Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Erkek adam cam siler mi? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=26827)

titizyiğido 27.02.2009 16:50

Cevap: Erkek adam cam siler mi?

ŞAKA BİYANA OLMAZ YA...YAKIŞMAZ..............HA KİŞİNİN İŞİ O OLABİLİR LAFIM YOK.......AMA EVDE OLMAZ.............

Cley 27.02.2009 17:08

[B]Siler neden silmesin. Erkek, adam değil mi?[/B]

besyo_cu 27.02.2009 17:17

[B]Üniversite yıllarımda yılda 1 kerede olsa cam silmişliğim var :)[/B]

...Kangallı... 27.02.2009 17:34

[B]Eğer camdan dışarıya bakmaya gelince, bakıyorsa, camı bizlerle ortak kullanıyorsa, yazın sıcakta camı açma gereği duyuyorsa, neden silmesin :) ?

Cam benim babamın malı değilki, ortak kullandığımız tüm herşeyi silmeli hatta :)[/B]

MeLody58 27.02.2009 17:47

[COLOR="DarkOrchid"][B][U] Erkeklerin eline temizlik bezini yakıştırmam bak bunu cok ciddi diom esim silmek istese bile hayatta sildirmem :D eşi belki rahatsız olabilir yardım eder o zaman bisey diyemem tabi onun dısında gitsin çalışssın işinde evine ekmegini getirsin yeter evdede eşinin işine karışmasın yemek yapmaya mesela dese salatayıda ben yapıyım hay hay yapsın ona bisey demem ama hayatta cama cıkıpta cam silmesini istemem... herkesin fikrine saygı duyuyorum :) [/U][/B][/COLOR]i

titizyiğido 27.02.2009 18:59

[QUOTE=MeLody58;381140][COLOR="DarkOrchid"][B][U] Erkeklerin eline temizlik bezini yakıştırmam bak bunu cok ciddi diom esim silmek istese bile hayatta sildirmem :D eşi belki rahatsız olabilir yardım eder o zaman bisey diyemem tabi onun dısında gitsin çalışssın işinde evine ekmegini getirsin yeter evdede eşinin işine karışmasın yemek yapmaya mesela dese salatayıda ben yapıyım hay hay yapsın ona bisey demem ama hayatta cama cıkıpta cam silmesini istemem... herkesin fikrine saygı duyuyorum :) [/U][/B][/COLOR]i[/QUOTE]

bravo ya...............işte budur.............

arikarinkuchi 27.02.2009 20:09

[B]tabiki silmesi gerekir
erkek adam karısını,anasını,bacısını
pencereye çıkarıp camı sildirir mi[/B]

Sivasli Zekayi 27.02.2009 20:23

Arabanin Camlarini Haftada 1´kez silerim !

HaKaaN 27.02.2009 20:24

Erkek Adam Cam Silmez Fakat Bulaşık Yıkayabilir...En azından kimse görmez:)

sivassporlukiz 27.02.2009 21:00

[B]görse ne olur ? silmek ayipmi ?
cogunuz galiba utaniyorsunuz ?!......[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:40.