![]() |
Cevap: Merkez - Savcun Köyü
mrb arkadaslar facebokta köyümuze grup olusturdum gelırsenız sevrıınırımm öncelıkle rüştü abı sen sivas elbeyli savcun köyü grup ısmı
|
selam bende savcunluyum kıbrıstayım üniversite okuyorum tam 'savcun-sivas' hayranıyım savcunun resimlerini nereden bulabilirim.?
|
madem savcunlusunuz insan gelir bir bakar şimdi bahar zamanı geldi etraf yemyeşil hele bir gelin köyünüz ne halde uzaklardan mesaj atmayla olmuyor bu işler
|
slm arkadaslar bende savcun köyündenim hepinize bol sohbetler allah emanet olun
arkadas sozde degil ozde savcunluyuz gitmedigimiz ne biliyorsun her sen oradayim oranin tasina topragina gurban olurum bu ister laf atmakla olmuyor ben su anda yurt disindayim ama yakinda gelecegim arkadas sozde degil ozde savcunluyuz gitmedigimiz ne biliyorsun her sen oradayim oranin tasina topragina gurban olurum bu ister laf atmakla olmuyor ben su anda yurt disindayim ama yakinda gelecegim |
selamlar ben de savcun luyum. ama hic görmedim. cok merak ediyorum ya. elinde fotoları olan varsa yayınlasın lütfen.
|
selam benim babam da savcun köyünden. bende hic görmedim, cok merak ediyorum.. insallah fotolarını görebiliriz, bu site sayesinde.
|
selam gardaşlar bende caypırlı mehmet
annem savcunlu kor omerın tonu |
selam benımde babam savcun koyunden
savcunlular tanısmak ısterım bu hafta savcun okuluna kıtaplık yapıp goturecez tum savcunlulara duyrulur destek beklıyoruz savcun koyunu tum sıvasa duyuralım haydı savcunlular |
selam arkadaslar bende savcunluyum
allah yar ve yardimciniz olsun |
slm ahmet bey bende yarasarlıyım bizim köy daha güzel ben ce
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:10. |