![]() |
-->: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?
[QUOTE=aozdemir;246510]buna geride kalan yakınlarım karar vermeli bence. öldükten sonra benim için sorun olmaz. ama geride kalan yakınlar etkilenir.[/QUOTE]
[B]Bu kararı sen vermelisin yakınların öldükten sonra ne yaparsa yapsınlar [/B] |
--->: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?
aslında aklımda bağışlamamak var çünkü yüce allah bizi bu dünyaya tek parça halinde yaratmış tek parça halinde de toprağa girmeliyiz.fakat diğer yandan düşününce kalbimde bağışlamaktan yana hele bi o zaman gelsin allah büyük :)
|
bagıslarım cünkü.. bana toprak altında bi yararı olmayacak..En azından ihtiyacı olanlara deva hasta olanlara sifa olur..Ve bir Cok aile sevinir..!!
|
İlk bakışta çok soğuk geliyo insana. Ne yalan söyleyyim ben sıcak bakmıyorum fazla, net değilim. Bağışlamama meyilim daha ağır basıyor.
|
evet insanlara yaralı olacaksa neden olmasın bir hayat kurtarırız fenamı olur.
|
ben bağışlamam herhalde içimdeki ses hep bağışlama dedi :)
onlar Allahın bana verdiği birer emanet bende başkalarına emanet edemem........ |
kalbım hariç butün organlarımı bagışlarım
|
[B]Çok değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim....
Bağışlayacak olanların sayısının çok olmasıda ayrıca sevindirdi beni... Umarın en kısa zamanda bu konuyla ilgili yetkili kurumlara baş vuruda bulunursunuz...[/B] |
-->: --->: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?
[QUOTE=gürün_güzeli;272142]aslında aklımda bağışlamamak var çünkü yüce allah bizi bu dünyaya tek parça halinde yaratmış tek parça halinde de toprağa girmeliyiz.fakat diğer yandan düşününce kalbimde bağışlamaktan yana hele bi o zaman gelsin allah büyük :)[/QUOTE]
peki yarın yaşayabileceğin garantimi???illa yaş 50 yi geçtikten sonramı ölümü düşünüceksin... |
Hic düsünmedim ama bagislarim heralde baska insana hayat vermek benim icin büyük bir sereftir, kesinlikle bagislarsam allah rizasi icin bagislarim :D
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:54. |