![]() |
--->: En kötü huyunuz..?
[QUOTE=sivaslı_gız;303076]kızarım ben sinirliyim ben kötü huyluyumda sen sevgi pıtırcığımısın sanki:D:D:D[/QUOTE]
[B]öleyim tabii arkadaşların beni sınıfta sevgi pıtırcığı diye çağırdıkları bile oluyor :D [/B] |
-->: --->: En kötü huyunuz..?
[QUOTE=sivaslı_gız;303076]kızarım ben sinirliyim ben kötü huyluyumda sen sevgi pıtırcığımısın sanki:D:D:D[/QUOTE]
ikinizde insan olamazsiniz, su halinize bakin, hic mi utanma yok yaziklar olsun yuh size :D siz insan degil meleksiniz :D |
[B]En kötü huyum değerinden fazla değer vermek ! Böyle yaparak elimdeki tüm kız arkadaşlarımı kaybettim :(
Ama olsun ben böyle devam edimde hiç olmasın daha iyi.[/B] |
[QUOTE=arikarinkuchi]öleyim
tabii arkadaşların beni sınıfta sevgi pıtırcığı diye çağırdıkları bile oluyor :D[/QUOTE] yaaa itiraf ediosun yani sayın pıtırcık:D:D:D |
[QUOTE=EyüphanAydın;303081][B]En kötü huyum değerinden fazla değer vermek ! Böyle yaparak elimdeki tüm kız arkadaşlarımı kaybettim :(
Ama olsun ben böyle devam edimde hiç olmasın daha iyi.[/B][/QUOTE] [B]amaaaan boşver eyüp ben değer vermiyom kaybediyom :D ama değer veripde kaybetmek den iyidir :)[/B] |
[B]Nasıl boşverim Samet :D Bir çözümü var mı Sence ? [/B]
|
[QUOTE=EyüphanAydın;303085][B]Nasıl boşverim Samet :D Bir çözümü var mı Sence ? [/B][/QUOTE]
[B]:D sanmam hangi yönteme başvurursan vur yine de çare olmaz :) cadı hepsi cadı (sitedekiler alınmasın :D)[/B] |
[B]Ah Samet Ah...İçim yanıyor içim :D :D Bir bilsen[/B]
|
cok cabuk sinirlenirim,
yalan'a tahammül edemem.... |
sizde olanların hepsi bende de var ilkbaşta sinirim sonra inatçılığım hırsım aklıma birşey düşerse onu mutlaka yapmalıyım.ama merhametliyimdir.
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:09. |