Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Yarışmalar ve Aktiviteler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=206)
-   -   Sivaslilar.net Piyangosu Çekiliş Sonucu (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=32627)

kronik 01.01.2010 22:07

Cevap: Sivaslilar.net Piyangosu Çekiliş Sonucu

[B][COLOR=darkorange]bu kadar olur yani geçen yıl da sivaburs bu yılda . ilginç .Sivaburs ve onur umarım bu şansınız hiç peşinizi bırakmaz [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B]

KARAMELLL58 01.01.2010 22:11

kazanan arkadaşları tebrik ediyorum bende

sivaburs 01.01.2010 22:13

[QUOTE=kronik;505703][B][COLOR=darkorange]bu kadar olur yani geçen yıl da sivaburs bu yılda . ilginç .Sivaburs ve onur umarım bu şansınız hiç peşinizi bırakmaz [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00][/COLOR][/B][/QUOTE]

Umarım kronik, teşekkür ederim. (Geçen yıl beş kişiden biri bendim, bu yıl iki kişiden biri, seneye tek olmak istiyorum :) )

kronik 01.01.2010 22:35

[B][COLOR=darkorange]çok iddialısın [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]Allah nasip ederse gelecek yıl görürüz :D[/COLOR][/B]

Salim58 02.01.2010 06:36

[QUOTE=besyo_cu;505489][B]Ben bu oylamayı kabul etmıyorum :) Yeniden yapmamız gerek. Kendimi çok hazırlamıştım gecen sende çıkmadı zaten. Salim abi bi yardımcı ol ne olur ki :D[/B][/QUOTE]

[COLOR="Navy"][FONT="Arial Black"]kazanan kardeşlerimi tebrik ederim.[/FONT][/COLOR]

osmanım yardımcı olayımda nasıl bana yardımcı olan yokki.:D

çekiliş yapılmış şansına küs bidahaki çekilişe olur inşallah .hediyeyi ben koyacağım şimdiden belirteyim bi guccuk altın..:)

arikarinkuchi 02.01.2010 20:06

[B]geçen sene 5 te vardım ama bu sene nasip olmadı
nese önümüzdeki maçlara bakacaz :D yani çekilişlere :D[/B]

EyüphanAydın 02.01.2010 20:12

[B]Kazanan arkadaşları tekrardan tebrik eder,Seneye bizede tutmasını dilerim[/B]

sivaburs 07.01.2010 22:36

FLAŞ---FLAŞ---FLAŞ

PİYANGO TALİHLİSİ sivaBURs, İKRAMİYESİNİ YETKİLİLERDEN ALDI.

Sitemizin düzenlediği Yılbaşı Piyangosu çekilişinde, şansımın yaver gitmesi sonucunda kazandığım hediyeyi, site yetkililerinden Ayşegül Hanım (Kronik), tarafıma takdim etmiş bulunmaktadır. Takım halinde gömlek, kravat ve bir çift harika kol düğmesinden oluşan bu güzel hediyeden dolayı kendisine teşekkür ederim. (Organizasyonun diğer ortağı Cley'e de teşekkür ederim.) Saygılarımla...

kolsuz_kerim 07.01.2010 22:44

[B][COLOR="Navy"]iyi günlerde kullanın arkadaşlar[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:26.