![]() |
--->: SİVAS KANALI TV58 UYDUDA
Gerçekten çok güzel olacak emeği geçen herkese teşekkürler...
|
-->: SİVAS KANALI TV58 UYDUDA
hayırlı ugurlu olsun............................
|
-->: SİVAS KANALI TV58 UYDUDA
Sivasımızın kanalı olan TV58' in uyduda olması çok güzel ve başarılı bir çalışma,olduğundan emeği geçenleri kutluyorum.
|
Çok süperde ben ayar tutturamadım galiba ya uğrasıyorum..
|
Uyduda olması bizler için inşallah sivasta bulunan diğer yerel tv istasyonlarımızda uyduya geçer
|
[B]Gerçekten Sivas'ımızın uyduda bir TV.kanalının olması güzel ama ben daha bu kanalda Sivas ve Sivasspor hakkında doğru düzgün bir yayına denk gelmedim karadeniz bölgesi ve börtü böcek belgesellerinde başka bir şey yok (sadece haber bülteninde Sivas tan bir iki haber varsa veriyorlar) tamam 24 saat Sivası anlatsın demiyorum ama haftada bir gün ayırıp Sivasımızın güzelliklerini anlatsalar daha iyi olur ama 10-15 sene önce çekilmiş belgesel türü kayıtları yayınlayarak olmaz daha güncel görüntülerin ekrana yansıması gerek diye düşünüyorum gerçi bunada şükür... [/B]
[CENTER]Biraz karışık bir anlatım oldu ama neyse...:confused:[/CENTER] |
YAW BEN ARKADAŞALAR YAZIYORUM GELMİYO KANAL MESAJ GÖNDERİRSENİZ SEVİNİRİM
|
arkadaşlar srt veya tv 58 de haberleri veya başka bir programı sunan bayanlardan ismi sibel olan varmı acaba
|
Cevap: SİVAS KANALI TV58 UYDUDA
Bu kanalı çok seviyorum srt gibi yanlı yayın yapmıyorlar doğru dürüst kaliteli ilkeli yayın yapıyorlar.
|
Cevap: SİVAS KANALI TV58 UYDUDA
ŞÜKÜR BU GÜNLERİDE GÖRDÜK.ARTIK BİZ GURBETTEKİLERİNDE GÖZÜ KULAĞI OLACAK TV58 VAR.HERGÜN ÖZLEMİMİZİ BU SAYEDE GİDERİCEĞİZ,MEMLEKETİMİZDEN DOĞDUĞUMUZ TOPRAKLARDAN HABERDAR OLACAĞIZ,ALLAH RAZI OLSUN SEBEP OLANLARDAN TV58 AİLESİNE TEŞEKKÜRLER.TÜM YİĞİDOLARA SELAM
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:40. |