Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   A.LATİF ŞENER PARTİ KURUYOR (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28453)

Cley 14.04.2009 23:17

Cevap: A.LATİF ŞENER PARTİ KURUYOR

[B]Hayırlı olsun. Oy pusulası az daha uzun olur başka bişey olmaz[/B]

barikat58 14.04.2009 23:18

[quote=Cley;398616][B]Hayırlı olsun. Oy pusulası az daha uzun olur başka bişey olmaz[/B][/quote]

dtp ye yer varsa Abdullatif şenerede olur bişey olmaz.sen gene verecegin partiye verirsin sayanlar düşünsün :D

Menajer 15.04.2009 01:21

Arkadaslar benim anlamadigim herkez fikrini söylüyor anliyorum sorunda yokda neden bir Sivasli siyetciyi kendi hemserimize sadece vekilik yada bakanlik laik görüyoruz suanki basbakan mecliste yok iken Sayin Sener vardi bence bu ülkeyi erdogandan daha iyi yöneteceginden eminim unutmayin ki sayin Yazicioglu sayin Sener hakkinda su sekilde konusmustu masanin dört ayagindan birisi artik Sivasli olarak birazda kendi memleketimizin insanina sahip cikalim ben oyumu bugüne kadar MHP ye verdim ama bundan sonrasinda oyum kesinlikle sayin senere bu isin üstesinden gayet iyi gelecegine inaniyorum en azindan yatirimlar olur Sivasta

saltas 15.04.2009 21:31

[QUOTE=GurbetsokakLari;397209][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="DimGray"]Ins. hayrli olur...:)

Lakin özellikle ergenekon cetesine sessiz kalmasi ve muhtiraya ve yine 367 cambazligina seyirci kalmasi...benim nazarimda cazibesi azaltti. [/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

önceden iyi güzeldi ama arkadaşın bahsettiği konular benim gözümde tamamen bitirdi.ve de muhtemelen akp karşıtı malum çevreler tarafından gazlanacak.akpyi her yönüyle tasvip etmem ama akpyi kurup sonra çok önemli bir süreçte adeta arkadan vurmak bence çok uygun değildi en kibar tabirle...

barikat58 16.04.2009 01:15

[quote=saltas;399269]önceden iyi güzeldi ama arkadaşın bahsettiği konular benim gözümde tamamen bitirdi.ve de muhtemelen akp karşıtı malum çevreler tarafından gazlanacak.akpyi her yönüyle tasvip etmem ama akpyi kurup sonra çok önemli bir süreçte adeta arkadan vurmak bence çok uygun değildi en kibar tabirle...[/quote]

akp yi kuranların arasındaydı baktıki çok falso var bıraktı bırakmak zorunda kaldı.ççünkü o falso yapmak istemedi yapanlar ve yapacaklar orda hala

besyo_cu 16.04.2009 03:19

[B]Sayın Şener'i yürekten destekliyorum Türk Siyasetine unutulmaya yüz tutmuş değerleri tekrar kazandıracağına inanıyorum hiç tereddüt bile etmeden oyum Şener Bey'e...[/B]

çilekeş 16.04.2009 12:12

sevgili hemşerimiz yıllardır siyasetin içinde hiç bir kara haberde adı anılmadı.tertemiz bir siyasetci.anasının ak sütü gibi 2011 secimlerinde kullanacagım oyum şimdiden helal olsun

altuntas58 16.04.2009 12:39

[QUOTE=Menajer;398626]Arkadaslar benim anlamadigim herkez fikrini söylüyor anliyorum sorunda yokda neden bir Sivasli siyetciyi kendi hemserimize sadece vekilik yada bakanlik laik görüyoruz suanki basbakan mecliste yok iken Sayin Sener vardi bence bu ülkeyi erdogandan daha iyi yöneteceginden eminim unutmayin ki sayin Yazicioglu sayin Sener hakkinda su sekilde konusmustu masanin dört ayagindan birisi artik Sivasli olarak birazda kendi memleketimizin insanina sahip cikalim ben oyumu bugüne kadar MHP ye verdim ama bundan sonrasinda oyum kesinlikle sayin senere bu isin üstesinden gayet iyi gelecegine inaniyorum en azindan yatirimlar olur Sivasta[/QUOTE]

[B]Haklısınız size katılıyoırum[/B]

kasparix 16.04.2009 12:46

BÖLÜN BAKALIM SAĞI DAHA NE KADAR BÖLECEKSİNİZ....BİR PÖRÇÜK KALMIŞ SOLCU BİR OLUYOR ...BÖLÜN..NE MEMLEEKTİME YARAR NE SANA ...ŞENER BEY...BAKANKEN YAPAMADIĞINI ŞİMDİ YAPACAĞINI SANMAM...

altuntas58 16.04.2009 12:55

[QUOTE=barikat58;398617]dtp ye yer varsa Abdullatif şenerede olur bişey olmaz.sen gene verecegin partiye verirsin sayanlar düşünsün :D[/QUOTE]

[B]İşte bu kadar basit size katılıyorum[/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:25.