![]() |
--->: Mustafa Kemal Atatürk`ün en sevdiğiniz özelliği hangisidir?
MANTIKLILIĞI:
Mustafa Kemal’in bu özelliği ,O ’nu yakından tanıyan herkesin birçok kez tanık olduğu gerçektir. Mustafa Kemal, dönemine göre yapacağı işleri disiplinli,düzenli,sistemli ve her şeyi zamanı geldiğinde yapardı .Buna bir örnek vermek gerekirse:Mustafa Kemal,inkılâplarını siyasi dalga- lanmalarını çok iyi hesap ederek ve zamanında yapmasından dolayı başarılı olmuştur. Mustafa Kemal’in yaşam felsefesi :Doğa ve insan,Yaşam ve savaşma,İstek ve zaman ilişkisi olmak üzere üç’e ayrılır. |
Büyük önder Mustafa Kemal Atatür'ün bir çok örnek alıcağımız yönleri bulunmakta.En çok sevdiğim örnek ise ; [B]Milliyetçiliği[/B]
|
Cevap: Mustafa Kemal Atatürk`ün en sevdiğiniz özelliği hangisidir?
[B][COLOR=blue]NE UTLU TÜRKÜM DIYENE,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img231.imageshack.us/img231/1731/1f84a7b42c9f49c885efda6st1.gif[/IMG][/URL]
[/COLOR][/B] |
Cevap: --->: Mustafa Kemal Atatürk`ün en sevdiğiniz özelliği hangisidir?
[QUOTE=dark_yamtar58;307250]Mustafa Kemal Atatürk ' ün en sevdiğim yönü hurafelere ve gericilere karşı belli önlemleri alması.............................[/QUOTE]
Sonuna kadar katılıyorum.......... |
ONURLU DURUŞU...O GİTTİKTEN SONRA SİYASETÇİLER UNUTTU
|
Bugün bile toplumun büyük kısmı tarafından benimsenmemiş olan laiklik anlayışı...
|
Bireysel din anlayış ve tutumuna sahip olması Topluma ve halka saygılı olması
|
Hepsi seçeneği olmadığı için tek tek her seçeneği işaretledim.
|
HEPSİ DİYE BİR SEÇENEK OLMADIĞI İÇİN ÇALIŞKAN OLMASINI SEÇTİM...ATATÜRK'ÜMÜZ HER YÖNÜYLE MÜKEMMEL...
|
[quote=benign;320097]Hepsi seçeneği olmadığı için tek tek her seçeneği işaretledim.[/quote]
Haklısınız aslında birde hepsi seçeneği koymalıydık. Bir aifişte bir yazı okumuştum. [B]"Nereden baksa güzel,nereden baksan güzel"[/B] bu yazı sanırım hepsi seçeneği gibiydi. Her yöünüyle bin yılda bir gelebilecek büyük bir insan. Birkez daha saygı ve sevgiyle anıyorum. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 07:31. |