![]() |
Cevap: HaZaN Doğum Günün Kutlu Olsun...
[quote=Sabiha Serin;425143]Hazan bugün doğmuş, aman ne güzel
Arkadaşlar kutlar çünkü o özel Zeytin gözler gülsün, ebedi, ezel Nice yıllar canım, iyi ki doğdun Canım arkadaşım bu dörtlüğüm sana armağanım olsun. Sevgili kardeşim NİCE YILLAR DİLİYORUM.....İYİKİ DOĞDUNNNNNN HANİ PASTA HANİ BİZDE İSTERİZ CANIM....[/quote] Kutlarım Sabiha Hanım harika bir dörtlük yazmışınız, e sizden gördüm bende yazmak istedim şimdi, Hazan bacımızdada ozanlık var bir dörtlükte benden olsun :) Bacımı tanıdık Sivaslılar.net'te Yaşlandım diye sakın üzülme Doğum günü pastanı kesipte Dağıtalım yesin herkes afiyetçe ;) |
[quote=Sabiha Serin;425143]Hazan bugün doğmuş, aman ne güzel
Arkadaşlar kutlar çünkü o özel Zeytin gözler gülsün, ebedi, ezel Nice yıllar canım, iyi ki doğdun Canım arkadaşım bu dörtlüğüm sana armağanım olsun. Sevgili kardeşim NİCE YILLAR DİLİYORUM.....İYİKİ DOĞDUNNNNNN HANİ PASTA HANİ BİZDE İSTERİZ CANIM....[/quote] [B][I]Çok teşekkür ederim ablacım benim o güzel dörtlükleri yazan ellerin dert görmesin iyki varsın iyki tanımışım siz gibi çok ama çok değerli Şair bir ablamı buyur pastan ablam[/I][/B] [B][I]Afiyet Olsun[/I][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][/B] [B][I][IMG]http://www.resimadasi.com/data/media/375/pasta24ck3.jpg[/IMG][/I][/B] |
[B][I][COLOR="Red"]CANIM ABLACIM DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN NİCE YAŞLARA İNŞALLAH....
RABBİM DİLEDİĞİN GİBİ BİR ÖMÜR NASİP ETSİN .....[/COLOR][/I][/B] |
biz geç kaldık galiba
hazan kardeşimin doğum gününü kutlarım nice güzel günlere |
[quote=arifcoskun;425328]Kutlarım Sabiha Hanım harika bir dörtlük yazmışınız, e sizden gördüm bende yazmak istedim şimdi, Hazan bacımızdada ozanlık var bir dörtlükte benden olsun :)
Bacımı tanıdık Sivaslılar.net'te Yaşlandım diye sakın üzülme Doğum günü pastanı kesipte Dağıtalım yesin herkes afiyetçe ;)[/quote] [B][I]Çok teşekkür ederim Arif abim,[/I][/B] [B][I]O güzel ellerin dert görmesin derim,[/I][/B] [B][I]Siz gibi ozanlarımın yanında ben hiçim,[/I][/B] [B][I]Gönül dolusu sevgi ve saygılarımı gönderirim..[/I][/B] [quote=sibelYILMAZ;425332][B][I][COLOR=red]CANIM ABLACIM DOĞUM GÜNÜ KUTLU OLSUN NİCE YAŞLARA İNŞALLAH....[/COLOR][/I][/B] [I][B][COLOR=red]RABBİM DİLEDİĞİN GİBİ BİR ÖMÜR NASİP ETSİN .....[/COLOR][/B][/I][/quote] [B][I]Öncelikle o güzel duaların için Aminnnnn diyorum , ALLAH Razı olsun canım Sibel kardeşim Sivaslilar.Net forum ailesi olarak aranızda bulunmaktan o kadar mutluyum ki bunu kelimelerle anlatmak mümkün değil ; Rabbim bozmasın bu güzel mutululuğumuzu hep birlikte daha nice sağlık, neşe ve huzur dolu günlere diyorum.[/I][/B] [quote=deliktaşlısalim;425338]biz geç kaldık galiba hazan kardeşimin doğum gününü kutlarım nice güzel günlere[/quote] [B][I]ALLAH(cc) Razı olsun abim çok teşekkür ederim o güzel günler hepimizin olur inşALLAH bugün kahveleri bana verirsen demi :D[/I][/B] |
[url=http://www.imagehosting.com/][img]http://img411.imageshack.us/img411/9562/op2.gif[/img][/url]
|
bende geç kalanlar arasındayım galiba doğum günün kutlu olsun HAZAN Allah hayırlı sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip eylesin..
|
[QUOTE=HaZaN;425330][B][I]Çok teşekkür ederim ablacım benim o güzel dörtlükleri yazan ellerin dert görmesin iyki varsın iyki tanımışım siz gibi çok ama çok değerli Şair bir ablamı buyur pastan ablam[/I][/B]
Vay vay hadi bu pastaya gelde dayan, pasta da pasta olmuş.Aldım kabul ettim canım,eline sağlık, tadıda pek hoştu. Eee kilolarınn hesabınıda sorarım senden.(şaka tabii ) Bu kadar canlar doğum gününü kutladı , çok şanslısın kutlarım seni. |
[COLOR="Black"][B][I]hazan bacim allah uzun ömur versin tüm sevdiklerinle birlikte geç oldu ama kusura bakma [/I][/B][/COLOR]
|
[quote=Sabiha Serin;425524][quote=HaZaN;425330][B][I]Çok teşekkür ederim ablacım benim o güzel dörtlükleri yazan ellerin dert görmesin iyki varsın iyki tanımışım siz gibi çok ama çok değerli Şair bir ablamı buyur pastan ablam[/I][/B]
Vay vay hadi bu pastaya gelde dayan, pasta da pasta olmuş.Aldım kabul ettim canım,eline sağlık, tadıda pek hoştu. Eee kilolarınn hesabınıda sorarım senden.(şaka tabii ) Bu kadar canlar doğum gününü kutladı , çok şanslısın kutlarım seni.[/quote] [B][I]Benim Doğum Günümde yiyelim pastaları boşver kiloları ablam daha sonra telafi ederiz :) [/I][/B] [B][I]Doğum Günümü Kutlayan ve Kutlamayan herkese ayrı ayrı çok teşekkür edeiyorum iyki varsınız iyki tanımışım sizleri böyle güzel bir aile yuvasının içinde olduğum için çok şanslıyım .[/I][/B] [quote=bahar5834;425536][COLOR=black][B][I]hazan bacim allah uzun ömur versin tüm sevdiklerinle birlikte geç oldu ama kusura bakma [/I][/B][/COLOR][/quote] [B][I]ALLA(cc) Razı olsun bahar kardeşim hepimize Rabbim Sağlıklı ve Mutlu ömürler nasip etsin.[/I][/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:42. |