Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   DASİB KURULDU ! (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16549)

abdussvs 23.03.2008 22:03

--->: DASİB KURULDU !

[B][I][COLOR="Red"]SİVAS'A VE TÜM SİVASLILARA HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN. BU DERNEĞİN KURULMASINDA ÇABA GÖSTEREN HEMŞERİLERİMİZİN HEPSİNE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDER BAŞARILI ÇALIŞMALARININ SÜREGELMESİNİ DİLERİM. ALLAH'U TEALA YARDIMCINIZ, SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZ(A.S.) ŞEFAATÇİNİZ OLSUN...[/COLOR][/I][/B]

MEDYABİRAJANS 23.03.2008 23:20

Hayırlı uğurlu olsun...........

Serd@r 24.03.2008 01:30

-->: DASİB KURULDU !

[B]Bunlar kolay işler değil,insanları bir araya toplamak,aynı şeyleri paylaşmak ve birlikte hareket etmek zor misyondur ancak görülen o ki Avrupadaki hemşehrilerimiz bizim ülkemiz içinde başaramadıklarımızı başararak çok yerinde ve sağlam bir adım atmışlar,TEBRİKLER!
Allah utandırmasın![/B]

gardasin.58 24.03.2008 10:22

[QUOTE=Serd@r;247694][B]Bunlar kolay işler değil,insanları bir araya toplamak,aynı şeyleri paylaşmak ve birlikte hareket etmek zor misyondur ancak görülen o ki Avrupadaki hemşehrilerimiz bizim ülkemiz içinde başaramadıklarımızı başararak çok yerinde ve sağlam bir adım atmışlar,TEBRİKLER!
Allah utandırmasın![/B][/QUOTE]

Yazdıkların cok dogru serdar gardas ınsan gurbetde olunca menleket soz konusu olunca bırseyler oluyor
ama yınede zor mılletle ugrasmak kolay ıs degıl soz konusu sıvas ve sıvasspor olunca butun sıkıntılara katlanacagız.

elbey_li 26.03.2008 14:22

Darimarka'da yaşayan hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Bİrlikten kuvvet doğar.

banu58 28.03.2008 10:04

[B][I][COLOR="Magenta"]Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın İnşaallah,hakikaten güzel ve Sivas için getirisi, çok büyük bir adım.
Şahsım adına sizlere teşekkür ediyorum,Sivas isminin geçtiği heryer bende ayrıbir güzellik demek bu güzelliğin tanıtımını yapanında başımızın üstünde yeri var.
Tekrar hayırlı olsun![/COLOR][/I][/B]

mesut koc 02.04.2008 16:38

Danimarka ve Fransa daki gardaslarimizi aramiza katildiklarindan dolayi Tebrik ediyorum ve beraber büyük isler basaracagimizi temenni ediyorum. Birlikten güc dogar. Sivasspor a yapilan destekten dolayi bütün sivaslilara tesekkür ederiz. ASIB.

tarim58 07.04.2008 17:03

HAYIRLI OLSUN.ALLAH MAFFAK ETSİN.

gardasin.58 11.04.2008 10:05

Danimarkadaki sivaslilar arasindaki hasret bitiyor 17.05. 08 cumartesi gunu ilk (DASIB) i
tanitma gecesi yapilacaktir.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:15.