![]() |
Cevap: MUZLU PULO PASTA
[QUOTE=altuntas58;454537][B]Bu konuyu ben iftardan sonra gördüm onun için çok fazla etkilenmedim ancak etkilenen arkadaşlara hak veriyorum kronik bacım her zamanki gibi yine döktürmüş harika bir pasta tarifi paylaşmış bizlerle ancak bu çok güzel ve leziz pastanın tarifini iftarın önü sıra verdiği için arkadaşlar kronik bacımı cezalandırmışlar bende katılıyorum o arkadaşlara cezanı cekmelisin seneye yazın sivasa geleceğin zaman haberim olsunda bende istanbuldan kalkıp geleyim sırf o güzel yemek,pasta,ve böreklerin tadına bakayım diye [/B][/QUOTE]
[B]biz iftardan önce gördük baktık baktık yutkunduk abi :D[/B] |
çok güzel gözüküyor yapmayı deneyeceğim
|
[B]Ben de yemeyi deniyeceğim :D...[/B]
|
Teşekkürler Kronick, "her nerde yapılıyor yeniyorsa da " Tadına, tuzuna bakamıyor olsakta, harika bir pastaya daha imza atmışın. Eline, emeğine sağlık :)
|
bu pasta süper bişe aynı tarifi bende yapıyom tabi ben ölçü kullanmıyom öle göz kararı yapıyom:D
|
Sabah sabah nerden aklınıza geldi bilmem ki,hiç kimse benim nefsimle oynuyamaz yaparım bugün.:D:DEline saglık Kronik çok şık duruyor...
|
tarifi yeni gordum tariffi tek tek yazdim ben tatli sevmesemde ev halkina yapcam teskkurler canim
|
bugün bu pastannı aynısını yaptım harika bi lezzet tşkler paylaşım için kronik
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:58. |