![]() |
Cevap: MSN'de kullanıcı adının yazına yazılan iletiler..
[B]< Yolcuyum Bir Kuru Yaprak Misali, Rüzgarın Önüne Katılmışım Ben >[/B]
|
--->: Cevap: MSN'de kullanıcı adının yazına yazılan iletiler..
[QUOTE=Sweetgirl;314280][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bi ara bende takinti haline gelmisdi
kesin bir siir veya ne bilim bir sarki sözü vs. muhakkak olurdu hatta bir tane cok begendigim bir cümleyi yazmisdim "hic bir insan aglamaya degmez. cünkü degen insan zaten aglatmaz" ve niceleri daha geldi gecti :) artik bos takiliyorum hatta nikim yazan yerde "BIL BAKALIM BEN KIMIMMMMMM" yaziyor :) [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B]Evet tuttum ablam, insan olan zaten ağlatmaz ki, ama insan olacak tabii... Bende bu kısa ileti için aklıma gelirse sadece günün önemine binaen kısa mesaj gibi not yazarım mesela şu anda olduğu gibi HAYIRLI RAMAZANLAR yada BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN falan...[/B] |
--->: MSN'de kullanıcı adının yazına yazılan iletiler..
[B]AŞKINDAN OLDUM NEZLE SILIYORUM BURNUMU 10 METRE BEZLE:D[/B]
|
[B]en son hosuma giden buydu :)[/B]
[B][COLOR="Red"]Doğarken Ağladım Aldırmadınız.Yaşarken Ağladım Umursamadınız.Öldüğümde Sakın Ağlamayın Kandıramazsınız.. [/COLOR][/B] |
msn adresimdekilerin hepsi bayan olduğu için ilk oturum açarken[B]NE BAKION GI SIRACALI[/B]:D
sonrada kafama göre takılırım |
[QUOTE=sivasli_canan;314565]msn adresimdekilerin hepsi bayan olduğu için ilk oturum açarken[B]NE BAKION GI SIRACALI[/B]:D
sonrada kafama göre takılırım[/QUOTE] [B]Koptum ya bu çok güzeldi........:D[/B] |
[QUOTE=sivasli_canan;314565]msn adresimdekilerin hepsi bayan olduğu için ilk oturum açarken[B]NE BAKION GI SIRACALI[/B]:D
sonrada kafama göre takılırım[/QUOTE] ya bu SIRACALININ anlamı ne biliyomusun? bizimkiler hep derLerde :D |
--->: MSN'de kullanıcı adının yazına yazılan iletiler..
[B]COCA COLA REKLAMLARINDAKI PENGUEN GIBISIN 4 KAPAK VERSEM GELIRMISIN:)[/B]
|
ya sıracalı bizimkilerde daha çok sevgi ve dalga ile karışık söylenir:)
|
[QUOTE=sivasli_canan;314585]ya sıracalı bizimkilerde daha çok sevgi ve dalga ile karışık söylenir:)[/QUOTE]
ya onu biliyorumda bi turlu anlamını çıkaramadım.... goooggggleeee biLe baKtım buLamadım :D neyse demekkı bize haS biŞi ... :D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 19:25. |