı yoksa kolye olrakmı bi aksesuardan bahsediyorsun
duvak takma sende ama çok istiyorsan tak bence onun yaşımı olur herkes evlendiğini biliyor zaten ama giyidğin elbiseye duvak olurmu oda var sen resim eklesen çok iyi olur[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]DENEYECEGIM CANIM SU RESIM YÜKLEME ISINI INS: OLUR ILK ÖNCE ABIYENIN RESMINI CEKEYIMDE TAKIM VAR SADECE SAC ICIN DÜSÜNDÜM!?
TOPLU DAGINIK SAC SITILI YAKISIYOR DIYORLAR! ONA GÖRE BISEY DÜSÜNÜYORUM?
YEMEKLI UFAK BIR EGLENCE OLACAK ISTE.[/B][/FONT][/COLOR]

HasreT 19.12.2009 23:07

[QUOTE=Sivaslisandy-58;494286][COLOR="DarkRed"][FONT="Franklin Gothic Medium"][B]DENEYECEGIM CANIM SU RESIM YÜKLEME ISINI INS: OLUR ILK ÖNCE ABIYENIN RESMINI CEKEYIMDE TAKIM VAR SADECE SAC ICIN DÜSÜNDÜM!?
TOPLU DAGINIK SAC SITILI YAKISIYOR DIYORLAR! ONA GÖRE BISEY DÜSÜNÜYORUM?
YEMEKLI UFAK BIR EGLENCE OLACAK ISTE.[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

tamam sen eklemeye çalış
inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz

gönlüm58 19.12.2009 23:09

Anaaaaaaaaaa kironkte gelmiş...

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:39.