![]() |
-->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[B]halısaha maçına katılacak gardaşlarım biraz ilgi gösterelim şu konuya anasayfada kalsın devamlı.son 1 kişiyide bulacaz inş. hadi bakem :)[/B]
|
--->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=serrrkan;322718]organizasyona son 4 gün!!!!!!
sametin takımı yenmek için sabırsızlanıyorum :)[/QUOTE] [B]korkmuyom abdurrahman abi :D geçen maçta kesin yenildik dedim senin takımına ama gel gör 16 tane attık naparsın :D[/B] |
[B]la git olm ayhan abiye ayıp olmasın diye fazla oynamamıştım!
hem biz sizi önemsememiştik.maça iyi konsantre olamadık o yüzden.ama bu maçta rahat 10 tane atacam atmazsam siteye bir daha giriş yapmam!!!:D[/B] |
[QUOTE=serrrkan;322844][B]la git olm ayhan abiye ayıp olmasın diye fazla oynamamıştım!
hem biz sizi önemsememiştik.maça iyi konsantre olamadık o yüzden.ama bu maçta rahat 10 tane atacam atmazsam siteye bir daha giriş yapmam!!!:D[/B][/QUOTE] [B]abi aldığın top kesin dışarıya gidiyor :D tamam iyi oynadn ama sonuç önemli top sana geldiği zaman hep bıkaktım zaten hep dışarıya gidiyor diye :D(şakaydı kızma :D)[/B] |
[B][I]samet cevabı sahada vereceğim susuyorum şimdi :)
___________________________[/I][/B] |
[QUOTE=serrrkan;322854][B][I]samet cevabı sahada vereceğim susuyorum şimdi :)
___________________________[/I][/B][/QUOTE] [B]görüşürüz abi :)[/B] |
--->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[B][I][U]TAMAM BUGUN RESUL KARDESIMI GORDUM ODA SOLEDI HALI SAHA MACINI PAZAR GUNU ORADAYIZ TANISMAK FIRSAT OLUCAKTIR HEMDE SivasLıLar.NeTTe İlk Organızasyonumuz.:!![/U][/I][/B]
|
-->: --->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=AhMeTTuRaN90;322864][B][I][U]TAMAM BUGUN RESUL KARDESIMI GORDUM ODA SOLEDI HALI SAHA MACINI PAZAR GUNU ORADAYIZ TANISMAK FIRSAT OLUCAKTIR HEMDE SivasLıLar.NeTTe İlk Organızasyonumuz.:!![/U][/I][/B][/QUOTE]
[B]2. organizasyonumuz gardaş:) keşke geçenki organizasyona denk gelseydin tecrübe olurdu biraz :)[/B] |
Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=arikarinkuchi;322849][B]abi aldığın top kesin dışarıya gidiyor :D
tamam iyi oynadn ama sonuç önemli top sana geldiği zaman hep bıkaktım zaten hep dışarıya gidiyor diye :D(şakaydı kızma :D)[/B][/QUOTE] ayy msnde deli etti şans dile die Samet hariç herkese bol şansss:D |
--->: Cevap: --->: -->: ÖNEMLE DUYURULUR!
[QUOTE=SivasLı_MeleK;323224]ayy msnde deli etti şans dile die Samet hariç herkese bol şansss:D[/QUOTE]
[B]hadilenn ordan pis kışkançç çekemion dimi benii daha doğrusu bizi anladın ne demek istedğimi [/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:56. |