![]() |
Hollandalı Kızların Sahil Görüntüleri
[QUOTE=cahar;221744][B]El insaf feministliğin bu kadarı yani,küçük erkek çocuklarına maşallah tosun gibi
derlerken de aynı tepkiyi veriyormusun,yada aslan parçası aslan da derler. Mersoy ağbiyi konu başlığı konusunda destekliyorum :D Sweetgirl hanım sizide bu ayrımcı tutumunuzdan ötürü kınıyorum :D[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]istediginiz kadar kinayabilirsiniz :) tosun gibi derken veya aslan parcasi derken hangi manada söyleniyor ona dikkat edilmeli bence.. bir anne veya baba cocuguna sipa diye hitap ediyorsa :mad: onada cok kiziyor... ve peki sen ne oluyorsun diye cevap veriyorum... eger insanlari hayvana benzetilmemesini savundugum icin FEMINIST ilan ediliyorsam bununla gurur duyarim :rolleyes: bu konunun bu kadar uzatilcagini bilseydim hic yorum yazmazdim [COLOR="Red"]caha[/COLOR][COLOR="black"]l [/COLOR]gardasim bundan emin olabilirsin... :D ben bu konuyu mersoy kardesimizle konusdum ve biz aramizda anlasdigmizi düsünüyorum ;) [/FONT][/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:33. |