![]() |
--->: Şuan avazınız çıktığı kadar bağırarak ne söylemek istersiniz? :p
[QUOTE=Sweetgirl;234462][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]anaaaa sen hic bagirmadinmi yani simdi :D
cok sey kacirmissin [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] ONCEDEN UYARDIK ARKADASLARA TR DEYKEN AMA SIMDI :) BAGIRAMIYORUS BAGIRMAKTA GUZELDIR AMA INSANA DIL SEVINCTEN MUTLULUKTAN TEZARUAT OLDUGU SURECE.... HIC KIMSEYE BAGIRMADIM HAYATIM BOYUNCa:) |
-->: Şuan avazınız çıktığı kadar bağırarak ne söylemek istersiniz? :p
[B]Maçta olup da "GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL" diye bağırmayı isterdim...:)[/B]
|
--->: -->: Şuan avazınız çıktığı kadar bağırarak ne söylemek istersiniz? :p
[QUOTE=FurkaN;234464][B]Maçta olup da "GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL" diye bağırmayı isterdim...:)[/B][/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaa kardesim suanda diyor sana suanda nerden mac bulacaz simdi :D suanda ben SIVASIMI özledigimi haykirarak herkesin duymasini isterdim[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
-->: --->: -->: Şuan avazınız çıktığı kadar bağırarak ne söylemek istersiniz? :p
[QUOTE=Sweetgirl;234466][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yaa kardesim suanda diyor
sana suanda nerden mac bulacaz simdi :D suanda ben SIVASIMI özledigimi haykirarak herkesin duymasini isterdim[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]Tamam bende şu anda maçta olmayı isterdim....[/B] |
şuan değilde ringte hakem haksızlık yapınca hadiiii leeeeeeeeyyyynnnn şişko patates die bağırmak isterdim:D
|
[B]RaZZcE 4 eVerrrrrrr diye bagirirdim :D[/B]
|
iNadıNa SİVASSSS
Die bagırırdım herhalde BIRAKINDA SAMPIYON OLALIM fln dıe :) |
[B]bu sene şampiyon anadoludan.......................... :D:D[/B]
|
-->: Şuan avazınız çıktığı kadar bağırarak ne söylemek istersiniz? :p
[B][I][COLOR="Red"]"SİVASSPOR sen çok yaşa canım feda olsun sana." diye bağırırdım[/COLOR][/I][/B]
|
keşke sivata olsam diye bağırırım
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:17. |