![]() |
--->: Evliliğe İlk Adım...
nişan değil henüz söz zaten ama bende İSTİYORRUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :( :( :( :(
|
Cevap: --->: Evliliğe İlk Adım...
[QUOTE=gürün_güzeli;325765]nişan değil henüz söz zaten ama bende İSTİYORRUUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM :( :( :( :([/QUOTE]
Kaptanınki sadece sözmü.? O zaman nişana muhakkak gidelim ya isterse çağırmasın. |
Cevap: Evliliğe İlk Adım...
[QUOTE=dark_yamtar58;325764]Kaptan nişanı es geçtin ama düğünde bizide davet edersin herhalde.?????????????[/QUOTE]
[B] YOK ABİ YA ES GEÇER MİYİM HİÇ.. NİŞAN DAHA OLMADI BU AİLE ARASINDA SÖZDÜ. YÜZÜK TAKILDI O KADAR. NİŞANIMADA DÜĞÜNÜMEDE DAVET EDİCEM SİZİ İNŞALLAH.... :)[/B] |
abı ne yaptın sen ya belasız basına belamı aldın tek basına mutlu deılmıydınde basını derde soktun ne dıyım allah mesut bahtıyar etsın
|
Tebrik Ederim Hayırlı OLsun Hemşerim :)..
|
hayırlı olsun , allah tamamına erdirsin
|
[I][COLOR="Red"]ALLAHIM HAYIRLI UĞURLU ETSİN İNŞALLAH DEVAMINI NASİP ETSİN...............[/COLOR][/I]
|
[B]hepinizden Allah razı olsun.. nişana hepinizi davet edicem ona göre..... :)[/B]
|
-->: Evliliğe İlk Adım...
[B]Hayırlı uğurlu olsun kardeş.
Allah iki dünyada da muhabbet ve bereberlik versin inşallah.[/B] |
[QUOTE=Kaptan-58;325762][B]
Allah razı olsun.. bende sana mutluluklar dilerim.. Allah tamamına erdirir inşallah... [/B][/QUOTE] saol allah senden de razi olsun |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:22. |