![]() |
--->: €lbeyli YİĞİDOLARR
[QUOTE=yasar.58;206927]SLM ELBEYLILER STUTGART CEVRESINDE DERNEK KURMAYA NE DERSINIZ:[/QUOTE]
cok iyi olur bende o civardayim |
[QUOTE=€LBeyli58;206481]Arkadaşlar abilerim Hepinize teşekkür ediyorum
fatihada58 kahyalı köyünden babanın adı nedir söyle belki tanırız?[/QUOTE] elbeyli58 gardaşım babamın ismi fikri.amcalarım kahyalıdalar hala.ama babam sivasta oturuyor 30 sene önce gelmiş sivasa.ama amcalarımı tanırsın belki hüseyin ada,baki ada köydeler onlar.neyse gardaş kendine iyi bak allaha emanet ol. |
slm arkadaşlar bende elbeyliyim güney köyündenim antalyada oturuyorum
|
-->: €lbeyli YİĞİDOLARR
Mensürlü arkadaslar benim ismimden belli oluyor nereli oldugum sizin köyden ismail aganin oglu sakir seker benim akrabam olur.Selamlar.
|
[QUOTE=fatihada58;208668]elbeyli58 gardaşım babamın ismi fikri.amcalarım kahyalıdalar hala.ama babam sivasta oturuyor 30 sene önce gelmiş sivasa.ama amcalarımı tanırsın belki hüseyin ada,baki ada köydeler onlar.neyse gardaş kendine iyi bak allaha emanet ol.[/QUOTE]
kARDEŞ TANIYORUM EVET SENDE BELKİ BİZLERİ TANIRSIN MEHMET AYDIN DOĞAN AYDIN (MUHTARIMIZ) AKRABAMIZ |
elbeğin baş kenti çallılıyım elbeyli olunmaz doğulur :D
|
-->: €lbeyli YİĞİDOLARR
heheheheh Teşekkür ederim kardeşim
|
Saol kardeşim saol
............. |
KAYADIBI KÖYÜNDENIM, BU SAYMIS OLDUGUNUZ KÖYLERIN BAZILARI BIZIM KÖYE BAGLI.
|
siz elbeylisinizde biz değilmiyiz. Bende Tatlıcaklıyım, Konyadayım. Konya Sivaslılar derneğinden selamlar.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:13. |