![]() |
Cevap: Facebook sivaslılar.net hayran sayfası hizmetinizde...
[B]100.hayranımıza son 1 kaldı... 58. hayranımızda oldugu gibi 100. hayranımızında istedigi şarkıyı sayfamızda paylaşacagız ... :)[/B]
|
[B]bende katılacağım ama ben açamıyom malesef[/B]
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;465748][B]bende katılacağım ama ben açamıyom malesef[/B][/QUOTE]
[B]Öncelikle facebooka üye olmak gerekiyor salim abi :)[/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;465760][B]Öncelikle facebooka üye olmak gerekiyor salim abi :)[/B][/QUOTE]
[COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]üye olmak kolayda ben facebooku açamıyom neyse cley bugün gelecek bakalım olur tarafını bulursak sizlere hemen katılırım kanbersiz düğün olurmu hiç :D[/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;465763][COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]üye olmak kolayda ben facebooku açamıyom neyse cley bugün gelecek bakalım olur tarafını bulursak sizlere hemen katılırım kanbersiz düğün olurmu hiç :D[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[B]Yorumlarını facebooktada görmek istiyoruz salim abi :D:D[/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;465764][B]Yorumlarını facebooktada görmek istiyoruz salim abi :D:D[/B][/QUOTE]
[B]bakalım olursa orayıda kaynatırız :D [/B] :D |
[B]Veeee.100 hayranı yakalamış durumdayızzz......[/B]
|
[QUOTE=58_S€M!H_58;465767][B]Veeee.100 hayranı yakalamış durumdayızzz......[/B][/QUOTE]
[B]benmiyim yoksa :) bi guccuk altın alacağım desene :D ali dayım hazırlasın altınımı :D[/B] |
[QUOTE=deliktaşlısalim;465768][B]benmiyim yoksa :) bi guccuk altın alacağım desene :D ali dayım hazırlasın altınımı :D[/B][/QUOTE]
[B]Yok salim abi sen degilsin :D 100. hayranımız bayan :)[/B] |
[QUOTE=58_S€M!H_58;465770][B]Yok salim abi sen degilsin :D
100. hayranımız bayan :)[/B][/QUOTE] [B]tüh desene burdada şansımız tutmadı :D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:05. |