![]() |
Cevap: stuttgart-sivas-stuttgart
[QUOTE=efe-58;398622]malesef 2009 da almanyadan sivasa ucak yok. ani bir gelsime olmassa.
gine unutulduk.[/QUOTE] [FONT="Comic Sans MS"][B]Kesinlestimi ? gecen sene mayis dan sonra vardi...bekliyoruz bakalim:rolleyes:[/B][/FONT] |
[QUOTE=GurbetsokakLari;398627][FONT="Comic Sans MS"][B]Kesinlestimi ? gecen sene mayis dan sonra vardi...bekliyoruz bakalim:rolleyes:[/B][/FONT][/QUOTE]
gecen sene mayis da ucuslar baslamisdi. bilet rezervasyonalari. subatta baslamisdi. ben arasdirdim. malesef bu sene yok. ama her an hersey olabilir. bizde bekliyoruz. |
malesef 2009 yaz sezonunda öger turk almanya,dan sivas a ucmuyor.
öger türk e yazdigim mailin cevabi bu. |
slm,ASIB olarak bu sorunu en son haberlerimizde belirttigimiz gibi ele aldik tasin altina elimizi koyduk,görüsmeler yaptik ve ilerdeki calismalarimizda sizlerin destegini ümit ediyoruz bu sorunun ortadan kalkmasi icin elimizden gelen emegi harcayacagiz.ASIB Yönetim,Baskan yardimcisi selamlar.
|
[B]Ben şahsen sizin ASIB olarak bu sorunu gidereceğinizden hiç kuşkum yok sizler bizim avrupada yüz akımızsınız sizinle gurur duyuyoruz calışmalarınızda başarılar dilerim[/B]
|
A vrupadaki sivaslilar tabiki böyle birseye destek olurlar. ucak biletimizi
alamdik henz halen sivasa direkt ucmanin 2009 da da munkun olacagi ümidiyle bekliyoruz. biz sivas a ucmak isidiyoruz. saygilar |
Cevap: stuttgart--sivas a direkt ucak
yokmu bir gelisme en azindan ramazan bayramina ucak ayarlansin.
|
avrupadaki sivaslilara sesleniyorum. lutfen aktarmali olsada sivasa ucun.
sivas,a avrupadan yapilmasi gereken direkt ucak seferlerinin baslamasini bu sekilde saglaya biliriz. saygilar.. |
bence frankfurt sivas seferleri olmalı.
almanyada yaşayan sivaslılar daha çok manheim ve civarındalar, bu şehire en yakın havalimanıda frankfurt havalimanı tabiki heryerden olsun diyecegim ama bu pek mümkün görünmüyor. |
ögerturk un kis 2009--2010 sezonunda avrupdan turkiyeye yapacagi seferler arasinda sivas da var. her sivaslinin bu haberi tanidiklarina duyurmasi lagzim saygilar..
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:13. |