![]() |
Cevap: dtp KAPATILDI
[QUOTE=YILDIRIM;489852][B][I]Goramaz hocam o çomağı Erdoğan ve ekibi de sokuyori, onlarda kapatılsın..! Herkese eşit davranılsın madem ki demokrasi istiyorlar Ak Parti'yide kapatsınlar o zaman inanalım açılımın pkk değil de demokratik açıllım olduğuna..:)
Adam ABD'de başka birşey diyor Türkiye'de başka herifse söylediği sözün arkasında dursun arkadaş neden pkk Tokat'taki saldırıyı üstlenince kıvırıyor..![/I][/B][/QUOTE] kıymetli kardeşim. her milletvekili göreve başlarken ''vatanın bölünmez bütünlüğüne'' (tam metni bilmiyorum) diye yemin ederek göreve başlar.hepsi bu yemine sadık kalmalılar. hep, hadep dtp biri kapanır biri açılır sorun çözülmez yine. ama herkes de söylemlerine dikkat etsin. hiç birşey karşılıksız değil. bir belediye başkanı bile bu ülkenin başbakınına ''diyarbakıra sokmam'' diyebilme cüretine kendinde bulabilyorsa hadlerini bildirmek lazım. yükselen sokak konjöktrüne bakıp kendilerini bişey zannediyorlardı.Gerçekten çok sevindim. bizi bile etkilediler baksana askerimize polisimize zeval gelmesin diye dtp nin kapatılmasından çekinir olduk.korku imparatorluğu kurdular neredeyse.herkes istediği gibi at koşturamaz meclise olmazsa bile hukuka kafanı toslarsın işte.hadini bilmezsen birileri bildirir.Bu ülke sahipsiz değil. Bence sen şartlanmışsın Akp ye her fırsatta Akp ye çatıyorsun. aynı fiilleri akp de yaparsa akp de kapanır. prosödür bellidir. cumhuriyet başsavcısı dava açar kaparnırsa kapanır. nitekim akp bir kapatma davası atlatmış bir parti. |
[QUOTE=goramaz;489868]
. bir belediye başkanı bile bu ülkenin başbakınına ''diyarbakıra sokmam'' diyebilme cüretine kendinde bulabilyorsa .[/QUOTE] [B][I]Demek ki neymiş..? "demokratik açılım"a gerek yokmuş...[/I][/B] |
[B]şrfszler şimdi daha çok oalylar çıkartacaklar
ama iyi olmuş kapatılması[/B] |
[B]Ülkemizde bu tür partileri barındırmamak gerekiyor . Er yada geç doğru,gerçek ortaya çıktı .
Hepimize hayırlı olsun.[/B] |
ben öyle bişey yazmadım...
|
[B]Hep - Özdep - Dep - Dehap - Hadep - DTP - ... uzar gider.......[/B]
|
[QUOTE=Cley;489891][B][COLOR=Red]Hep - Özdep - Dep - Dehap - Hadep - DTP[/COLOR] - ... uzar gider.......[/B][/QUOTE]
[COLOR=Red] [I][B]BDP[/B][/I][/COLOR] [I][B]cley[/B][/I] :) |
aynı terbiyesizliği yaparlarsa _ki yapacaklar _bu da kapanır.
|
[QUOTE=Cley;489891][B]Hep - Özdep - Dep - Dehap - Hadep - DTP - ... uzar gider.......[/B][/QUOTE]
Evet Cley ; [B][I]Refah-Fazilet-AKP böyle gider..:) Ama bu iki parti sondakine göre biraz daha iyidi sanki..;) Son parti tamamen çığrından çıktı...[/I][/B] |
[B]Metin Türk siyasi tarihini bilmiyorsun yazma bari :)
Milli Selamet - Milli Nizam - Refah - Fazilet - Saadet :)[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:21. |